Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz Something_ #55471 üzenetére

    Játékoknál amik le vannak korlátozva 30FPS-re vagy amik alapból elég szarul futnak sokat tudnak segíteni, hogy ne legyen hányinger az akadozás miatt. Én spec csak erre használom, amúgy az 1-es fokozaton van (normál és ki között), így még nem folyik ki az ember szeme tőle, de érezhetően szebbé teszi a mozgásokat.

    Megnéztünk 3db 3D filmet, és (feltaláltam a spanyolviaszt) rájöttünk, hogy fölösleges. Tudtam, csak nem sejtettem. Aktív 3D lévén jó képe van, itt-ott nem válik el jobb és bal rendesen, de azért az esetek 95%ában nem láttunk duplán semmit így betudtuk a forrás hibájának, viszont rettentően fárasztotta az szemet.
    Fejfájást nem okozott, viszont 1 óra után már érezhetően belefáradtunk a film nézésébe. Úgyhogy Pacific Rim-nél 59 percnél szépen váltottunk 2D-be, és rájöttünk semmit nem ad hozzá az ég világon élményben (sőt inkább elvesz amiatt, hogy fakóbb a kép 3Dben).
    Gru 2-ben meg egyszerűen nem volt annyira jó a 3D, hogy legközelebb megérje ezt az egész macerát, de azért végig néztük (idióta 3D lejátszók vannak W7-re, zéró beállítással, és alapból mindegyikkel van valami bajom).

    50F6640-et vettünk, de plazmát akartunk venni elsőre, csak mikor 8 méterről 50 tévéből kiszúrtam, hogy melyik 3 tévé a plazma mert annyira vibrált, úgy döntöttünk, hogy akkor LCD.
    Várva vártam, hogy vajon a sok közül melyik hibával fogunk szembesülni, szerencsére az itt és külföldi fórumokon linkelt durva dirty screen effect nem jelentkezik. A tévét egyedül a homogén sötétszürke kép az ami megfingatja, mert ott durván lehet látni minden apró hibát amit a bevilágítás okoz. De ez szerencsére ritkán fordul elő (kivéve PowerDVDnél, mert ott a gyökér fejlesztőknek sötétszürkét kell alkalmazni a fekete helyett mindenhol, alul-felül is).

    A mozgások kegyetlen jók, ettől tartottam talán legjobban (plazma vs lcd), hogy hirtelen jobbra balra mozgásoknál 1 helyett 3 feje lesz a főhősöknek vagy minden éles vonalból csíkot húz maga után, de nem. Hosszú oldalazó test videót lefuttattam és csak ámultunk, mert az LCD monitoron mintha akadozott volna, míg a tévére HDMIn kilőve meg hirtelen teljesen smooth volt az egész (motion plus tisztára állítva, mert itt még nem jelentkezik képi hiba, és még nem zavaró a szappanopera effect).

    De végül örülök, hogy nem plazmát vettünk, a képminősége meglehetősen jó, mozgások tiszták, és tegnap bekapcsolva hagytuk pár órát, mert elkezdtünk főzni, és elfelejtettük, ami idő alatt plazma akár be is éghetett volna. (egy játék menüje maradt a képernyőn).

    Kaptunk hozzá ajándékba egy HW F355, és mivel alapból nem adtak hozzá optikai kábelt, és a hozzá adott adott analog kábellel nem működött, mert a TV csak digitálison ad ki jelet...ezért 1 napig bluetoothon keresztül csatlakoztattuk a TVhez, itt persze hang nem volt a legjobb, időnként akadt. Viszont a hangprojektor távirányítóját nem kellett használni, mert lehetett irányítani a Tv-jével.
    Viszont mikor optikain csatlakoztattuk, akkor már TV kiírja, hogy a vol up és down gomb nem működik, mert külső hang van csatlakoztatva....és ez meglehetősen bosszantó, mert jelenleg 1 távkapcs PC-hez, 1 távkapcs TV, 1 távkapcs tapipaddal TVhez, és 1 Távkapcs hangprojektor, és így fürdünk már a távkapcsolókban.

    Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!

Új hozzászólás Aktív témák