-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
Ma voltam az MM-ben, megkérdeztem, és holnap déltől mondták az akciót.
Rendes samu gari van házhoz jövős 3 év ha regisztrálom a terméket.
Egyébként egy samsungtól kirendelt emberrel beszéltem nem is MM-es alkalmazott volt.
F8000-esnek van valami olyan nagy hibája ami miatt semmiképpen nem érdemes megvenni?
Egy 65F8000-ről lenne szó ami a mérete miatt nagyjából nem sok választásom van mást venni, mert ez fér be pont oda ahová szeretném.
Néztem a képét szerintem nem csúnya, az sd adás nem volt szép de szar antennájuk van ami 100tévére van szétosztva minimum, ezért ezt így nem is lehet eldönteni.
Felhősödést nem láttam bár sötétet se lehet csinálni egy áruházban.
Tehát szerintetek van valami olyan betegsége az F8000-nek ami miatt nem szabad megvenni? -
csab2
veterán
válasz forgonati #55246 üzenetére
Ez elég érdekes hozzáállás.
Az első esetben ugyanis - amit te nem szeretsz - igaz, hogy alul és felül van egy fekete sáv, viszont SEMMI nincs levágva a filmből, tehát mindent látsz, amit a filmkészítők szerettek volna.
A második esetben - amikor alul és felül nincs fekete sáv - a kép két szélének jelentős részét levágja a TV. Pl. ahogyan a kolléga is írta, előfordulhat, hogy egy közelről felvett párbeszéd esetén a két fél arcát (vagy jelentős részét) nem látod. És ez kevésbé zavar? Fölfoghatatlan számomra.
Persze mindenki azt és úgy néz ahogyan akar.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
koháry
tag
Az már igen szép készülék. Én nem igazán olvastam róla sehol rosszat, pedig hetekig olvasgattam teszteket mielőtt megvettem a tv-m( igaz az csak f6500-as). Nem hiszem hogy sok embernek van tapasztalata itt az adott készülékkel, tekintve a méretét és főleg az árát.😊
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
veterán
a plex-hez hogyan tudom beállítani az ip címet? semmit nem akar elfogadni..
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
csicsaaa
tag
válasz Markizmark #55188 üzenetére
Az f6400-asod tudja a kép duplázását mobolra? Akkor nekem mért nem él ez a funkció a smart viewn? Telóról Tvre műxik, de fordítva mért nem a 6500on?
Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
Gsx-rr
veterán
válasz giorgiosixx #55255 üzenetére
Akkor elárulok neked valamit! A BD 50 3d-t is le tudja játszani!
Mégse lesz ugyanolyan!!!!
-
a8l
aktív tag
UPC direct kártyával ha szeretném használni a beépített dvb-s2 tunert, akkor milyen kártyafogadót kell hozzá vegyek? (F8000)
Van 3db beltérink, az egyik olyan tipus még amihez nincs hozzárendelve kártya és működik más készülékben is a kártya. Jó lenne a tv saját tunerjéről nézni a műholdas adást.
Tv műsor felvételhez milyen külső HDD-t érdemes venni? -
a8l
aktív tag
válasz Markizmark #55266 üzenetére
Milyen progival tudod irányítani a tv-t a note2-ről?
-
BBéci
legenda
válasz forgonati #55246 üzenetére
Nem az a fő probléma, hogy a két széléről elvész hasznos képtartalom. A nagyítással többé már nem full HD a film, amit nézel, tehát romlik a képminőség, csökken az élesség, elvesznek apró részletek, finomságok. Azért felesleges volt full HD tévére pénzt kiadnod.
(#55254) a8l
Kiváló képminőségű és kinézetű TV az F8000, két hétig teszteltem, használtam. De annyira drága, hogy olcsóbban jobbat lehet venni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
a8l
aktív tag
válasz Markizmark #55269 üzenetére
Köszi, már fel is raktam mindkettőt.
Már alig várom, hogy kipróbáljam holnap. -
BBéci
legenda
Egyrészt eszement ötlet szélesség alapján választani tévét, másrészt a szóban forgó Samsung ára azoknál a kereskedőknél, ahonnan szabad vásárolni, minimum 990000 Ft, tehát passz!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
a8l
aktív tag
Szerinted az MM-ben nem lesz rendben a gari rá?
Samsungtól kirendelt mókus mondta ott az áruházban hogy 3 év premium gari van rendes gyári.
Én sem szeretem őket, de ennyiért ha van rendes garija akkor már nem éri meg kintről behoznom bizonytalan garis háttérel, lehet spórolok vele még 100-150-et de ha behal rajta valami akkor meg javítják százezrekért.
Holnapi akció keretében félrerakattam egyet, két db bontatlan dobozos van nekik még a stopshopnál.
1M-ért nekem sem kell, sőt igazából max 5-600-ért szerettem volna Tv-t, de már halogatom egy bő éve, ideje lépni.
Az öreg DLP-s 61"-ost meg nyugdíjazom, olcsóért megy ismerősnek ha kell neki még.
Működik már lassan 9 éve kb hibátlanul, ezért érdekes a méret, mert amikor felújítottunk itthon akkor egy pont akkora doboz lett neki a falba mint a tv meg pár cm, 145cm-es meg pár mm a nyílás ahová befér a tv, de mivel az új nem fog belógni 45-50cm-t ezért ki tudom bontani, és végre lesz egy szekrény a háta mögötti közlekedőben ahol sok kabát meg cipő meg hasonlók elférnek. A TV-nek meg marad a falvastagság ami kb 20cm abban bőven elfér tartóval együtt. Azért lenne jó ha beférne a nyílásba mert elég engedem le a 3m széles vásznat. Igaz meg lehetne oldani hogy a vászon tokját távtartóval messzebb rakom a faltól, de azért mégiscsak szebb ha nem áll ell 10cm-t hanem rendesen falra van szerelve, a tv meg bent van teljesen falsíkban körülötte meg a megtervezett mintájú falburkolat.Te milyen tv-t ajánlanál helyette?
-
BBéci
legenda
Nálam 15 centire van a leengedett vászon a mögötte lévő faltól, ablakoktól, hogy elférjen a fali konzolra szerelt TV, de ember nem veszi észre. Viszont mindegyik tévének szüksége van szellőzésre, erre felhívják a figyelmet a kezelési leírásban. Betenni egy zárt rekeszbe, felér egy szándékos tévégyilkossággal.
Fogalmam sincs, mennyiért akciózza a MM, az ajánlott fogyasztói árát és az árgépet néztem.
Egy biztos, nem adnék 800000 forintot sem egy LCD tévéért, pláne akkor, ha van vetítő is a házban.
TX-P65VT60E
Fényévekkel, klasszisokkal jobb TV![ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
20% minden samu-ra holnap 12-15h között.
Szellőzés megoldott lesz, mert a tv vastagsága ugye kb 4cm, háta mögött meg lesz még min 15cm szabad hely, és alatta nem lesz zárt, meg hátra rakok be szellőzőnyílásokat a szekrényhátfalra amire fel lesz szerelve. A projektoros dlp tv-nek is kell szellőzés de annak se volt gondja az elmúlt 9 évben, pedig egy ilyen lámpás vetítő jóval érzékenyebb cucc mint egy ledes lcd.
Nekem a plazma nem játszik, egyszerűen nem szeretem a képét egyik plazmának sem.
Sony HW-10 vetítőm van, sxrd , belépő szintű full hd-s cucc amivel nagyon elégedett vagyok, most 5éves, de még nem cserélem le, mert nem érzem jelentősen jobbnak a mai fullhd-s vetítőket.
Nagyon olcsón vettem új korában, 400 volt sony garival ami azóta már lejárt régen persze.
Nagyobb élmény filmet, mesét stb nézni egy vetítőn mint egy tv-n, de pl nap közben nem szeretnék sötétet csinálni vagy csak simán tv-zni jobb egy tv.
Vártam hogy majd lesznek 500-alatt is 65-ös lcd-k de nem...[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
Még az LG970-es 4k játszott mert az is némi csiszolás után befért volna de az már megint sokkal drágább, és nem látom értelmét a 4k tv-nek úgy hogy alig van tartalom hozzá.
Majd pár év múlva egy jó kis 4k oled tv ha kinövi a gyerekbetegségeit meg olcsóbb lesz.
A plazmával mindenki leállt, még a pana is, de a többi gyártó is szépen lassan befejezi a gyártást. -
BBéci
legenda
"egyszerűen nem szeretem a képét egyik plazmának sem."
Na, ilyen véleményt sem hallottam még senkitől.
Tényleg nagyon jó TV az F8000, ha kapnék egyet ajándékba, talán nem adnám el, kivéve ha az előbb említett másikra tudnám cserélni, mert az is volt nálam pár hétig, tudom, hogy mennyivel jobb. Például tízszerese a kontrasztja.
Csak azért állnak le a gyártással, mert olcsóbb az LCD előállítása és a hozzá kapcsolódó marketing durván átveri az embereket, akik elhiszik a sok kamu dumát.
10 éve ingyen tévézek, váltják egymást a nappalimban a tesztkészülékek, de most veszek drága pénzért egy Panasonic plazmát, mert rajta van a bakancslistámon. Pedig kaphatnék féláron, barterben Samsung és Sony LCD-t.[ Szerkesztve ]
-
Nordbright
csendes tag
Még a MM központi ügyfélszolgálat sem tudott kapásból erről az akcióról... aztán tájékozódtak, hogy mi megy a rádióban.
Biztos volt már róla szó, de SOS valaki megerősítené, hogy az UE40F6500 valódi 200Hz (CMR400) lappal van szerelve és FHD 3D-t tud... csak a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Nordbright #55281 üzenetére
A két kérdésedre a válasz -IGEN
-
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz Nordbright #55285 üzenetére
Csak 100Hz-es, csak a baromi drága tévék 200Hz-esek, F7xxx-et nem tudom az e már, de F8xxx igen.
Angliából jött HDMI kábelem 3D-ben úgy látszik nem remekel, viszont sehogy se visz rá a lélek, hogy 27k-ért vegyek 10 méter HDMI kábelt. Vett valaki 15k környékén itthon valahol HDMI kábelt ami működik neki F6xxx tévével?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok,
UE40F6320 és UE40F6400 között mi a különbség? Még nem sikerült rájönnöm a leírásokból.
F6400 megéri 150000-ért vagy ennyiért (max 160k) van jobb samsung tv is? -
syler123
veterán
Samsung 40f6670-es tv-t érdemes frissíteni? Most kaptam meg és a képembe tolta a frissítést. A smart hub nem akar működni. "Nem sikerült kapcsolódni a szerverhez, forduljon a Samsung ügyfélszolgálatához"
Ennek lehet köze hozzá, hogy nem frissítettem?
-
tothl
addikt
Miben nyilvanul meg ha egy panel 200hz-s?
-
Gsx-rr
veterán
válasz giorgiosixx #55264 üzenetére
Az ssif mappából a legnagyobb fájl-t nevezd át m2ts-re ,és lejátssza. De szerintem ,nem FullHD -lesz!
Külföldi fórumokon is vita van ,hogy így tartalmaz-e minden információt ez a fájl!
-
BBéci
legenda
Le kell engedni a redőnyöket!
Egyébként igazad van abban, hogy kell egy TV is, ami elé leereszkedik a vászon, de szerintem teljesen felesleges 65 colosra kidobni pénzt, bőven elegendő egy 55-ös is. A számomra igazán érdekes, HD tévéműsorokat (olimpia, F1) hatalmas méretben, vetítve szeretem nézni és nem zavar, hogy ezért sötétíteni kell.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest