-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
The flash S03: elkezdtem a 3. évadot, eddig 5 részen vagyok túl. Ez végig ilyen lagymatag lesz, vagy fog is valahova haladni a sztori? Most először fordult meg a fejemben, hogy hagyom a 3,14csába, mert eddig nem sok fogott meg benne, talán csak az új nyomozó-srác.
-
mayday00
őstag
válasz Nordic #36801 üzenetére
Sajnos ilyen lesz végig, ha nem rosszabb.. Elég sok lesz benne a nyál, csöpögés, sírás... Feltűnik benne Savitar, szóval azért lesznek jobb részek is, jobb jelenetek. De közel sem lesz olyan jó, mint pl a második évad. Én azért végignéztem. Valahogy szenvedd végig, reméljük, h a 4,évad jobb lesz sokkal..De kár, h nincs zomm Őt kellene visszahozni valahogyan.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
lacy86
addikt
Criminal Minds-ot nem forditja senki? :/
( vagy csak en nem talalom ) -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
NomadND1
senior tag
Ha így folytatják, akkor a Discovery kemény ellenféllel néz szembe.
IMDB alapján 8.5 ez a rész, amit véleményem szerint teljesen jogosan kapott meg.Az első két rész után úgy voltam, nézzünk egy harmadikat. A harmadiknál kezdett ST érzés lenni, a mostani negyedik pedig teljes mértékben hozta.
-
parkr
őstag
szerintem még ingyen is megcsinálta, MacFarlane-el jóban vannak. Million ways... gondolom megvolt.
az előző részben amúgy pont barna mellény+kék ing volt rajta a western játékban, mint a filmben.
-
S e t h
nagyúr
El vagyok kényeztetve mint sci-fi fan, The orwille,Discovery,Rick and Morty.
Discovery: 6,5
szép cgi, de semmi újdonság. Klingon fenyegetés? Na hagyjál már.The orwille: 7,5
Seth hozza a szokásost, ami ízlés szerinti mértékben fekszi meg a gyomrot, de legalább epizódonként változatos témával és mindezt Star Trek like környezetben. Köll.Rick and Morty: 10
Ennyi. Számomra az egyik, ha nem a legjobb animációs sorozat komoly újranézhetőségi faktorral, súlyos mondanivalóval, elképesztő vulgaritással és nagyon kíváncsi vagyok mi a francot tolhattak a készítők, mert normális állapotban ilyet nem lehet csinálni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ragnar95
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
Star trek discovery e03
Hát jól beindult a sztori, érdekes ez a spóra izé, kíváncsi vagyok mit sikerül ebből kihozni. Nagyon nem vagyok hypeolva miatta de annyira azért jó a sorozat eddig hogy képernyő előtt tartson. Rick&M. S03E10
Nagyot csalódtam hogy nem evil mortys lezárás volt, ettől függetlenül tetszett a rész, de sajnálom hogy nem zárták le idén a citadel-es szálat. Family guy s16e01
Ez a rész valami zseniális volt, rég nevettem ennyit family guyon Önirónia azért volt rendesen
Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery 1x03
Kicsit lassabb átvezető rész volt, de még így is bőven nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok erre a
témára, meg úgy összességében arra, mit akarnak kihozni az évadból.spóra Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz petipetya #36824 üzenetére
Mondjuk külső progival megoldható, de gondolom itt nem a felirat beillesztése, hanem a hiánya a probléma
-
oriic
HÁZIGAZDA
Inhumans
1x01-02
Egyelőre érdekel a folytatás, de nagyon nem győzött még meg a sorozat. Kutya CGI-tól tartottam, végül is tűrhető lett összességében. Az árulóra meg elég ránézni és máris a halálát kívánom, remélem gyötrelmes vége lesz hamarosan.
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
Lucifer is startolt.
Beindul lassan a soridomping.
Janaboy
-
madgie
titán
Tök fura (de jó!), hogy a "hivatalos" Star Trek sori sötétebbnek igérkezik (egyfajta Section 31 érzésem van az új kapitány hozzáállásától), míg a The Orville egy tősgyökeres TNG utánérzés lett, hagyományos ST történetfelépítéssel.
pitepeti71: múlt héten én is ezen röhögtem a FB-n, tényleg kár, hogy nincs magyar felirat, mert amúgy jó Netflixen valós high framerate-tel nézni
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
The Deuce S01E04:
Zseniális, egyszerűen zseniális a sorozat. Meg még vagy egy milliószor le tudnám írni ezt a jelzőt. Nem tudom mikor nevettem ennyit egy drámai sorozaton. Tényleg nagyon ott volt ez a rész - is.
Pl.: Mikor a vendéglőben, ahol a stricik összegyűlnek és Larry egyik k*rvája elkezd beszélni a menszeszéről, erre Larry kiakad és a pultnál a többi strici elkezdi szívatni, meg a témáról a nagy okosságot nyomatni, attól a könnyem kifolyt. A kenyérüzemes rész is nagyon vicces volt. David Bowie - The Man Who Sold The World zenéért meg jár egy hatalmas pacsi a készítőknek. Ha nem írtam volna még, akkor zseniális a sorozat .
Lassan zajlanak az események továbbra is, de a kor megjelenítés hibátlan. Továbbra is mintha ott lenne az ember.
(#36830) Janaboy: Kedvenc ördögünk visszatért . Vártam, mint a Messiást .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
trialboj
őstag
Mike és Molly, remek kajálós sorozatnak indult.
Első évad még vicces is volt, második is ok, habár már nem nagyon találtam benne poénokat, 3. elmegy de már romlik a minőség. A NEGYEDIK évad viszont maga a kín és ripacskodás. Nem hiszem hogy ennyire le tud süllyedni az az író aki az első két évadot is készítettem.
Maga a borzalom, milyen történetek vannak, mindenki ellenszenves már, 0 poén."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
brownus
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Lucifer 3x01
Jó kis rész volt, örültem hogy a trailerben lévő dolgokkal azonnal foglalkoztak. Az a bizonyos
jelenethez meg no commentleleplező [ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Ragnar95
félisten
Rick & Morty S03E10
Megint remek epizód volt, így az évad végére visszatért az évadnyitó színvonala, már az előző rész is nagyon rendben volt. Viszont nagy kár, hogy máris vége az évadnak (hacsak nem szivatták a nézőket az erre utaló kiszólásokkal, de lévén hogy mindenhol 10 részesnek írják az évadot, sajna nem hiszem hogy ez a helyzet), jó lett volna, ha végre elkezdenek hosszabb évadokat készíteni, mert 10x20perc nagyon kevés sajna.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Gondolom majd visszatér a következő évadban
, sajna a nem folyamatos történet miatt simán megtehetik, hogy beraknak egy ilyen utalást a zárójelenetbe, majd 5-10 résszel később folytatják csak azt a történetszálat.Evil Morty Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
grizlisandor
veterán
Star Trek Discovery S01E01-02
Kellemes csalódás volt, sokkal rosszabbra számítottam.
Kicsit furcsa ez a klingon nyelv, a régebbi sorozatokban halottakhoz képest.CGI rendben volt, történet is elment, arra jó volt, hogy felkeltse az érdeklődést.Mikor áttranszportált a kapitány és az első tiszt a klingon hajóra hangosan felnevettem. Mit akar egy ember és fél vulkáni-ember a klingonok ellen, mégis mire való a biztonsági csapat? The Last Ship S04E07
Kezdi elveszíteni az érdeklődésemet a sorozat, ezzel a dr. Vellek témával... Narcos S03E01-E03
Kicsit féltem, hogy nem tudják tartani az előző évadokban megszokott színvonalt, de sikerült.
-
Ventur@
senior tag
Elérhető a Star Trek Discovery S01E03 magyar felirat. Valamint a Fear the walking dead S03E13 is. Sorozatnézős este lesz .
(#36842) petipetya: . Mekkora jelenet volt már az is. Sajnáltam Candy-t, de mégis hangosan nevettem a jeleneten. Zseniális a sorozat .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Cheesus
senior tag
válasz grizlisandor #36841 üzenetére
The Last Ship s04e07
Lehet csak én voltam fáradt amikor néztem, de nekem full nem esett le, hogy Vellek a kedvenc fiát csak odahaluzza. Így viszont akkor nem teljesen értem a bajcos fia motivációját, mivel látja hogy a papa tényleg nem százas... https://www.twitch.tv/csehla
-
madgie
titán
Utólagosan bocsi, a Star Trek sori Netflixen nem high framrate, ellenben HDR, ami miatt a tévé automatikusan üzemmódot váltott és bekapcsolta a kamuhatvanpét. A harmadik részt tegnap a Netflixen néztem meg, ott lebukott a lassú mozgásoknál, hogy nem valós 60p
Amúgy sajnos hiába HDR, a HDR tévémen sem ad túl sok pluszt az anyag.
-
bobalazs
nagyúr
Ez a harmadik rész, egy két jelenetben felér egy laza horror filmmel.
Nem rossz ez, háromból eddig három tartalmas izgi volt. -
GeneraL_XTX
veterán
Hát ez a Discovery 3. része elég...fura volt, nem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz GeneraL_XTX #36848 üzenetére
Bőven jó volt. Főleg ha később kiderül, amit Bender (a fordító) hozott fel, hogy egy Section 31-es kutató-hajó valójában a Discovery.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest