-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
br0by
csendes tag
Sziasztok,
A csatornalista változtatás miatt átírtam a régiót Szlovákiára, így megtartja a csatornákat,
Viszont azt vettem észre hogy az EPG-t nem tölti be, csak akkor frissíti ha rámegyek a konkrétan a csatornára, de ha listába nézem akkor nem frissül,
Mivel előtte működött és mást nem állítottam ezért gondolom hogy a régióval lehet összefüggésbe,Valakinek van erről valamilyen tapasztalata?
-
br0by
csendes tag
Ez a probléma a 49-es KS7500 sorozatra is vonatkozik?
-
br0by
csendes tag
Már meg sem merem nézni az új TV-met közelről, nehogy találjak valami hibát, mert akkor folyton azt néném
-
br0by
csendes tag
49KS7500 tévém össze van kötve optikai kábelen egy erősítővel, viszont ha filmet játszok le a tv-n akkor iszonyat szar minőségűek a dd vagy dts filmek,
Másnak is van ilyen problémája?
Nem hiszem hogy beállítás lenne -
br0by
csendes tag
válasz FollowTheORI #105364 üzenetére
Tudom állítani hogy PCM vagy bitstream, a következő menüben lehet állítani hogy DTS vagy DD, ez is elég macerás már
De semilyen változatban nem jött ki többcsatornás hang, szinte mindent a 2 front sugárzóra küld ki optikai kábelen, -
br0by
csendes tag
Sziasztok,
Tv vásárlás előtt állok, Samsungokkal szemezek (eddig is csak Samu volt ),
Az alábbi modeltt néztem ki QE55Q80TAT vagy esetleg a 65" verziót bár elég nagy az árkülönbség, szerintetek ár-érték arányban jó vétel vagy tudnátok ennél jobbat ajánlani?
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest