-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZsoltG60
aktív tag
-
KovyBoy
tag
válasz Amarth #39658 üzenetére
Néztem, itt a szegediben nem volt. Bent a tescoban nagyon drága volt (190e). Közbe nézegetem neten... 157e +szállítás a legjobb ár. Igaz, hogy én ezt 140e-ért vettem (plusz 2db SSG-3100GB szemüveg további 6e), de sokra nem megyek vele, ha ilyeneket művel. Sztem jobban járok, ha még idejében pontot teszek a végére és megveszem inkább drágábban... :/
-
Zigi
senior tag
válasz Amarth #137976 üzenetére
Pont az a baj, hogy több mint 100e. Fel kell készülni hogy nem minden esetben teljesíti a minimum elvárást. Egy egy szerencsés darab mindig van, de inkább csalódás. 74xx ami a belépő a samsunghoz. A t-nél kamatmentesen el lehet hozni, nem a legalját kell venni .
[ Szerkesztve ]
-
Zigi
senior tag
válasz Amarth #137978 üzenetére
Ez lenne amit írtál, csak sokkal több a selejt, mint kéne. Plusz sokan azt hiszik 7-es sorozatú tv-t vesznek, ami régebben jót jelentett, most meg a legalja. Ahogy már más is írta ennél nem gyárt alacsonyabb minőséget a samu. Ebből következik, hogy nem akarod megvenni csak nyomós indokkal a legszarabbat, mert sanszos, hogy felhős lesz, recsegni fog a műanyagház kihűlés közben, vagy éppen belátsz a ledekig a résen.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest