Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dany27
őstag
nem mert én szabályos banki átutalást választottam és akkor írta hogy utaljak át 2798,63 HUF-ot erre a számlára meg h tegyem bele azt a számsort megjegyzésbe!
Ezt megcsináltam csak annyi különbséggel hogy kerekítettem és én 2800 HUF-ot utaltam!Ez gond lehet?? Kinek és hol szóljak??
-
dany27
őstag
máma kaptam egy üzenetet a skypetól hogy még nem utaltam át a kreditek árát holott ezt már megtettem csütörtökön. Nah ilyenkor mi a helyzet??
-
dany27
őstag
hi
Egy olyan kérdésem lenne hogy a skype oldalán lévő tarifák azok tök mind1 hogy melyik országból beszélek azok mindíg annyi amennyi oda van írva az ország mellé. Tehát magyar vezetékes akkor is 2cent hogy ha mondjuk afganisztánból beszélek magyarországra vagy Olaszországból??
-
dany27
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne h miért van az vlkivel beszélek skypeon és egyszer csak elkezd sisteregni elviselhetetlenűl?? -
dany27
őstag
hi
azt h tom megoldani h ha csak az egyik félnek van camja mondjuk akivel beszélek és h ő lásasam ??
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Tanuljunk angolul!
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Politikai mémek
- The First Berserker: Khazan
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest