Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Kakumix #28250 üzenetére
Engem nem zavar, hogy lezárja, ha jól müködik. SGSen se álltam volna neki FWket telepíteni, nincs nekem erre időm, egyszerűen csak muszáj volt. Gondolj a LAGra ami teljesen agyonverte a telót (volt, hogy nem tudtam felvenni annyira!) vagy épp a GPSre.
Elő tuti nem rendelem elötte megolvasom, mit írnak róla. Hinnem kellett volna anno SGSnél anandtechnek. Leírták, hogy szar mégis megvettem. hüje.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #28261 üzenetére
ehhez ennyire nem értek, én csak a tapasztalataimat írtam le.
egy biztos, a navigon nálam jól működik, és bárki bármit kérdez az SGS GPS-éről, nem tudok rosszat mondani arról.
ráadásul magamat meg meg sem kívánom győzni erről" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zolesz007
őstag
válasz Kakumix #28268 üzenetére
Jó én igazából nem vitatom, hogy sokaknál rossz és háztömböket ugrál. Elhiszem. Csak megemlítem, hogy én személy szerint, az én SGS-emmel, még egyszer sem tapasztaltam.(jó nem is GPS-ezek minden nap 2 órát, csak ha ismeretlen, vagy ritkán látogatott terepre tévedek, esetleg pályán KM órának )
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
migabi24
nagyúr
válasz Kakumix #28268 üzenetére
Ezt nem értem én se, hogy az egyik nap halál pontos, másnap szar, hónapok óta tesztelem, ugyanazokon az útvonalakon, egész nap megy a gps és furikázok, szóval láttam már pár érdekes dolgot, az összes létező FW/modem kombinációt kipróbáltam már, de már látom, hogy a csere az egyetlen megoldás
-
valakiiii
tag
válasz Kakumix #29531 üzenetére
"Ha a belső memóriába másolod is ezt írja ki? Ha igen akkor az van, ami a hibaüzenetben (én erre tippelek). Ha nem akkor lehet, hogy nem tudja olvasni a kártyát a telefon és ebben az esetben lehet, hogy hamis a kártya és nem 16GB a valós kapacitása. "
Belső memóriába másolva a filmet lejátsza . wmv formátumú a film. Ha a külső sd-re nem játsza le érdekes... valamiért nem olvassa ... A kapacitást megnéztem az ténylegesen 16gb... zenéket raktam fel,azokat olvassa a külső sd . :S nem tudom mi lehet a gond.... 2.2.1 froyo van fent lehet ez a gond ?
-
valakiiii
tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #30497 üzenetére
koszi a tanacsot, a bekapcsolas elmaradt...
nem is gondoltam, figyeltem, hogy a felso sorra rabokve kell aktivalni.
igy termeszetesen mukodik." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #34202 üzenetére
így van, mindkettő widget, de "push" ikonként működnek.
nagyon köszönöm a rávilágítást, ötletet, mert egyébként rátapintottál a lényegre, most már legalább tudom, hogy hol kell keresgetnem
ha valakinek szüksége van rá, hogy hol találhatóak a programok ikonjai, akkor most leírom, hogy az adott program .apk-ját kell átnevezni zip-re, majd azt kicsomagolni.
abban megtalálhatóak png képként.
így valószínű, ha ott kicserélem az én általam készített ikonra, pontosabban kettőre (on és off állapotnak megfelelőre) akkor mikor kirakom a widgetet, akkor már az fog megjelenni. sajna most nem tudom megszerkeszteni, de szerintem így menni fog, mennie kell.
még egyszer köszönöm a segítséget!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pChriss
tag
válasz Kakumix #35915 üzenetére
ez mar velem is megtortent. igaz nem hardverapros uzlet hanem andro-ids uzlet miatt. behivtak ugyan igy, memokartya miatt. kihalgattak elmondtam mit tudok hogy smint tortent es annyi, mondtak h bajom nem lesz belole. karom annyi h 3ezrem banja mert a kartya megadta magat 2honap alatt.
Igen, szerintem is... "P10 ds "
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #35915 üzenetére
Az altalad leirtak alapjan azt mondom nincs itt semmilyen gond.
Valoszinu, hogy megkerdezik mit vettel, mennyiert, hany darabot, milyen celbol (tovabb akartad-e adni),kaptal-e rola szamlat.
A vallomasoddal (na meg meg jonehany vevojevel) kivanjak bizonyitani, hogy milyen kart okozott az elado az allamnak.
Kb ennyi lesz." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #35927 üzenetére
Igen az ido, az ami ilyenkor a sajatodbol megy, de tudod ez kotelezo, mondjuk ugy : "ez van" de ha utikoltseged keletkezik, legalabb azt megteritik.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Beppe91
aktív tag
válasz Kakumix #36292 üzenetére
És nemtod valahol nem lehet bekapcsolni ezt a drivert? szted js5-ön se fog müödni azon gondolkozom, most huzok egy friss js5-öt sm kernellel, arról elég jókat hallani azért.
absr: Hol találtál müködő shiftet? mert én még régebben szedtem le kb 3-at abból egyik el se indult, másik csak fekete képernyőt mutaott, de hang volt, a harmadik meg 2 pálya után kihal..
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kakumix #36627 üzenetére
mikor vettem a készüléket, azonnal szembe találtam magam a gps hibájával.
sygic-el próbáltam. ultra pontatlan volt, ráadásul sokat, néha 10-15 métert késett, vagyis pl.: már rég be kellett volna fordulni, de még "ő" akkor "szólt".
na mondom ez tényleg gáz.
ekkor elkezdtem feltenni más más navigációs programokat, és természetesen volt rom, és kernel csere is, több.
most a navigon select van fent, amivel egy nagyon stabil, pontosan működő bárhová elnavigáló (kb. heti 2-3 alkalommal megyek pestre, különböző helyekre) SGS-em van, amivel ebből a szempontból is nagyon meg vagyok elégedve." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Beppe91
aktív tag
válasz Kakumix #37986 üzenetére
Heh akkor télleg van egy kis hammiság benne. Am kösszi végre müködik a logcat
Akkuidő meg nekem is doc+sm legujabb és leszedtem töltőről 95% volt otthon egy kis entezés egy program telepítése, utána 2 óra zene és 70%:/Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
nggabi
félisten
válasz Kakumix #38785 üzenetére
arra az esetre gondolt amikor hiába veszed ki a pipát a programban, újraindítás után megint be van pipálva. ez főleg ha romot frissítesz wipe nélkül utána fordul elő pár appal.
visszatettem darkyt a mentésemnek hála alig 2 óra alatt pikk pakk kész lettem
én a zeroginger beta 2-t ajánlom az kb elment... de asszem most várok kicsit én is a többiekkel.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple asztali gépek