- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zoltan6 #91350 üzenetére
Elméletileg így kellene, hogy működjön, de nincs kizárva, hogy változtattak rajta és elég nekik egyelőre a számlaszám, esetetben a pay pal, amit ha kéred továbbra is, akkor kettő havi számlát is vonnak majd nyilván, de az is lehet, hogy csak egyet, ez most nem tiszta így nekem. Örülj neki...
[ Szerkesztve ]
-
gyeniko
őstag
válasz zoltan6 #91350 üzenetére
A regisztráció során nem vonnak le semmit, hiszen 1 hónap ingyenes. A számlaszám (PayPal) azért kell, mert a 30. napon viszont levonják a 2. hónap díját (alap esetben 2 készülékre FHD minőség), ha addig nem törlöd az előfizetésedet. Amennyiben törlöd, akkor a 31. napon már nem tudod használni a szolgáltatást, de a regisztrációd ettől még él és 10 hónapig megőrzik a beállításaidat, kedvenceidet, kereséseidet, minden előzményt.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
laci12234
tag
Sziasztok van egy samsung smart 3d tvém és azon játszok pc-én és hogy lehet beállítani hogy 200 hz menyjen elvileg a tvm annyi ?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Flash Player-es videókat, hogy lehet nézni?
Találtam ezt: [link] de nem jó (nem letölthető) -
ottesz
aktív tag
40" H6400 Full HD Smart TV. Nekem szempont volt, hogy legyen benne 3d a gyerek miatt. Edigitalnál lett véve. Nagyon szép képe van, nekem tetszik....Csak a pixel hiba zavar mert mindig oda nézek sötét jelenetnél.. A párom azt mondja ne vigyem vissza mert lehet még rosszabb lesz helyette,,,még rágódom rajta ,de megírom mi lett a vége...
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz ottesz #91363 üzenetére
Ezen ne gondolkozz, mert az a pixel hiba nem fog eltűnni, téged meg zavarni fog mindig is és később már azért is ideges leszel amiért nem cseréltetted ki.
Kiesel a 3 vagy 14 napból utána már csak szerviz lehet a dologból az meg heteket is jelenthet amíg nem lesz tévéd.Realme GT Master Edition
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Költözés után vagyok, tv-t akartam összeallitani, de a talphoz tartozo csavarok eltüntek. Milyen csavar kene oda? Samsung UE40F6400 tvrol van szo.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
sandró60
addikt
Van otthon valami mérőeszközöd(tolómérő-mérőszalag)Megméred a furat átmérőt-ha 4mm mérsz akkor M5 csavar kell,ha pedig 4.8mm akkor M6 csavar kell.A furat átmérők lehetnek nagyobbak egy-két tizeddel is.A csavar hossza legalább 10mm legyen.A csavarfejben hatlap legyen sülyesztve,hogy imbusz kulcsal tud betekerni.
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
Mekkora az esély arra, hogy egy USB3-as 32GB-os pendrive-al gondjai lesznek egy F6400-nak? Az USB3-as HDD-vel nem volt gond PVR-nél. Visont olvastam már pro és kontra is érveket. Többen USB2-est ajánlanak.
-
sandró60
addikt
válasz SunMount3r #91370 üzenetére
Ha te jobban tudod akkor miért nem irod ide és nem az én hozzászólásomat "kritizálod"
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz sandró60 #91371 üzenetére
Akkor te is olvasd el légyszíves amit én írtam, mert szó sincs benne "kritikáról". Egy egyszerű (na jó nem annyira egyszerű) kérdés volt. Én speciel nem különösebben értek a különböző típusú csavarokhoz, így arra is rá kellett keresnem, hogy konkrétan mire gondolsz. A "süllyesztett fejű csavar"-ra kerestem rá először, mert ilyen is van (a gugli szerint), azt hittem itt megáll a dolog, de akkor ezek szerint van olyan is, hogy "süllyesztett hátlapú fejű csavar", amit speciel nem találtam a guglival, így most sem tiszta nekem, hogy mire gondoltál pontosan.
Kérdés volt, mert érdekelt volna, hogy mi az oka, előnye, ennyi. Nem tudom miért kellett ebbe belelátni a "kritikát". Írhatnám, hogy nem kellene értelmezés nélkül belelátni ilyesmit egy érdeklődő kérdésbe, meg a te definíciódra is a csavar kapcsán, hogy be more specific next time. De mind 1 is.
Ja és amúgy: Peace...
[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
válasz wong kok wah #91369 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
addikt
Akkor lehet csak gond, ha a pendrive "nem túl jó" minőségű. A tapasztalatok szerint azonban neves és megbízható gyártó egyes darabjai sem működnek mindig megfelelően, vagyis a TV nem fogadja el (pl. az írás/olvasás sebesség nem elegendő neki). Egyébként nyugodtan használható USB-s kártyaolvasó is (CLASS 10 kártyával). Egyértelműen jobb az USB 3.0, nem amiatt szokott probléma lenni.
-
Kicsirics77
veterán
süllyesztett hátlapú csavar
szerintem erre gondolsz te is [link].... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
sandró60
addikt
válasz Kicsirics77 #91375 üzenetére
#zedok-fórumtárs kérdezte.
.Amit linkeltél talán még hasznos lehet neki is,ha megnézi.Onnan talán "beugrik",hogy milyenek lehettek az elkallódott csavarok[ Szerkesztve ]
-
ottesz
aktív tag
Azt mondták az Edigitalban, hogy csak akkor cserélik ha elküldik szervízbe és ő bevizsgálja majd ha úgy látja cseréli.....Erre valami? Sürgős lenne...
-
sandró60
addikt
válasz ottesz #91379 üzenetére
Weben vásároltad?Az ide vonatkozó vásárlási feltételeket olvasd el a honlapukon.
ITT olvasd[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
-
ottesz
aktív tag
-
blakey
titán
válasz Sárpac #91386 üzenetére
Offline vásárlás esetén nincs elállás, hibás készüléket cserélhetnek, de nem állhat el a vásárlástól ahogy az online vásárlásnál megtehetné, de nagyon sok múlik az eladón is.
Ettől eltekíntve az adott tv-t a meglévő pixelhibákkal 99%, hogy cserélni fogják, szerintem ez már zavaró ebben a formában.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Sárpac #91388 üzenetére
Én azt értem, a 3 napra reagáltam.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ottesz
aktív tag
válasz digikábeles #91392 üzenetére
Mondjuk azt eladofüggő az egész! és nem írok semmit mert még valaki olvassa. de a jelekből kiderült remélem......
-
veterán
válasz blakey #91387 üzenetére
Én az utóbbi pár évben nem egy dolgot visszavittem bolti vásárlás után három napon belül. Volt köztük olyan is aminek nem volt semmi baja csak egyszerűen nem jött be. Megkérdezték, hogy levásárolom e az árát vagy a pénzt kérem vissza.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
blakey
titán
válasz sityupityu #91396 üzenetére
Törvény szerint nem lehet, de ugye az ügyfelek megtartása érdekében és a jó reklám miatt többnyire készségesek az eladók és segítenek a cserében. De törvényileg nincsenek kötelezve, nem hivatkozhatsz semmire. Én is vittem vissza, cseréltettem, stb.
-
kistocso
tag
sziasztok.
szeretném kérdezni hogy van e valakinek tapasztalata a következő tv-hez:
SAMSUNG UE40H6470ss
A gyorsabb ügyintézés miatt keress telefonon: 06703190901
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.