- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- VoIP telefonálás
- Bitcoin topic
- Microsoft Edge
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
A Samsung oldalán próbáltam email-en felvenni a kapcsolatot a támogatással. Kötelező kiválasztani a TV típusát, erre az enyém - ES6560 - nincs rajta a listán. Se 32"-os, se a 40"-os. Felhívom őket telefonon és rákérdezek, hogy akkor most hogyan tudom elküldeni az email-t. Válasz: válasszak ki egy másik típust és a szövegben írjam le az én TV-m típusát.
Kérdem én, hogy akkor mi a francnak kell kiválasztani a pontos típust? Miért nem elég csak annyi, hogy "televízió"?
Jeleztem feléjük, az észrevételemet, miszerint egy Magyarországon vásárolt, magyar piacra szánt TV-ben miért kell a menüben észtre állítanom a digitális adásoknál - a UPC Direct ügyfeleként - az országot ahhoz, hogy helyesen jelenjenek meg az ékezetes karakterek az EPG-ben?
Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest