Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Mivel nincs még dedikált topikja a játéknak és közeleg a megjelenés, illetve ma indult az alpha teszt is, ezért megnyitom a témát, hogy egy helyre tudjuk gyűjteni az információkat és beszélgetni.
Aki nem ismerné a játékot ez egy Free to Play shooter lesz, amely inkább emlékeztet a mai modern, trendeknek megfelelő játékokra (pl.: Call of Duty, Battlefield, Escape from Tarkov). Ennek megfelelően lesz extraction (kimenekítős), sokszereplős conquest, coop és miegymás játékmódok.
Az ígéretek szerint a teljes verzió még idén megérkezik, de azt biztosan megfogja előzni még ősszel egy vagy több zárt teszt is.
-
Golyo69
senior tag
Most léptem ki pár perce.
Nekem bejön, sokkal jobban játszahó mint a BFDe hasonlít rá természetesen. Nálam várós. én nyomom majd ha megjelenik.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG
-
redingitell
senior tag
Nekem is tetszik. Kipróbáltam mindkét játékmódot , az egyik Bf-re hajaz, a másik Aréna breakout-ra.
-
Golyo69
senior tag
Alpha test meddig tart?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG
-
Spizzi
tag
Na hát így 2 nap után kialakult már az a vélemény, hogy vagy az az ijesztő, hogy ezek free to play modellbe ilyen minőséget tudnak összerakni, vagy az, hogy egy újkorában 60 eurós, AAA kategóriás BF2042 konkrétan semmivel nem jobb mint ez. De sanszos, hogy inkább az utóbbi.
Igazából jó a grafika, jó a gunplay, jók a pályák, jók a módok, jól is van optimalizálva, bár egy picit CPU heavynek tűnik, haver 9700k-ja már szenved 100 FPS felett, de ezt 2024-ben nem rónám fel a játéknak, az összes ilyen sokszereplős multi gyilkolja a procikat főleg ha megy még mellé a Discord stb.
Nekem a legjobban a BF-szerű rush/breaktrough mód utánzat jött be, nagyon jók a pályák ehhez a módhoz, különösképpen a sivatagi városos.
Amire azt hittem, hogy nem fog tetszeni az a karakterek képességei, mármint hogy egyáltalán vannak.... de igazából ezek a karakterek csak amolyan kasztként funkcionálnak és a "képességeik" igazából csak egyszerű gadget-ek... oké az meglehet egynémelyk olyan, hogy még az USA secret service-be is csak 10 év múlva mutatják be a prototípust, de amúgyis átjárja a játékot ez a semi-futuristic hangulat szóval nem lóg ki.
-
aktív tag
Ó de jó hallani ezt a nevet! '99-ben az első részt imádtam, alig vártam hogy hazaérjek a melóból és játszhassak a deltával. Novalogic a kedvenc csapatom volt, így 25 év után ezzel is teszek egy próbát
Bármi kérdésed van a meghirdetett termékeimmel kapcsolatban, nyugodtan írj PÜ-t vagy hívj! Mi legyen a nicked? 2shae! Az már foglalt.. akkor legyen 3!
-
pRoject22
őstag
Páran már össze jöttünk discordon, aki jönne játszani délutáni / kora esti órákban az jelezze és küldök DC meghívót
-
Enigma1945
őstag
sziasztok szeretnek a jatekkal jatszani, de nem tudom letolteni, ezt irja
tudnatok segiteni?pRoject22: Szeretnek menni dc
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Hogy lehet a Chat-et levenni az Enter billentyűről?Beállítottam, hogy a járműből kiszállás és beszállás az Enter legyen és sehol máshol nem találok Entert a beállításokban. A Chat-hez rendelt billentyűt se találom.
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Iramirez
aktív tag
válasz Enigma1945 #13 üzenetére
Nem voltál benne a teszt csapatban.
Ha azóta mégis sikerült,mond már el légyszi hogy hogyan.. ? -
astrojoe12
tag
Hogy lehet kiszállni a járművekből?
Hiába nyomom az Entert, csak a Chat ablak jön be. A billentyűzet beállításokban Enter van beállítva.
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Ti ki tudtok szállni a járművekből?
-
BRABUS113
aktív tag
válasz astrojoe12 #19 üzenetére
"F" gombbal ki tud szállni.
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
astrojoe12
tag
Lehet tudni, hogy milyen anticheat lesz a játékban? Mivel ingyenes lesz, várható a sok csaló. Jó lenne a Valoranté, azt nagyon dicsérik.
-
pRoject22
őstag
válasz astrojoe12 #22 üzenetére
Valorant féle vanguard az RIOT Games tulajdon, azt nem adják senkinek, Delta Force alatt az Anti-Cheat Expert (ACE) lesz, ugyanaz mint az Arena Breakout alatt, működik-működik de az Arena is teli van csalóval jelenleg, sajnos.
-
astrojoe12
tag
válasz pRoject22 #23 üzenetére
Köszi, reméljük komolyan fogják venni a védelmet, mert már nagyon unalmas a sok engine owning huszár.
Mit okoz a Ranked kapcsoló kiválasztása, ugyanaz mint a BF-ben?
-
Adi01
csendes tag
-
wjbhbdux
veterán
Most este 8-tól 10-ig lehet megint kulcsot szerezni twitch drop.
[ Szerkesztve ]
/s
-
astrojoe12
tag
Annyira ne akarjatok kulcsot szerezni, tele van csalókkal. A warzone kutya füle ehhez képest. 128 meg 85 kill egy tíz perces meccs alatt gyalogosként ????????? hagyjuk már.
-
Enigma1945
őstag
válasz astrojoe12 #30 üzenetére
Nincs benne csalas vedelem?
Mondjuk a bf1 is most fogja megkapni, ennyi ev utanKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
astrojoe12
tag
válasz Enigma1945 #31 üzenetére
Nem tudom, hogy aktív-e a védelem az alfa verzióban. Viszont sok olyan helyzet van, amikor hihetetlen módon leszednek. Vagy nagyon rossz még a net kommunikácó, és még hangolják nyilván, de nekem akkor is az az érzésem, hogy sokan aimbotoznak.
A BF1 idején zárták be a csalás elleni részleget, azóta nincs aktív védelem a Battlefield-ben, csak valami program ami vagy működik, vagy nem, inkább nem.
Nekem nagyon hiányoznak a nyilvános ban listák, hogy kiket bannoltak csalásért, vagy legalább a számukat tudnánk. A BF1 idején ez is megszűnt.
Sajnos olyan sokan csalnak valamilyen módon, hogy a kizárások a játékos állomány felét is érinthetnék, ezért szüntették meg a nyilvános listákat, mert már nem bannolnak csak úgy embereket, hogy legyen élő játékos.
A BF3 idején az EA oldalán volt egy grafikon a csalók eloszlásáról országonként és a csalás módját tekintve. Már akkor a játékosok 70%-a makrózott és 20% hazsnált valamilyen külső programot csaláshoz, valamint 10% fizetett elő komolyabb csalásokért. Ez az arány azóta rosszabb lett és levették ezt a grafikont az EA oldaláról.
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz astrojoe12 #32 üzenetére
-
astrojoe12
tag
válasz pRoject22 #33 üzenetére
Ez nagyon jó hír, köszi az infót. A Battlefield gazdái is példát vehetnének. Remélem rendesen működni fog a kész játékban is.
Nagy kár, hogy vége az alfa tesztnek. Valyon lesz béta teszt is, vagy egyből a kész jatekot kapjuk?
És a most elért eredmények, kiegészítők megmaradnak a kész játékra is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz astrojoe12 #34 üzenetére
Ez egy teszt volt, mindenki újrakezdi az egészet. Ez amúgy nem is baj, így legalább mindenki nulláról indulhat. Max a tudás amit a tesztek alatt megszereztek emberek az segítség lesz az induláskor.
PC-s early acces pontos dátum még nincs, de a játék ott lesz a Steam Next Fest-en októberben, szóval akkor újra lehet majd játszani vele. (az kb gondolom ilyen nyílt béta lesz kb.)
"Delta Force will feature at Steam’s Next Fest in October, just a month away."
A Steam Next fest október 14–21. között zajlik.
szerk: Én konzolos tesztnek tudnék azért örülni majd valamikor.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pRoject22
őstag
válasz astrojoe12 #34 üzenetére
Szerintem ezek is úgy csinálták mint anno a Valorant vagy az ABI, a teszt alatt csak gyűjtötték az adatokat és tanultak ,hogy kerülik meg őket a csalás készítők, az ABI meg mióta kijött, igaz, hogy csak EA még de azóta elég rendesen ráfeküdtek a csalós témára hwid ban-al stb, itt egy videó nézd meg.
Szerintem a full relase után hasonlóan fog javulni a helyzet mint az Arenában.
[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
válasz pRoject22 #36 üzenetére
Jól hangzik! Titkosított adatforgalom külső szerveres feldolgozás ellen, mint az engine owning, ip ban, hardware ban és 10 év tiltás a visszaesőknek. Csak tényleg működjön!
oriic, köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
válasz astrojoe12 #37 üzenetére
Amúgy pár napja töröltem le az Arena Breakoutot, nem tudom ,hogy aktív-e már benne ez a fejlesztett anticheat de volt olyan ,hogy egymás után 3 meccsben is WH-s aimbotos kínai szedett le, pár kör alatt buktam 2-3 millió koent, nagyon sok a csaló benne szóval ezt figyelelmbe véve nem hiszem ,hogy a Delta Force sikeresebb lehet majd ezen a területen, persze ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen