- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Linux haladóknak
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
válasz
boborján2 #3352 üzenetére
Kikapcsolod, kilépsz a filmből, és újraindítod. Akkor már nincs felirat. Teljesen logikus... 🧐
Vagy a kisegítő lehetőségeknél (android alap beállítások) - felirat beállítások - felirat megjelenítés kikapcs, de akkor gagyi keret/háttér/árnyék nélküli hófehér betűid lesznek, amit nem mindig fogsz látni. Viszont úgy jó a ki-bekapcs. -
-
M3.Power
kezdő
válasz
boborján2 #3319 üzenetére
Valami történt. Ma reggel néztem a HDR filmek listáját a FlatpanelsHD-n. A SkyShowtime alkalmazásban még keresni is lehet arra, hogy HDR, lényegében azokat dobja ki találatként, és amikor elindítom valamelyiket a jobb felső sarokban megjelenik a HDR logó.
LG OLED C3.
-
csibe1
addikt
válasz
boborján2 #3275 üzenetére
"Egyébként kikapcsolható. Engem sokkal jobban zavar hogy fos minőségben tolják a trailer videokat."
Ezt jó tudni, hogy ki lehet kapcsolni.
Az meg érdekes, hogy még mindig gagyi minőségűek a bemutatók.
Mostanában nem néztem, de amikor először megláttam elkapott a röhögés,
olyan pixeles volt a kép. -
dino_m
senior tag
válasz
boborján2 #3268 üzenetére
Köszi. Akkor egyelőre ez még mindig nem sokat ér. Pedig az egyik legjobb streamer lehetne, de már az eleje óta igénytelen. Ha csak egy mód van rá, akkor nem nézek szinkronos filmet, mert a szinkron általában rosszabb hangminőséget is jelent és amúgy is egyre rosszabb maga a szinkron is.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
boborján2 #3253 üzenetére
Ez egy okostévé operációs rendszer
Homepage - VIDAA -
Skarpea
tag
válasz
boborján2 #3237 üzenetére
Szia! Egy fantasztikus jaánlatot szeretnék megosztani veled: ha most előfizetsz a SkyShowtime Prémium csomagra, 50%-os kedvezményt kapsz a havidíjból örökre, amíg le nem mondod - csak 1.999 Ft/hó.
Regisztrálj a skyshowtime.com-on vagy ha már van előfizetésed, használd a HUHPFL24REFR kódot a fiókodban. Ez az ajánlat Magyarországon 2024/12/09-ig érvényes új és meglévő Skyshowtime előfizetők részére a havidíjas csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Bluetooth hangszórók
- Airsoft
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest