- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
klajos27
csendes tag
Még utoljára...
Az nem lehet? A laptop nemrégen használtan lett vásárolva rajta a Win szériaszámmal.Az előző tulaj ,ha csinált Microsoft fiókot a szériaszámhoz(mi ezt kihagytuk) és ez kavarhat be?
Ha bejelentkezik a skype-ba nem tud kavalkádot csinálni a fiókon keresztül? -
klajos27
csendes tag
Elfogadom ,amit írsz,de van itt egy pár furcsa dolog.
Most második alkalommal sem tudott belépni az általad mondottak szerint sem (email cím,jelszó). Azt írta nincs ilyen felhasználó.
Nekem több mint tíz éve ugyanaz a felhasználónevem és jelszavam, Telefonszámot soha nem adtam meg. Megnéztem az email címem a nagyon régi van benne. Az a szolgáltató már régen megszűnt és azóta már a harmadiknál vagyok és soha nem volt probléma a belépéssel,pedig volt már minden (XP,Win7,Win10).
De ez igaz a partner listámban lévőkre is.Nem is hallottak még ilyet.
Több hétig jó és,amikor itthon van,tehát a gép nincs bekapcsolva (jelszó van,ajtó bezárva)egyszer csak megváltozik és onnan kezdve be sem tud lépni.
Úgy döntöttünk,hogy búcsút intünk a skype-nek. -
klajos27
csendes tag
Sziasztok!
Lányom laptopján lévő skype már második alkalommal írja át a felhasználónevét live:ert.....
Az első után nem tudott belépni,ezért törölte és újra telepítette másik felhasználó névvel és jelszóval.
Eddig jó is volt,de most megint. Ráadásul úgy változott,hogy a kollégiumból itthon volt,de a laptop ott maradt.
Bekapcsoltam az asztali gépem és a listában a neve megint erre változott.
A laptopon win 10 pro van hivatalos,de microsoft fiók nem lett csinálva.
A segítséget köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest