- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Fedora Linux
- Hálózati / IP kamera
- Brave
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt nem tudom cimbora, viszont azt tudom, hogy nekem volt brocken és norwand is, és mind a két hűtő az én véleményem szerint egy kalap sz@r, mármint amekkora hype veszi körül ezeket a hűtőket. Ugyanezzel a megoldással 70-75 fokot is nyaldosta, egy ventivel meg beleszaladt a 90-be is linx alatt. Erről kép is van nekem valahol. Ezt a hűtési eredményt csak ezzel hűtővel lehet így elérni, nem tudom, hogy miért, talán a kialakítása miatt, a második venti szinte kiszippantja belőle a meleget, a "fő" meg azonnal hűti, nem tudom, de sok nagynevűt ezzel a megoldással nem csak, hogy megszorongat, de le is aláz. Ezt a megoldást a bátyám javasolta. köszönet neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ford topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G1610 2.6 GHz LGA 1155 SR10K (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- Intel 7700k, lap, Noctua cooler, ram
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G550 2.6 GHz LGA 1155 SR061 (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- Intel Xeon E5-1620 v2 3.70 Ghz Munkaállomás Processzor
- Régi laptop processzor, cserélve lett jobbra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest