-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxy_ace
csendes tag
Egy kérdéssel fordulnék a tapasztaltabbakhoz...
Adott egy UE32EH6030W és egy USB3-as Adata HV610 kölsü HDD. A problémám az, hogy a TV - viszonylag gyakran - magától leválasztja. Használtam a keresőt, de nem találtam hasonló problémát, a google dobott fel néhányat, de válaszokat nem leltem rá.
Szoftverfrissítés megoldaná a problémát? Esetleg túl sok lehet a TV-nek a HDD-n lévő anyag (3D-s filmek, HD filmek, sorozatok) -
droti25
őstag
-
BBéci
legenda
válasz droti25 #63452 üzenetére
Ebben az esetben miről játszod le a filmet?
Azt sem árt tudni, hogy a C650-nek külső forrásról is vannak gondjai a 24p megjelenítéssel, ami sajnálatos típushiba.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Piftuka
veterán
válasz Angel2014 #63397 üzenetére
"Szia! Akkor mért nem veszel ue32f6400 at full hd 3d smart led és csak 20 al több két szemüveggel és bluray lejátszóval a media markt ban vagy az eletronicsben."
Szia!
Köszönöm a választ, de azt gondolom elég világosan leírtam, hogy 100.000 forint a "plafon". Sőt annyira az, hogy még a kérdésem tárgyát képező készülék ára ügyében is győzködöm, mert ő a katalógusban található legolcsóbb 32 colos ORION, Blaupunkt, Hyunday, Philips, és LG televíziókat nézte ki magának.
Nincsen szükség 3D funkcióra, sem szemüvegre, BluRay lejátszóra pedig pláne nem, csak a megadott maximális összeghatár alatti áron megvásárolható legjobb képminőségű, megbízható TV készülékre.
Szóval akkor még egyszer....
Ötletként felmerült a Samsung UE32F6100AWXXH típusú készülék, ami holnaptól az egyik helyi áruházban 89.990 forintért megvásárolható lesz.
Ismeritek ezt a modellt? Mennyire megbízható, korrekt darab?
- Milyen a működése?
- Mennyire gyors a menü, a csatornaváltás?
- Mennyire könnyű a kezelése?Köszönöm a segítséget előre is!
"Aquila non captat muscas."
-
Angel2014
addikt
válasz Gabesz87 #63410 üzenetére
A Flipp egyszerűen nem csinált semmit , épp tegnap nézettem bele a samsung sevízzel, pont ezért!
A pc re az all suit kell de az sem mindegy melyik [link]
A telefonra legyen az bármilyen típus [link]
Eset vagy avast bekavarhat tűzfalilag ha nem működne tiltsd a tűzfalat vagy állítsd be a speciális résznél, én letöröltem a gépemről inkább. Win 8.1 alá elég a defender azzal tökéletesen működik minden.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz Piftuka #63455 üzenetére
Szia! Ha nem 3D - et veszel kb annyi a 6400 as most. De akkor már elgondolkodtató hogy 120 ért nem éné meg inkább blue ray el és 4 db szemüveggel? Ha felteszed valahová a szemüveget eladod 5 ezerért darabját,
ha a blue se kell azt is add inkább el 15 -öt biztos kapsz érte. Na akkor most következtess...100 herzes / Áll hd és / közelvetőleg nem tud annyit mint a 6400 as ami 200 hz es és folyamatos cmr-je van full hd és internet tv. De te tudod.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
legenda
válasz Piftuka #63455 üzenetére
szia,
igaz, nekem ue40f6100aw van, de viszonyítási alapnak jó; szerintem ár/érték arányban rendben van az f6100-as széria, és bár nálunk még csak január óta van használatban, de több ismerősnél is régóta megy hiba nélkül a 32" és a 40" kivitel is, aránylag gyors, a kezelése könnyű, valós 100 Hz, és a kijelző működési technológiája miatt nem felhősödik a kijelző, ellenben az f6400...stb szériákkal.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #63443 üzenetére
Én egymás mellett láttam F6100/6400/6500 tévéket kiállítva tavaly. Mind külön-külön korrektnek volt mondható. De egymás melett bizony a 6100 volt a gyengébb. EH6030 utódja így kell kezelni.
Persze ez adódhat a gyengébb elektronikától is mint ami az F6500-ban van.Realme GT Master Edition
-
szinimini
senior tag
Semmi jó Samsung TV nincs?
-
cyberkind
félisten
válasz nightshadow #63464 üzenetére
-
cyberkind
félisten
Ma éjjel rászántam magam hogy megpróbálom megszólaltatni a tv-t egy régi hifivel, ami elég korrektül szól a maga 20. életévéhez képest, és az lenne a problémám hogy ha a tv-be dugom fülesként akkor recseg, viszont ha a gépbe dugom akkor tökéletes az egész, ez mitől van?
Régebben amíg csak tv/monitorom volt addig nem volt semmi baj, tökéletesen működött, most meg csak gépen keresztül, amivel az a baj hogy nem tudok kábel tv-t hallgatni és nézni csak a tv-n, valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
(I)"szerintem ár/érték arányban rendben van az f6100-as széria, [..]"(/I)
Köszönöm a választ! (Örülök, hogy valaki megértette a kérésemet!)
"[..]a kijelző működési technológiája miatt nem felhősödik a kijelző,[..]"
Ez alatt mit értesz pontosan? Kérlek, fejtsd ki egy kicsit bővebben!
"Aquila non captat muscas."
-
akyyy
senior tag
Még mindig keresek megoldást arra, hogy ha hátulra a jack audio részhez bedugok egy füllhallgatót, attól még a tv hangszóróján lehessen hallani a hangokat, és gombnyomásra váltson át fülesre.
-
Bálint306
tag
Sziasztok,
egy kérdés merült fel bennem még, hogy az UE55F6650-hez kaptam valami infra érzékelőt aminek egy jack szerű dugója van. Ez mihez kell? Próbáltam a tv-be bedugni hátra, de annyira szorul, hogy nem erőltettem tovább, szerintem valai törne, ha erősebben próbálnám.
Tud valaki segíteni, hogy hol találok leírás a tapis távirányító használatáról? Az érdekelne, hogy keresésnél szövebevítelnél, hogy tudom rendesen használni a mikrofonját vagy ezt az ujjal karakterek bemaszírozását műveletet?
Más: A youtube-ot, többszöri áramtalanítás és telepítés után sikerült feltenni, hogy működjön. Remélm más appoknál nem így megy majd, mert ez elég bosszantó így.
-
doc
nagyúr
válasz Bálint306 #63474 üzenetére
az egy infraado, ha egy taviranyitos eszkoz fele forditod, akkor a TV taviranyitojaval tudod azt is vezerelni
en pl. a DVD-lejatszot allitottam be ra, mukodik, de nem nagyon szoktam hasznalni (a DVD-lejatszot sem )de egyebkent errol is es a taviranyitorol is kaptal leirast a TV-hez, sot a TV menujen keresztul is elerheted
-
tPedro_
őstag
válasz tPedro_ #63431 üzenetére
Ma reggel ujra hivtak a szervizbol, egy uj kollega, igy ismet el kellett magyaraznom, hogy mi a baja a keszuleknek (ez volt a 3. alkalom, nem ertem miert nem irjak le).
A karccal kapcsolatban megkerdezte, hogy kivul vagy belul van-e , mikor mondtam hogy kivul, ravagta, hogy azzal nem tudnak mit kezdeni... de mivel van a hibas pixel, igy cserelik. Azt azert meg megkerdezte, hogy panel vagy TV cseret szeretnek-e, mondtam, hogy termeszetesen az utobbit. Oke, akkor visszahivnak.
Itt mar rosszat sejtettem, de nemsokkal kesobb ismet hivtak, hogy megneztek, van raktaron, holnap delelott kihozzak. -
Gedeon31
addikt
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tud arról,hogy az új "H"-s szériáról főleg a 7500,8000,8500 készült e már teszt kis hazánkban...BBéci nálad nem járt még egyik modell sem?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
HKorn
veterán
Sziasztok,
Kis segítség kellene, van egy Samu UE40EH5020-as TV-m és kellene biztosra tudnom, hogy tudja-e a DVB-C-t, az UE40EH5000 tudom hogy tudja, legalábbis ott benne van a spec-ben, de ennél nem vagyok biztos és konkrétan nem is találom sehol.
Elvileg a két TV között nincs nagy különbség, sőt lehet, hogy semmi, de hátha van itt olyan szaki aki tutira tudja.
Köszi
Run&Ride
-
BBéci
legenda
válasz 206 cc #63483 üzenetére
Még nem kaptunk az F szériából tesztkészüléket.
(#63484) Gicz
Valóban azok a legjobbak, de nem hátrány, ha mást is olvas az ember, ami nem cnet és digitalversus, mert azok finoman szólva, kissé furcsák.
Valamint az általad említett oldalakon nem pontosan ugyanazokat a modelleket tesztelik, amik Magyarországon kaphatóak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz cyberkind #63485 üzenetére
Az erősítők döntő többsége - beleértve a milliós kategóriába tartozókat is - maximális hangerőn már torzítanak. A tévékbe épített filléres vacak már félhangerőn is, de ez fejhallgatón még elviselhető. Ám az erősített kimenetet külső erősítő bemenetére kötve ez fokozottan zavaró, és egyáltalán nem ajánlott művelet. A hangminősége eleve pocsék, híradóhoz, beszélgetős műsorokhoz megfelelő, ugyanúgy, mint a beépített hangszórók.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz cyberkind #63492 üzenetére
Amennyiben elviseled az említett
pocsékhangminőséget, használhatod a fejhallgató kimenetet, de ne emeld a hangerejét 60 % fölé. Optikai kimenetről nagyságrenddel jobb hangminőséget kapnál, de ahhoz kell egy 8-10000 forintos DAC.Szeretnék 300 forintért venni egy kg bélszínt, de annyiért csak farhátat adnak.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Samsung UE65H8000 review: [link]
-
veterán
válasz nightshadow #63496 üzenetére
Kell!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
206 cc
senior tag
Köszi,olvasom a kinti teszteket,de más szakértők véleményére is kíváncsi vagyok.Mindenki máshogyan látja a dolgokat illetve akadnak eltérések ki mit lát jobbnak ,kezelhetőbbnek,életszerűbb felhasználhatóság...stb..stb.
Illetve szeretem a magyar mentalitást is kiolvasni az értékelésekből. PL. hiába ajnároznák a 4K-t odakint, ha én még kb 3-5 évig a közelébe sem kerülök,de lehet a 3D vagy a képminőség miatt pl megvenném a jobban teljesítőt.[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest