Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz BBéci #45260 üzenetére

    kösz az infót!
    jó azért monitornak is fogom használni, tehát menni fog egész nap, erről akarom vezérelni a torrentet, netezni, levelezni, másodlagos monitornak használni a laptophoz, stb. Csak ezeket nem említettem, mert LCDn belül ez már nem releváns.
    A képminőségre annyira nem vagyok érzékeny, mint a hangra szerencsére (mondom ezt én, aki a fórumon talán a leghangosabban köpködtem a TN panelekre az elmúlt 6 évben :) ). Én a sárgás fűrészporos tapétára vetített projektor képét is élveztem mozizáshoz, mert ****rva nagy volt :)
    Persze azért alapelvárásaim vannak, de nem olyan húde nagyok, ezért merek gondolkodni az 5-ös szériában. Bár pont a feketéjét szidták, ami a gyengém. Viszont mivel 50" a minimum, és azt mondod, hogy a 6-os széria is kompromisszumos, így mindenképpen kénytelen vagyok lejjebb adni az elvárásaimat :) a 300k is már erősen a lélekteni határ felett van (na jo egy 60" 4K OLED képernyőért odaadnék 500k-t szemrebbenés nélkül :D )
    Egyébként egy Philips 42PFL5624H-et nézek épp, és meg vagyok elégedve vele, ez nem tudom milyen minőség az 5-ös samukhoz képest. Illetve filmeztem egy 32-es D5xxx-es samun is exenél, azzal is meg voltam elégedve. Leszámítva, hogy nagyító kellett hozzá :D

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák