-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dankonor77
csendes tag
Sziasztok,
nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy WIS09ABGN dongle-je? Vevő lennék rá, egy régebbi SAMU házimozihoz kellene. -
belan
addikt
Hello érdeklődnek a Samsung szerviz hozzáálláshoz mert Sony fórumon nagyon szidták őket volt valakinek egészen a igazgatót kellet el jutnia mire kicserélték a hibás tv-t .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz tylerddd #151201 üzenetére
Van va panel is neoQledbe 65 col cirka 730 ezer 55 most akcióba is 470. NQ90A meg ips panele élőben kell meg nézni szerintem is nagyon nem fér húzás ez Samsungtól a amcsik meg kapják itt meg vedd meg drágábbat és ahogy nézzem a európai modell elég Bloomingés volt videóba ! Mindenhol ezt infót találtam local diming csak 2400 gondolom Mini LED miatt nem feltűnő annyira ! Durva , 8 széria is ips panels . Nem erem olcsóbb a ips panel vagy legtöbb vásárló nem ért hozzà és meg veszik .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
wallace 234
őstag
válasz belan #151253 üzenetére
Igen van Va panel a NeoQledbe qn90 es szériát szórták meg Ads panelal. Samsungnál még ilyen nem volt a felsőkategoriában, hogy az USA és az EU-s moddelek közt ilyen különbségek legyenek. Qn90 es az európai is eléggé virágzott valóban, amikor meg kaptam eléggé ki voltam akadva, hogy milyen csúnyán virágzik hdr nél feliratos filmekkel. De aztán jött egy frissítés ami eléggé rendbe tette! Igen eléggé szembe tűnő a kontraszt különbség így meg mutatva. De valahogy nem látom, hogy gond lenne a kontraszttal, sok VA panelos Samsung tvm volt, ill oled is volt. De még így is a QN90 egy nagyon jó tv lett. Local dimming zóna 576 az 55 colosba, 75 colos ba 820 zóna van ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz wallace 234 #151254 üzenetére
Gondolom local dimming miatt nem annyira Bloominges meg talán Mini LED miatt viszont videókat láttam ott látható volt elege a Blooming. https://youtu.be/q_Inj3CDcg0 Itt a videó va paneles nél ilyen nincs .
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz belan #151255 üzenetére
Ez azért ennyire nem fekete/fehér 😅 Én ilyennel még nem találkoztam az enyémen Sőt egyáltalán semmi ilyennel, ez a kép nagyon túl van tolva szerintem, meg a videó is👍 Eleve ezek a képek meg videókat inkább hagyjuk, 90% kamu+nem is lehet visszaadni a valóságot, mert teljesen más! Próbáltam én is videót meg képet csinálni, de a közelében sincs a valóságoshoz, mert a telefon teljesen átalakítja a dolgokat! Kivilágosit mindent plusz a színek sem olyanok! Lehet a YouTube-on profibb cuccokkal csinálják a videókat, de azok sem a valóságot tükrözik és ez 100%!
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #151256 üzenetére
El hiszem de ips tud ilyen lenni vagy ez ads , kérdés idővel mennyire lesz gáz ezt csak sötét szobába lehet jól meg nézni gondolom a videó nem kamu azóta lehet kapott frissítés és jobb lett . Elsőnek én is azt hittem kamu de több videóba ilyen volt és a 8 széria is ami szintén ads paneles .
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #151258 üzenetére
El hiszem én csak videókat láttam róla meg képet !
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz belan #151259 üzenetére
Én is ha csinálnék videót/képet ugyan ilyen lenne, mert a telefon ilyenné teszi próbáltam,viszont élőben semmit sem látsz ebből 👍 Gondolom a telefon kamerája torzítja a dolgokat vagy nem tudom, én ehhez nem értek! Az az arab faszi sem hinném, hogy egy 3 milliós kamerával csinálta a videót 😳
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #151260 üzenetére
10000 kamerával 😂.
[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
válasz belan #151255 üzenetére
Ilyen volt amikor megvettem, Áprilisba aztán jött rá egy frissítés, Május vagy Júniusba onnantól kezdve, szinte hibátlan a tv. Mini led sokat javított a local dimmingen. Néztem én is ilyen videókat de most már teljesen fekete a panel.. Boe által gyártott panel van a Qn90 be és meglepően jó a képe.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz belan #151259 üzenetére
Videón sokkal jobban elő jön a probléma.
Bár qn95 hdr alatt brutálisan bloomingos, legalábbis az a model amit én láttam.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
wallace 234
őstag
válasz Vhiktor #151263 üzenetére
"Bár qn95 hdr alatt brutálisan bloomingos"
Mikori szoftver verzió volt rajta? Ahogy korábban is írtam, az elején eléggé virágoztak még a Qn95 is pedig az VA panelt kapott. Eléggé kapkodva adták ezeket a tvket, vagy nem tudom de az elején, sok probléma volt. Amerikai Samsung oldalon, sok hozzá szólás volt, ez ügybe panaszkodtak. Ottani képviselet válaszol is a kérdésekre. -
Vhiktor
veterán
válasz wallace 234 #151264 üzenetére
Fogalmam nincs, emlékeim szerint augusztusban kalibráltam egy ügyfélnek.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
belan
addikt
-
belan
addikt
válasz wallace 234 #151267 üzenetére
Sajnos
-
Vhiktor
veterán
válasz wallace 234 #151267 üzenetére
Nem tudom milyen panel volt benne. 65 colos volt a készülék.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz belan #151266 üzenetére
Bízom benne, hogy kijavitottak, mert több mint 700 zóna van abban a tvben, ehhez képest a TCL C825-ben ennek csak a töredéke, de blooming valós tartalmakkal gyakorlatilag majdhogynem nem látható rajta.
Szívesen megyek majd kalibrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz redingitell #151274 üzenetére
Illetve szoftveresen biztos jobb a Samsung.
-
Batib
őstag
Lehetséges, de talán kevésbé stabil. Pl én nem tudok telóról tükrözni az egy évvel fiatalabb tévémre. (valszeg én vagyok a béna)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kollégámnak van egy QE55Q80TATXXH-s TV-je és szeretne hozzá külső HDDt csatlakoztatni. Próbált többet is, de egyiket sem ismeri fel. Van valami limitációja (max. méret, fat32 stb.) ezeknek a TVknek, amiről tudni kéne?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
belan
addikt
válasz redingitell #151274 üzenetére
Szerintem samsungnak jobb a képe ! Színesebb szagosabb ! Plus kérdés minőségben tcl jobb vagy nem ezt nem tudom kínai .
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz CactuS #151281 üzenetére
Elméletileg NTFS és Fat32 biztosan jó. Méretkorlátról nem tudok 2 teráig biztos jó.
Ha USB tápos, akkor érdemes megnézni, hogy az 1 amperes aljzatba van-e dugva. Részemről ennyi.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
redXIII
senior tag
válasz Bagan #151273 üzenetére
Még talán arra figyelj oda, hogy ha HDMI-n keresztül használsz valamit, és ott az adott forráshoz és és az adott bemenethez állitgatsz dolgokat, akkor ki lehet választani hogy minden HDMI bemenet használja ezt a beállitást, vagy csak arra a bemenetre legyen érvényes. Mert nem igazán jó hogyha csinálsz egy beállitást mondjuk konzolra, utánna meg megadod hogy minden HDMI bemenet azt használja, aztán meg sirás van utánna hogy a beltérinek szar a képe.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
rainman72
nagyúr
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Zsozsoka 74
senior tag
Sziasztok. Ma jártam a média marktban és láttam a QE75QN85A és tetszett, pont egy játék ment rajta demoként, hát mit mondjak jobban tetszett a kép és az élesség mint ami az én tévémen van
Samsung QE75Q80AAT
... vagy nincs a kettő között akkora különbség (bár árban 250 ezer volt a különbség) de vajon a napi használatban, tv nézés és netflix, lenne számottevő különbség?Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
belan
addikt
válasz Zsozsoka 74 #151288 üzenetére
Akkor már inkább QN90A szerintem nem sok a ár különbség közöttük és Mini LED már .
-
veterán
Mint felettem is írják nem sokkal drágábban van már QN90 NeoQled, ha teheted ennél lejjebb ne add👍 Nekem 2 hete van 65"-ban és imádom, brutális készülék
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz N.YCityBoy #151290 üzenetére
Sajnos már megvettem szerdán hozták ki a Q80a-t, cserélni meg nem cseréli a média markt mert baja nincs és a dobozt sem tudtam megtartani ugyanis nem fért el sehol mert nagy és nem volt helye. Hívtam őket és ezt mondták hogy a gari csak akkor alkalmazható ha a készülék hibás és mivel nincs meg a doboza így nem tudják cserélni.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
belan
addikt
válasz Zsozsoka 74 #151291 üzenetére
Szívás de amúgy ha meg van a doboza kutya kötelességük vissza venni három napig én már nem egy tv-t vittem vissza így kb 2 tv-t , ha meg online veszed 2 hét-ig .
-
veterán
válasz Zsozsoka 74 #151291 üzenetére
Hát jobban kellett volna tájékozódni,mielőtt kiadtál egy raklap pénzt egy tévéért
Főleg, hogy ugye te a Q szériásat vetted ami sima Qled, és amit láttál amin jobban tetszett a kép az pedig már egy sokkal fejlettebb QN szériás NeoQled volt, ami egyáltalán nem mindegy, főleg úgy, hogy árban most nem sok különbség lett volna(180K)mondjuk van akinek ez sok pénz, tehát ha neked ennyi volt a keret viszont méretben ilyet akartál, akkor nincs miről beszélni, viszont minőségben ég és föld...ezt így ebben a formában nagyon be szívtad, én azért mennék ezzel még pár karikát, főleg ha online rendelted akkor 14 nap elállási lehetőség adott, mondjuk így doboz nélkül az is necces Én úgy voltam vele, hogy inkább legyen egy mérettel kisebb, de minőségre legyen jobb és modernebb, mert én ezt most legalább 5 évre terveztem, elvileg én is 75" akartam, de QN90-ben elég ritka, főleg a Telekomnál nincs is, mert én onnan hoztam ki az enyémet![ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
75Q80A se annyira rossz tv, jól be kell állítani és nem lesz azzal gond. Mindig lesz jobb tv inkább barátkozz vele. Doboz hiánya már az új jogszabály szerint nem lehet kifogás, garancia ügybe így elvileg csere ügybe se.
-
veterán
válasz wallace 234 #151294 üzenetére
Persze, én sem azt mondtam, hogy rossz lenne, de azért egy NeoQled az NeoQled, és ha már választani kell...😁
[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz Daffni2 #151296 üzenetére
Valóban 3 napig vissza veszik de csak akkor ha vissza szállítóm és megvan a doboza. Máskülönben nem azt mondta a média markt. Ez van most csinaltattam egy kalibraciot is és úgy egész jó lett a képe. Hangja is bődületes. Bár van egy 3 éve vásárolt q80r soundbarom így a hangzással sincs gond. 5 éves garim is van rá. A qe55q60rat tévém a másik, de a kettő között ég és föld a különbség mind képben mind hangban is.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
addikt
válasz Zsozsoka 74 #151297 üzenetére
Nem kötelessége!
A MédiaMarkt jófejsége, hogy visszaveszi, (teljes gyári csomagolással)"Aki ad,az nyer"
-
belan
addikt
válasz Daffni2 #151296 üzenetére
Hát nekem eddig mindig vissza vettek el lehet állni 3 napig vásárlástól ! Alzaba is vissza vettek 2 nap után 320 ezer forintos telefont plus garanciát is vissza fizették ! 14 napig meg ha online vásárlód ! Nem szoktam terjeszteni valótlan infokat sok ismerősöm is vissza kapta vettél arat és ez nem csak MM-nél volt ! De nem fogok itt vitázni veled én azt írom le amit tapasztalok persze ilyen kis sufni boltokba nem fogjak vissza venni a szürke importos termékét ! 2022 lehet változik majd de ha online veszed meg akkor is el 14 nap ha nem hibás akkor is .
[ Szerkesztve ]
-
kecsawi
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #151297 üzenetére
A régen megszokott 3 nap a múlté, szerintem keveredik avval, hogy három napon belüli meghibásodásnál a bolt szokott eljárni, azon túl szervíz, de csak internetes rendelésnél lehet elállni hibátlan eszköz esetén. Az eladó vállalhat többet, de nem köteles.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest