- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remi67
tag
válasz lemmy9 #62050 üzenetére
Nagyjából.
Sztem ha lesz 3. évad én kihagyom.De amúgy annyi történetszálat nyitnak meg aztán hagynak lógva, hogy az antigravitációs kígyó nem is a legfőbb idegesítő körülmény a 2. évadban. Lehetett volna jó, ha nem nyitnak meg értelmetlenül ennyi történetszálat. Ráadásul Niamh Algar karakterét is kiírták még a vége előtt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Halo
1x06
Nem igazán tudom, hogy hova fog kifutni végül ez az egész drámázgatós sztori, de a befejező képsorok miatt jár a kudos.
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
Alex Rider (2020)
season 2 finale
Az első évad is hullámvasút, de itt még az sincs, totál gagyi az egész. Meglepően, már a 3. évad is be van rendelve, bár kétlem, hogy a nézettségi számok indokolnák? Rengeteg bénázás, szerencsétlenkedés van az évad során, gyerekek rohangálnak ide-oda, jutnak be magasan védett, titkos helyekre, stb.. szánalmas az egész. Persze, gyerekszínészektől mit várunk, értem én, de azért van 1-2 jobb próbálkozás, pl. HANNA, stb. -
Fitzgerald
veterán
We Own This City 1. rész
Ezt már vártam egy ideje, mivel ugye a The Wire készitőitől jön.
És hát hangulatában eléggé azt is idézi, illetve a szereplőgárda egy jó része is a Wire-ből ismert arcokból áll.
Jónak tűnik, de várjuk ki a végét. -
mephi666
nagyúr
uhh ez a dexter: new blood
inkább hagyták volna nyitva az egészet úgy, hogy a 10. részt és a 9. utolsó fél percét kikukázzák butaságok ellenére elég jól elkezdett építkezni ez az évad és a 9. résznél azt éreztem, hogy rohadt jó lett ez a tetőpont... erre utána 1 bő résszel keresztbe-hosszába összefossák az egészet... egyszerűen nem is értem, mit akartak ezzel így? az hogy a drogosokban ketamint találnak? ne már... tényleg? simán be lehetett volna adni, hogy az öreg takarította el valahova a fiát, mert kezdte túlságosan magára vonni a figyelmet és nem akarta, hogy lelepleződjön a 25 éve űzött szórakozása... Dexter erre valahogy rájött és utána az ő nyakába akarta varrni az egészet... ott volt több tucat bedobozolt nő, Dexter felgyújtott háza (ahol a hamuból előkotorták az elveszett csavart... pff... ezt is otthon tartogatta a fiókban? ne már...), aminél az öreg volt a gyanúsított azonnal... erre mit csinál: kinyírja az egyik legnormálisabb karaktert ilyen járulékos veszteség eddig szűk 9 évad alatt nem volt... megölték ezzel az utolsó résszel legalább 2-3 soron a karaktert ...amennyire kedvencem volt ez a sorozat, itt képesek voltak megcsinálni, hogy a 8. évadot rettenetesen elszabták... készítettek ezért egy új évadot, hogy "na most akkor méltó lezárás fog következni" ...erre legalább ugyanannyira elbaltázták ezt is nagy kár érte "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
chaosmonger
tag
válasz lemmy9 #62050 üzenetére
A Farkas gyermekei második évad kicsit nehezen indul, de aztán nagyon jó lesz. Én azt szeretem benne, hogy nagyon jól hozza a 70-es 80-as évek beli sci-fi regények hangulatát. Bár ahogy felteszed a kérdést ('Átmegy ez ilyen baromságba?') lehet hogy nem neked való, de ezzel nincs semmi baj.
Erről egy régi barátnőm jut eszembe, aki mindig amikor valami sci-fit néztünk, azt mondta, hogy 'Milyen baromság ez, ilyen nincs is a valóságban', erre mindig azt mondtam neki. hogy 'Persze drágám ilyen nincs, csak sírig tartó, lángoló szerelem van, amit te szoktál nézni' -
Ribi
nagyúr
válasz chaosmonger #62062 üzenetére
Ezért kell tudni jó scifit írni. Scifi legyen, de hihető is. Semmi konzekvencia nincs rendszerint ezekben, totál összefüggéstelenül történnek a dolgok. Egy összefüggő történetet szeret nézni az ember, nem valami hülye katyvaszt aminek se eleje, se vége. Sírig tartó lángoló szerelmet előbb elhiszi az ember és bizonyára van elég sok a világban. De amiket ebbe beleírtak, ott a fele kb úgy történhetett, (mint ahogy ez sok más gagyi filmben is érződik) hogy kitaláltak pár jól hangzó/kinéző eseményt aztán napokat filóztak, hogy vajon hogyan lehetne egy "történetet" összegányolni az egészből.
-
l.skywalker
félisten
Én jól le vagyok maradva a The Office-al, most nézem az Amazon Prime-on. Eljutottam az utolsó előtti évadig és teljesen kivagyok...
Most tényleg Michael Scott ennyi volt??? Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Fitzgerald #62059 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett. Bízom benne, hogy itt is fel fog tűnni egy Omar, Stringer Bell vagy Avon Barksdale -szerű antigonista. Bár a rendőrök között is már most is van két érdekes karakter.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
sherlock82
senior tag
Ma esti program a besúgó c sorozat új része.
kíváncsi vagyok az újabb fordulatokra.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
bagyulajuve
addikt
a Better Call Saul még mindig atom jó
Resistencia eterna
-
la_cc
addikt
Time kipörgött nálam Sean Bean-nel, elég pozitívan csalódtam benne, jól állt neki ez a
szerep, bárcsak több hasonló BBC-s (vagy bármilyen) sori lenne ezen a szinten..."megtört" [ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
radi8tor
MODERÁTOR
Slow Horses jó kis sori volt, kár hogy rövid az évad. De legalább színvonalas.
Végén pár perces betekintést kapunk a 2. évadba.⭐ Stella
-
k-adi
nagyúr
nézi innen valaki a The Responder -t?
A BBC ONE -on megy
-
OgreImre
senior tag
válasz l.skywalker #62064 üzenetére
Én 1 hónapja fejeztem be a The Office-t.
Igen kiírták, Steve Carell lelépett, nem tudtak megegyezni. "And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Bad Pritt
félisten
Én nem tudom, ez az Outer Range hova tart, mi lesz ebből, mit is látok igazából, de ha nem is lesz belőle semmi végül, a színészi gárda miatt akkor is emlékezetes marad. A legjobb, hogy a rendező is érti, tudja, hogy bízhat a színészeiben, hosszan kitartja a jeleneteket, nagyon sok közeli beállítást használ, minden rezdülésük ott van az ember orra előtt és nem hibáznak.
Beszarás komolyan, mennyire szuggesztív, erős hangulata van az egész sorozatnak, hiába nem érti az ember, muszáj nézni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Drizzt
nagyúr
A besúgó, E1S6. Ez egyszerre kurva gagyi és kurva jó.
I am having fun staying poor.
-
bobalazs
nagyúr
Snowfall
Második évad felénél járok, szerintem kurva nagy. Eddig egyetlen egy filler epizód nem volt benne, végig pörgős. -
dellfanboy
őstag
ozark s4p2 is megerkezett
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
remi67
tag
válasz dellfanboy #62083 üzenetére
Még tegnap reggel, de egyelőre még csak külföldi helyeken látni, pedig azt írják egyből szinkronnal jön.
-
Janaboy
Topikgazda
Nem teljesen értem a Halot..
Most akkor mi van MC szüleivel? Milyen klónok? Kik haltak meg? [ Szerkesztve ]
Janaboy
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Janaboy #62085 üzenetére
Chief-et és a társait gyerekkorukban elrabolták a szüleiktől (Ahogy Halsey is mondja azért, mert így már korán el tudták kezdeni a kiképzést és a beültetések elhelyezését), miután kiderült, hogy kivételesek voltak egy-egy területen. (John például született vezér) Azonban a helyükre klónokat tettek, így a családoknak nem tűnt fel a gyerekek eltűnése, viszont az egyedek hibásak voltak, így egy idő után meghaltak. Jelenleg nem tudni, hogy John-nak és a többi Spartannak mi van a szüleivel, lehet élnek, lehet nem. Live-Die-Respawn
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Space Force.
Kaszát kapott a Legends of Tomorrow.
Kaszát kapott a Batwoman. -
gejala
őstag
Megérkezett a Scooby Doo live action fan sorozat pilotja. A hivatásos producerek is tanulhatnának ebből.
[ Szerkesztve ]
-
remi67
tag
válasz Maxxy10 #62093 üzenetére
A szpészfórsz már az első évad is határeset volt,a 2. mélyen szint alatti.
A legyendsztumorró annyira ultragagyi lett az utóbbi időben ami már önmagában is figyelemre méltó, de a színészek (legalábbis egy részük) ezt annyira jól csinálták, annyira nem vették magukat komolyan, hogy úgy már egész nézhető lett.
Betvumeneket alapból nem nézek. -
-
KISDUCK
addikt
Egynek elment, én sajnálom hogy nem jön következő évad. Meg hát gyengébb produktumok is kaptak már ennél több évadot. IMDB-n nem is teljesített rosszul mert ~6,7 pontot sikerült elérnie ami szerintem nem olyan rossz egy ilyen kis blöd paródia sorozatnak. Gondolom a háttérben itt is inkább az van hogy a netflix megszabadul mindentől ami nem aranytojást tojó tyúk, mert a részvényések nem tudtak venni még egy magánszigetet a Bahamákon.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest