-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Luxus_Dreyer #95640 üzenetére
UHD és 40"? 80 cm-ről akarod nézni?
keressél 200K-ért valahol ahol még kapható H6400-at a lehető legnagyobb méretben mielőtt magadat csapod be vagy lelketlen eladó téged...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz SunMount3r #95656 üzenetére
H már rég kifutott széria, de mivel a J nagy bukta a gyártónak ezért kapni még 48H6400-t is viszonteladónál. Ilyen sosem fordult elő régebben!
48H6400
48JU6400[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Flashget #95658 üzenetére
De ebben az ár és a 40" kategóriában akkor mit vesz tőlük az ember? Nem igazán értem... A H-t már (lehet) nem akarják tovább gyártani, de akkor a J-vel miért álltak le? Ez elég nagy rést hagy maga után... Vagy ezzel is hajlított izébizéjik felé akarják terelni a vevőket?
-
Flashget
félisten
válasz SunMount3r #95661 üzenetére
J-vel nem tudom, hogy leálltak volna, de nem igazán vált be..lehet a Tizen az oka vagy még sincs akkora igény hajlított 4K-ra.
Itt van a következő idei széria a K
szerintem az íveltek kihalnak jövőre a Samsungnál is max. 1-2 típusba lesz mint a J-nél a 3D, idén már a Panasonicnál kihulltak. [link]Tottalino DIVX FHD tévén?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz sandró60 #95666 üzenetére
Az állítólagos feltevéseden kívül, egyéb kapcsolatba is kerültél már ezzel a céggel?
Nem akarok én védeni senkit, nekem aztán tök mindegy hol veszem meg a tévémet, de annyit tudok, mert mind a két esetben én intéztem a garanciát, mivel az egyik anyámék nagy hűtője volt, a másik pedig egy onnét vásárolt 500 ezres tévéje az öcsémnek cseszekedett.Szóval nem értek rá.
Az intézésről...mind a két esetben jött a futár, elvitte a készülékeket, és 2 héten belül vissza is hozták, kijavítva és ráadásul becsomagolva, hogy még véletlenül se sérüljön.
Mégis, ha el is viszik külföldre javítani és így hozzák vissza, milyen jobb garanciás ügyintézést tudsz felhozni manapság 2016-ban, amit esetleg a Samsung a helyszínen nem tud kicserélni és ugyanezt kell eljátszanod?[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Ákkk
addikt
válasz Luxus_Dreyer #95640 üzenetére
Uhd-t ebben az árkategóriában biztos nem vennék főként nem 40 es méretben.
Uhd esetén minimum a 7 es szériából érdemes nézelődni .A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Plasticbomb
addikt
Mi a véleményetek erről a típusról: Samsung UE32J5100AKXXU
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
sandró60
addikt
válasz Plasticbomb #95676 üzenetére
Itt olvasgass róla
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok!
F8000-es széria developer mód-ba hogyan lehet belépni?
Próbáltam volna a neten találtakkal:
username:develop
password:sso1029dev!de a felhasználóhoz email-t vár és addig nem tudok jelszót beírni...
előre is köszi
-
Clever0
senior tag
válasz wong kok wah #95680 üzenetére
A szigorúan vett 4K mozis szabvány: 4096 × 2160 ponttal. 4K_resolution
Az UHD 3840 × 2160 pontos, de mindenki használja a 4K megnevezést is.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz wong kok wah #95680 üzenetére
Szerinted van? Akkor mutass egyet!
(#95681) Clever0
Használják, de tévesen és szerencsére nem mindenki. Egy szaktopikban ragaszkodjunk a pontos megnevezésekhez, ami jelen esetben az UHD. Sokan összekeverik, egybemossák a két szabványt, vagy fogalmuk sincs arról, melyik mit jelent.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
azur
tag
válasz Clever0 #95681 üzenetére
(#95682) BBéci
Még szerencse, hogy belinkeled a választ aztán annak sem hiszed el, hogy mi az a 4K meg UHD
( csak egy részlet a fordításból:"A filmvetítés ipar , Digital Cinema Initiatives (DCI ) az uralkodó 4K szabványt. A televízióban és a fogyasztói média, 4K UHD vagy UHD -1 az uralkodó 4K szabványt. 2015- 4K televízió piaci részesedése nőtt jelentősen az árak drasztikusan csökkentek alatt 2014 [ 2 ] , és 2015-ben 2025-re több mint a fele az amerikai háztartások várható , hogy a 4K -képes TV ( 2160p ) , ami sokkal gyorsabb, mint a elfogadása görbéje FullHD ")
Akkor magyarán mégiscsak ugyanaz a 4K mint az UHD a 2160P a lényeg, csak mert olyan sok okos (okoskodó) ember van itt.
A válaszom igenis van a piacon jelenleg is 4K tv nem is kevés.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Tottalino #95663 üzenetére
az a sok divx-es filmed a kukában fogja végezni annyira pocsék egy BD film vagy mkv-hoz képest..
a FHD tévének ezek járnak képileg a DVD és DIVX meg a katódsugaras tévédnek..de majd saját szemeddel fogsz meggyőződni róla.FHD tv = 1920x1080
HD Ready tv = 1366 x 768HD tv adás natívba (Digikábel, UPC) 1920x1080
Mindig Tv HD = 1440x1080
T féle tömörített IPTV = ?így már érthető?
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz SunMount3r #95687 üzenetére
A 1080i is full HD, nem csak a 1080p. A full HD követelménye az 1080 sor, mellette lehet akár 1440 oszlop is, nem csak 1920.
Hivatalosan nem is létezik full HD, az csak a köznyelvben terjedt el. [link][ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
azur
tag
válasz wong kok wah #95684 üzenetére
Végülis igazad van
-
Luigi962
őstag
Ez akkora marhaság. Én 1.5m-ről nézem a 40-es UHD-t és teljesen jó.Az 1080p-s mkv fájlos filmek rendben vannak egy sima Samu J450-es hangprojektorral.
-
azur
tag
Veled nehéz is lenne vitatkozni hiszen ha egy picit is utánanéznél dolgoknak és tényeknek nem írnál ilyeneket, legyen az akár a 4K -UHD vita vagy az 1080i meg 1080p, mert látom itt is azt írod ugyanaz. Hidd el nagyon tévedsz inkább ilyen kérdésekben maradj csendben bölcsebb leszel.
(#95688) BBéci
Hidd el nem ugyan az 1080i-1080p ( Az 1080i igazából 1920x540, csak azt az 540 sort nagyon gyorsan váltogatja , váltott-soros (interlaced) így kijön az 1080 sor. De természetesen az 1080p jobb, ahol mindig 1080 sor van.[ Szerkesztve ]
-
Mikeee89
senior tag
Az AVForums-on találtam egy beállítás a h6400-hoz [link] az első hozzászólásban. Mennyire lehet elfogadható? Vagy nagyon hülyeség? Beállítottam, egyelőre tetszik, mert így mélyebbnek tűnnek a feketék. Ma este pár filmen is kipróbálom.
-
bigdigit
addikt
Nálam a JU7000 ismét szarakszik.Van amikor bekapcs után hang van kép nincs.Aztán máskor meg jó.ÜF ismét rá akarna mászni de én javítást akarok helyszínen.Legyen már valami azon a jótállási jegyen is.Idővel lesz mire hivatkozni ha cserét kérek vagy pénzt vissza.A hócipőm ki van tőle reset után fél napom elmegy rá mire UHD műholdas csatikat és az alapvető beállításokat megteszem ismét.
-
Luxus_Dreyer
csendes tag
Erről a modellről mik a vélemények, tapasztalatok?
Samsung UE40S9
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Janesz1981 #95699 üzenetére
Bár tudom, hogy "vicces", de én minden esetben 1080p-nek , mivel nem bírnám elviselni a 40"-on azt a két fekete csíkot, így mindig a képernyőhöz igazítanám. Talán 60" fölött már ráhagynám a dolgot, de lehet, hogy még ott sem... (Tudom ettől még a natív felbontása nem változik a filmnek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest