Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz _tRebroN_ #29596 üzenetére
Fanxy WIdget Pro-t kell felrakni (marketen hiába keresed, de ennyi fantáziád biztos van ), 1.0.4-es a legfrissebb verzió és ez már magyarul is tud
Hozzá letöltöd a menüjéből a H7C skint és már készen is vagy... teljesen megegyezik a HTC Sense flipclock-jával. (oké, nem animáltan lapozza a számokat az órán, de ennyi).
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
csabám
addikt
válasz tariattila #29570 üzenetére
XDA - n van changelog:
..:: Kitchen changelog ::..
2011-01-19: Bases to v9.1.3: updated busybox, new wipe script, added phone.apk selector,
Updated Voodoo Kernel - 5.2, Thinkdroid, LauncherPRO to 0.8.3, Layar-samsung, aldiko addedmás: Phone.apk with non increasing ring signal <--- ez azt jelentené, hogy nincs már az a buzi erősödő csengőhang?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Szafi77
tag
válasz tariattila #29586 üzenetére
A szerívkábelben nincs szoftver. Az egy kábel! Ami segítségével ugyan azt tudom megcsinálni mint a szervizesek. Lehet venni az e-bay-en. De most már ne szív ezzel a véremet!
Nem tudom miért kötekedsz velem? Az hiszed kamuzok? Elég régen foglalkozom androiddal. Én voltam aki először írta le magyarul egy telefon - HTC Hero - rootolást, goldcardozását meg romtelepítését magyarul. Rendszergazda vagyok a Népszabadságban ... szóval nem kamuzom és azt hiszem még képben is vagyok
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
kano
nagyúr
válasz mars622 #29573 üzenetére
Tud: Go Launcher-t kell használni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
twine
veterán
Sziasztok! Segítséget kérnék MSN messenger ügyileg! Windows Mobile-on volt olyan messengerem, aminek a bal alsó gombja hangrögzítésre szolgált "X" másodpercig, majd miután rögzítettem a mondanivalóm, ugyanazzal a gombbal el is tudtam küldeni a beszélgetőtársnak akinél csak rá kellet nyomnia és már játszotta is a hangom! Gyakorlatilag egy hangjegyzet volt beépítve a messengerbe ami drasztikusan könnyítette meg a mobilos messengerezést! Létezik ilyen Androidra? Tudtok hasonlóról? A többek álltal javasolt MSN Talk-ot használom de az is pötyögős! Jó,,,tényleg, de ez a hangjegyzetes téma nagyon boldoggá tudna tenni
Köszi előre is..[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz csabám #29602 üzenetére
Te minek örülsz?! Az emberiség egyik legnagyobb találmánya az erősödő csengőhang! A másik pedig az erősödő hangú ébresztő!
Más: az utóbbi napokban rögzítettem pár track-et és feltöltöttem a Maps-re (vagy -be?), meglepetésemre egészen elfogadhatóak lettek. De ma találtam egy régebbi track-et, amikor a telefonon még Sztupy 3.0 volt és végre megbizonyosodhattam róla, hogy nem csak bebeszéltem magamnak a rossz GPS-t. Így már nekem is van bizonyítékom, hogy szoftveresen korrigálták vagy a drivert javították, de az idő előrehaladtával lényegesen jobb eredményt ad. Viszont így a hétvégére tervezett ROM-frissítésnek félve vágok majd neki, hogy merre változik a GPS pontossága. A most használt Darky 7.0-ban JPY a modem, de itt többen a JPA-ra esküsznek.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
csabám
addikt
válasz ForRedGlory #29610 üzenetére
Mást használok ébresztőnek
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz ForRedGlory #29610 üzenetére
Én úgy oldottam meg hogy feltettem a profile valet nevű progit, ezzel be lehet állítani hogy mondjuk este 11 és reggel 6 között repcsi mód, és hang ki legyen beállítva. Aztán 6-kor mikor beáll nappali profilra akkor úgy is lekéri a leveleimet, arra a hangra kicsit megébredek (pl sherbet.) aztán amikor pár perc múlva ébreszt akkor már könnyen pattanok.
De a csabám féle módszer se lehet rossz...
-
Szafi77
tag
válasz bajusz66 #29609 üzenetére
Szerintem a szignálás ezt nem oldaná meg : Részletek itt
Fent volt egy video guide az XDA-n a romfőzésről - de már nincs fent -, abban benne volt a sig. készítése is ..
3e recovery miatt kell neked?
[ Szerkesztve ]
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
-
krisz073
tag
Sziasztok.
2 napja használom a Doc 8.1.1-s romot, és meglepődve tapasztaltam, hogy iszonyatosan megnőtt az akkumulátor üzemideje.
Igaz nem használom annyit a telefont, de eddig a gyári 2.1-el 1 napot bírt a készülék, most ugyanolyan használat mellett 2 1/2 napja megy töltés nélkül és még mindig van 30%Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
daninet
veterán
válasz rankesz #29612 üzenetére
Én ezt az intelligens ébresztést használom darky-ban, nagyon jó.. Kellemes halk zene, 5 perc alatt hangosítja magát fel (!) és az elején annyira halk, hogy szinte nem is hallani.. kellemes rá ébredni
Ha nem kelnél fel 5 perc alatt, akkor beküldi a samsung ébresztőt full hangerőnMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
fixedgear
tag
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X P990
-
Kurrent
csendes tag
Sziasztok!
2 hete van Galaxy S-em, 2.2-es Telenor van rajta.
1. Tud valaki egy biztonságos Kernel+ROM kombinációt, ami stabil és nem eszi az aksit (persze optimalizációk sem ártanak)?
Ezeket honnan érdemes letölteni (oké, a ROM-ot a Samfirmware-ről)? XDA?2. Lehet-e úgy Google fiókot nyitni, hogy nem szinkronizál le semmi adatot? Csak a Market miatt kellene.
-
leroyclub
senior tag
Mondanátok egy pár jo és hasznos widgetet? olyan üresek a föképernyöim... Amit használok: BF wather, facebook, youtube, twitter. Ezek mellé ajánljatok még egy párat!
-
muveszur
addikt
válasz Kurrent #29621 üzenetére
Szia!
A kernel az akkuidőben nem annyira befolyásoló tényező, mint a modem. Szerintem főzz magadnak egy ROM-t a Doc kitchenjében, és azt tedd fel. Én a következőt ajánlanám:
JS3 base + ZSJPE modem, illetve egy tuti Speedmod kernel. A többi ízlés dolga.Ha meg nem akarsz főzött ROM-t, ami szerintem kötelező, akkor meg JPY/JS3 rom + ZSJPE modem, speedmod kernel, meg a JPA-s wifi driver, illetve JPA-s böngésző.
Csinálj google acc-ot, és a beállításoknál ne engedd a szinkronizálást.
-
Szafi77
tag
válasz leroyclub #29622 üzenetére
Én ezeket használom:
Beautyful Widget: óra+időjárás. Be lehet konfigolni hogy az óra érintésre bejöjjön az ébresztő beállítás, a dátum érintésére a naptár, az időjárást megérintve meg egy másik weather kezelő jelenjen meg. Nekem ez jött be legjobban.
Calendar Pad: egy egy jó widget, naptár megjelenítésre. Ennek van egy ingyenes alternatívája a marketen az Agnenda Widget.
Gtask widget: ide a feladatokat szoktam beírni, ami szinkronizál a GMail taskkal - ergó újratelepítésnél nem kel menteni mert a gmai-re dolgozik.
Még a Latitude W. van kint meg a rate place nekem meg az extended power widget amivel a flash light-ot meg az airlapne mód váltót lehet kirakni....
A túl sok widget viszont lassítja a telót! Erre érdemes odafigyelni ...
-
fixedgear
tag
Ez a Darky 8.1 k... jó!!!
az első hozzászólás szerint rootoltam,tényleg könnyűLG Optimus 2X P990
-
muveszur
addikt
válasz Kurrent #29626 üzenetére
A főzött ROM eddig azt jelentette, hogy volt egy fejlesztő, és az összerakta szépen a romot, beletett minden szépet és jót....
Csakhogy Doc nagyon megváltoztatta itt a dolgokat:
Gyakorlatilag arról van szó, hogy te kiválaszthatod a romot, a modemet, a kernelt, a csc-t, illetve bizonyos komponeneseket megváltoztathatsz, és te mondod meg, hogy milyen alkalmazás legyen telepítve, sőt, még a téma választása is rád van bízva...
Természetesen a legjobb trükkökkel együtt.... -
477il4
tag
Helló!
az alábbi képen látható a telom adata:a problémám az, hogy miután bekapcsolom a telot, ki-lockolom megjelenik a tw, de 2-3mp kell várni hogy csináljon valamit, hiába kaparászom a kijelzöt. de utánna már megy minden simán akadozás, lagg nélkül.
lagfix bekapcsolva, meg minden javasolt ficcsör...cwm-ből.
mi lehet a probléma oka?[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz Rosehill #29022 üzenetére
ezt amugy a registry hack-es modszerrel lehet megcsinalni? (XEN-re fake-elni a product code-ot, stb) mert XEN-el nekem nem adja be a JS3-at, csak a JPP-t (ami most is van). NEE-vel viszont beadna, ami eleg fura, mert ahogy olvastam, kb mindenki masnak beadta XEN-el is.. ha NEE-vel csinalnam, annak lenne valami hatranya? amugy ugy hallottam h a product code atirodik (XEN-re vagy NEE-re) a frissites utan, ha siman visszamasolom a lementett efs mappamat akkor ez megoldodik?
-
lkereki
tag
Megjött délelőtt a Case Mate tok. Tényleg jó, igazatok volt! Mindamellett két észrevétel:
1: így már sajnos nem fér bele az autóstartóba (bár ezt tudtam)
2: a hívásjelző vibrálást eléggé gyengíti.
Megérte az árát.OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
muveszur
addikt
-
elbandi2
tag
válasz elbandi2 #29438 üzenetére
Nos ma délelőtt próbálgattam a kártyát, amit tegnap emlitettem. Adatot akartam rámásolni, majd visszaolvasni, ezzel kipróbálva, hogy valójában mekkora méretű a kártya.
Ez gyakorlatban úgy sikerült, hogy felirt kb. 2GB adatot, és lefagyot az egész. A telefont is úgy lefagyasztotta, hogy csak akksikivétellel indult újra Azt hittem hazavágtam a telót.
Ezután néztem a kártyát MiniTool Partition Wizardal, lát rajta egy formázatlan particionálatlan 8MB os területet...
Asszem ezzel egyértelműen kiderült, hogy sikerült belefutnom egy(sőt 2) fake 32gb kingston kártyába.. Többet nem veszek semmi ilyesmit vaterán és társain, és senki másanak sem ajánlom. most megpróbálom töröltetni az elhamarkodottam megadott pozitívot, és megy egy kövér "-" -
csabám
addikt
Nincs vkinek kedve megnézni ezt a témát: [link].
Próbáltam több romon is, többek között azon is amin a "fejlesztő" próbálta, de elindul a teló és fc - vel zárul. . . Ha megnézné nekem egy vállalkozó kedvű fórumtárs azt nagyon megköszönném.
mars622: miért ne lenne hivatalosan 32gb - os kártyájuk?
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Engem is érdekelne a #29488 as hozzászólásban feltett kérdés vagy válasz
Tehát, van XEU és van XEH is, a telóm 2.1 gyári jelenleg XEH (független eredetileg) Válasszak XEH-et, vagy maradjak a XEU-nál?
-
ilyen_85
senior tag
válasz Plasmagraphi #29465 üzenetére
-
fixedgear
tag
valaki tudna segíteni hálózatzár kód ügyben PRIVÁTBAN?
1000 köszönet előre is.LG Optimus 2X P990
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jelentem a tegnap kb 15 romcserének meglett az eredménye, kiszűrtem mi okozza a Barcode Scanneres hibát (FC-zik rögtön indítákor). A kérdésem az lenne: a scannernek mégis mi köze van az e-mail klienshez?!?!? Ugyanis attól hányja össze magát, hogy én másik kliensre szoktam cserélni rögtön a gyárit, amint felrakom. (a Nexus One hackelt kliensét használom, ennek oka, hogy ez nem kényszeríti rám exchange használata esetén, hogy minden egyes feloldásnál írjam be a jelszót, míg a gyári kliens froyo óta igen, bár 2.1 alatt még az sem tette.
Ötletem nincs miért zavarja a scannert, hogy másik e-mail-t használok, mert az is működik flottul, használom. Ha átcserélem a klienst, akkor már hiába rakom vissza a régit, lehet új romot rakni, hogy helyrejöjjön, ezt is kipróbáltam.Várok okos ötleteket!
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- SkyShowtime
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest