Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz qnadam #40337 üzenetére

    Csíkszélesség, hatékonyság ? :U A Pentium 4 2.8-al ekvivalens fogyasztású a mostani Ryzen 5-ösöm, de ha visszafognám a P4 teljesítményére, szerintem melegebb lenne a váz ott, ahol fogom, mint a proci magja hűtés nélkül. :U

    Úgyhogy nem engedjük, tervezzenek csak hatékony áramköröket. :K Én hiszem, miért ne hinném.

    Vid: mindegy, R V már tud 4k60-at, igaz 1.24x crop-al, teljes fullframe-en még csak 30 továbbra is, mint az R IV. (Igaz, 10 bit). Szóval az R V amit nőtt, marginális számomra így is, úgy meg pláne, hogy nem vagyok ráfüggve a vid-re, csak itthonra családra, macskára, stb.. szimplán jó ha van egy egészséges 60 képkocka.

    Geotagginggel nekem sincs gondom. Utánaolvasva, az aggályok kicsit privátszféra szagúak is, meg kb. úgy lehetett vele a Sony, hogy nem feszegeti ezt a témát... bármikor, bárhol ha bekapcsolt móddal lő valaki, pláne otthon, és közzétesz képeket, azonnal tudják, hol lakik, hogy néz ki a lakása/háza belülről, stb stb. pláne ha nincs is elkenve bokeh-ban. Ez vékony jég lehet jogilag, pláne egy hülye USA-ban, állítólag ezért van mai napig Imaging Edge-en és bluetooth-on keresztüli GPS location tagging (ahogy én is használom), ez egyfajta tudatosságot hoz a dologba, mire az ember egy session előtt egy fél percet elbíbelődik vele. Szerintem ezt lehetne menüből vinni, elektronikát meg be a gépbe, úgy, hogy ne lehessen gyorsgombra / favorites-be kitenni, és így kelljen aktiválni kézzel. Kényelemben bentebb lennénk kicsit és a tudatosság megmaradna rajta, hogy "aha, tényleg, most én geotaggelni akarok, akkor explicit előtúrom a menüből és bekapcsolom".

    Annyi külső progival meg vacakkal dolgozom, utólag csapja a fene. Én tag-elek mindent :D

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák