-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Gaben06 #69047 üzenetére
Nekem 1 hónapba telt mire a csereutalványt megkaptam. Amit nem postáznak, hanem be kellett mennem az oktogon szervizbe érte.
ide írtál ez ügyben levelet, hogy nem kéred a javítást, hanem csereutalványt? sehsupport@samsung.com
ugyanis ők döntik el nem a szerviz, hogy megkapod, bár az is igaz a szerviz véleményezi.
Ha érdekel az én esetem miként lett csereutalvány, priviben leírhatom.BBéci: Ismétlem, nem kell vájtszeműnek lenni, tucatnyi fórumtárs írta, hogy amióta kipróbált egy tisztességes lejátszót, többé rá sem tudott nézni a TV beépítettjének képére.
Ez pontosan így van.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Gaben06 #69099 üzenetére
Idióták azt kell mondjam...egyik "szerelő" adta a szakvéleményt a samsungnak az én tévémről és 100%-ban azt írta le nekem a samsung okként miért nem kapok csereutalványt, én meg visszaírtam nekik egy rövid választ és jött a csereutalvány.
ezek nem szerelők csak annyit értenek hozzá, hogy alaplap ki másik be a helyére...van itt a fórumon olyan samsung szaki akinek a kisújjában több van a samsung tévéről mint az összes szerelőnek a szervizben együtt véve.
Ne hagyd magad, mert ez nem normális üzem mód, nem jelentkeznek tömegével az emberek ilyen hibára hivatkozva.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Gaben06 #69104 üzenetére
Ennyi alaplap vagy kijelző csere után nem normális jelenség, hogy harcolni kell az ember igazáért. Tőlünk nyugatabbra már a második eset után szó nélkül cserélik..sajna nem meghatározó kis piac vagyunk.
Neked meg kitartást és járj sikerrel.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
devil-k
nagyúr
válasz Gaben06 #70095 üzenetére
Szerintem még nem érdemes UHD-ra beruházni, mert:
- kevés a tartalom, szinte semmi
- jövő karácsony környékén ígértek valamit a filmek terén
- nem tudnád most kihasználni, ergo addig is csak amortizálódik a TV-d
- a hibalehetőségeket (?!) még nem is említve"Mennyire gyakran fordul elő ekkora méretnél a pixelhiba?"
Ezt nem lehet megállapítani így. Volt aki már a harmadik TV-jét vitte vissza ilyen méretben, volt aki nem...
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Gaben06 #70102 üzenetére
Akkor még egy-két keresztkérdés:
- Az UHD lemezeket vásárolni fogod? Most egy új BD film 5.500 - 9.900 Ft között mozog, főleg ha 3D-s. Akkor mennyi lesz a 4K lemez ára?!
- Ha igen, akkor venni kell hozzá 4K lejátszót is.- Ha nem venni fogod, hanem mondjuk letöltöd (ejnye, ilyet nem szabad! ), akkor ugye tudod, hogy kb. 150-300 GB között is lehet egy 4K film?
- Ide azért kell HDD rendesen, az sem 2 Ft.- Ha a TV lejátszóját akarod majd használni, felesleges UHD-t venni. Szerintem
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Gaben06 #70104 üzenetére
Félre ne érts. Nem lebeszélni vagy rábeszélni akarlak valamiről, csak eszmecserét folytatunk. Mert az tényleg jó dolog (lesz) az UHD, de nem csak a TV-ből áll a szórakozás ezen a pályán. Egyébként a HD adások/BD filmek valamivel szebbek az UHD-n, de nem számottevő.
- mozi bolondéria -
-
-
-
ada19
senior tag
válasz Gaben06 #70236 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni legközelebb, bontsátok ki a boltban, de vigyél magaddal USB-s adathordozón egy 4K-s fehér, fekete, piros, zöld valamint kék képet. Ezeket megjelenítve és pár percet rááldozva az átvizsgálásra rögtön kiderül.
Ahogy Flashget is írta, vissza kell vinni, ilyen TV-n nem megengedhető, bár tény, hogy ennyi tranzisztor esetében statisztikailag is jóval nagyobb eséllyel lesz halott pixeled. Plusz ugye később is kialakulhat.
Mégsenem
-
Flashget
félisten
-
leslien
nagyúr
válasz Gaben06 #79014 üzenetére
nekem is ez volt h nem kell 3D semmi extra aztán mégis csak a 3D marad el aztán ez lett belőle.. abszolút meg vagyok elégedve.. végre lejátszik minden fájlt.. még a kenyér pirítót is
szaszapi : és van rá esély h vissza jön? mert sztem bevált..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz Gaben06 #79984 üzenetére
Igen ez volt nekem is. Nem vágom miért, de régebbi talán augusztusi gyártású volt kiállított 40h6400-on ott nem csinálta vagy legalábbis minimális volt, de újakon H6200, H6400-on meg igen.
Mikor visszavittem a készüléket a boltvezető azzal érvelt, hogy 8ms-es a panel(szürkéből szürkébe) ezért húz után egy kicsit. De könyörgöm ez nem kicsi és nem is száguld a felirat csak szépen megy oldalra kb.4-5 sec alatt ér végig. Nem fw hiba előtte is csinálta.[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Gaben06 #80047 üzenetére
Nem hinném, hogy szoftveres, mivel kikapcsolt képjavítók nélkül is utánhúzás mentesnek kell lennie, mint ahogy azt lentebb írták is, a motionplus semmi mást nem csinál mint a mozgás töredezettségét szünteti meg beékelt + képkockákkal.
Ez a hiba tipikusan panelen belüli reakció hiba, nem 8ms hanem 60ms panelként viselkedik.[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Flashget
félisten
válasz Gaben06 #80043 üzenetére
A Samsungtól is azt mondták, hogy egy fizikailag 100 Hz-panelnél nem lehet semmilyen után húzás.
ezt írtam én is..ott valami nagyon nem kerek a tévénél és ha szoftverhiba azt tudják orvosolni csak idő kérdése. más kérdés, hogy ez mennyi ideig tart...viszont lehet felajánlanak csereutalványt.
yvsmad! Tudásra kb. 2010-ben voltak hasonló Samuk és LG-k
Ilyen üzletpolitikával 1db LCD tévét sem tudna eladni a Pana...én abban bízom, hogy a 4K elterjedésével és kedvezőbb árával a Pana kijön olyan modellel, hogy a CRT után visszatérek a márkához. Ez a samsung egy vicc egy jó panasonichoz képest...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
kovimre
tag
válasz Gaben06 #80943 üzenetére
A képpel hiba nincs. Fhd tartalmakat gyönyörűen jeleníti meg. Előtte 48hu7500 am volt, kb. 3,4 méter a nézési távolságom és nem bántam meg a nagyobbra váltást. Az üzletben összehasonlítottuk 55hu7500 al, ugyanazzal a tartalommal. JU7000-nek szebbnek találtam a képét, valamint lejátszás során folyamatosan vitte azt, ahol a hu picit megakadt. Maga a Tv érezhetően gyorsabb, a Tizent meg kell szokni, de kifejezetten tetszik. A gyári youtube alkalmazást nem használom, nem játsza le 4k ban a filmeket, csak fhd ban. Viszont a böngészőt használva már elővarázsolható a 4k a youtube videókon. Viszont itt kicsit lassú a böngésző. Ha valamire kíváncsi vagy, írj privátban.
-
apszi
őstag
válasz Gaben06 #81197 üzenetére
A tv adás az teljesen más, de ezt már írták mások is. Nekem H6500 van, és ha egyénin állítom az MP-t akkor minden körülmények között ugrik időnként. Amint kikapcsolom, vagy beállítom TISZTÁRA, ez az időnkénti megugrás megszűnik.
(#81196) PuMbA: Akkor nekem az összes kijelzőm, amin nincs 24p kadencia helyesen jelenít meg (fizikailag nem tartom valószínűnek), mert csak folyamatos röcögés van amit Bbéci is írt, de megugrás nincs.
(#81205) BBéci: Akkor most tulajdonképpen a különbség annyi, hogy mindenféle képjavító nélkül kevésbé röcög a kadencia helyes megjelenítés, mint ami pull down-al megy végbe?
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Gaben06 #81276 üzenetére
Nekem más a véleményem. Szerintem ez most a középkategoria.
A 6-os sorozat az also középkategoria. Szerintem.
Más: Akinek van sat tuneres tv-je, tud vmi egyszerű, gyors módszert a tunerek közti váltásra? Nekem ha földiről satra, vagy vissza akarok váltani legalább 3-4 műveletet meg kell tenni.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest