Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz B.Ricsike #29299 üzenetére
Lehet hülyeséget írok, de szerintem nem.
"csak GSM"-nél a telefonnak a fejében meg sem fordul erősebb hálózatot keresni, míg "automatikus hálózat+adathálózat kikapcsolva" beállításnál szerintem lehet hogy keresi azt a hálózatot és ha keresi, jobban fogyaszt... Ki kellene próbálnitariattila: ütlek agyon, rontod a bizniszem
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #29302 üzenetére
ez nem jó erre?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi dologban tudnátok segíteni nekem?
Van 2db Samsung Galaxy S. Eddig az egyiket használtam, melyen 2.1-es Android van. Ma átakartam " költözni" a másik telefonra, és észrevettem, hogy azon már 2.2.1 Android van (ma vettem amúgy bontatlanul).
A fő problémám az, hogy a Samsung Kies szoftver az újabb telót nem ismeri fel, így nem tudom az adataimat visszatölteni ráAz apróbb gondom az, hogy az újabb telón sms írásnál nem tudom a magyarnyelvű karaktereket kiválasztani
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.
Gábor -
CHIPman
nagyúr
Na, most megkergült. Próbáltam adb-zni(lementeni az android policyt, köszi Lalll), de fel se ismeri sehogy a gép a Galaxyt, reboot után meg elfelejtette az nv_data jogát is.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #29305 üzenetére
nem, nem!
gondolom be van kapcsolva a wifi-d, hát azért dob a menübe.......kapcsold ki a wifit, és úgy próbáld ki!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #29305 üzenetére
Ez sem pont olyan, de guszta a körítése. Van ingyenes verzió is. Lehet szabályokat létrehozni benne...
HUTCHDB: nem volt wifi bekapcsolva. Miért neked megy? Rákattintasz a vidzsetre és lelövi 2G-re?
[ Szerkesztve ]
-
antim
tag
A JPU fent van (1. hsz alapján)
Hogy lesz Clockwork Recovery-m?
Irány a DOC konyha...
-
Hanussen
csendes tag
válasz dancsuri #29181 üzenetére
Köszönöm fiúk, de ez nekem is megvolt. Ez nem megy fel. Recovery-ből próbáltam installálni de az első harmadban megakad és ad valamilyen semmitmondó hibaüzenetet. Most már fel fogom írni és bemásolom ide, mert úgy tűnik máshogyan nem fogunk rájönni miért nem megy fel.
-
ForRedGlory
félisten
Úgy hogy felteszed
Odinba tallózd be a PDA részhez, ne legyen a re-partition bepipálva, és START. Újraindul a telefon és már kész is vagy.
Hanussen: kéne az a hibaüzenet. Szerintem vedd a fáradtságot és írd le. Ott lesz a kutya elásva, addig csak találgatni tud mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #29307 üzenetére
Ha be van kapcsolva a debug mode, akkor semmit nem észlel. Se adb, se meghajtók nincsenek.
szerk.: Eszközkezelőben azt írja, hogy nem tudta telepíteni a drivert(SAMSUNG_Android), és neten se talál semmit. Előtte ment mindenféle telepítgetés nélkül.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ForRedGlory #29310 üzenetére
most tesztelem...., de nekem kilövi a 3G-t, de nagyon nem szinkronizál, és nincs net elérhetőség sem.
ilyenkor mi van? mindent letilt?
nézem, hogy a beállításoknál nem lehet-e valamit átállítani." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
daninet
veterán
válasz ForRedGlory #29313 üzenetére
Az első hsz-ben több helyen is szó van az akkuról, a FAQ részből az akkus dolgokat egy az egyben át lehetne tenni alulra az új akkus részbe így együtt lenne... szerintem..
HUTCHDB: nálam várni kell egy 20mp-et és átvált Edge hálózatra Csak GSM módban, nem azonnali
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
antim
tag
Köszi!
Most épp dumál valamit, akkor mehet a Konyhából?
-
csabám
addikt
..:: Kitchen changelog ::..
2011-01-19: Base v9.1.2 (updated market, better wipe), Version WWJS3 added to open,„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
valakiiii
tag
sziasztok!
nem rég vásárolt sd kártyát beleraktam a telefonomba és most raktam rá wmv formátumú filmet és azt írja ki rá hogy nem támogatott fájl típus ?
Van erre megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
Hali!
A doc romokba már bennevan a wifi drain fix nem? És miért van az, hogy a market szürke skines a romtelepítés után, de az első újraindítást követően már visszatér a zöld régebbi változatra? -
dancsuri
veterán
a Samfirmware-n is elérhető a JS3.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
antim
tag
válasz ForRedGlory #29324 üzenetére
Így utólag hogy végére értem, értettem meg, hogyminden ott van az 1. hsz-ban.
Remélem a DOC is simán felmegy és már csak be kell laknom. Kár hogy a Titán Recov nincs a konyhában. Igazán megérdemelné. -
csabám
addikt
válasz tariattila #29331 üzenetére
Igen, updatelt market van benne. . .(pár hsz. - el feljebb)
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
brumi1024
veterán
válasz tariattila #29331 üzenetére
Nemigaz... 10 perce töltöttem le a 9.1-et erre most jött ki a 9.2... hihetetlen.
-
brumi1024
veterán
Amúgy ha utólag felrakok egy jpp modemet doc 9.1.2-re( ), akkor az a jpa wifi drivert is viszi nem?
-
krisz073
tag
Miképpen tudok saját csengőhangot berakni?
Egyszer már megtaláltam, de most az istennek nem találom[ Szerkesztve ]
Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
tyutyu73
tag
Sziasztok.
a DOC-os kitchenben melyik CSC fájlt kell választani?
Köszi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz daninet #29338 üzenetére
na tehát.
ha én manuálisan átállítom "csak GSM"-re akkor sincs szinkronizálás.
vagyis nálam nincs EDGE sem.
ez így nem jó, mert akkor nem csak kevesebbet fogyaszt, de az a funkció tűnik el a készülékből, amely nekem fontos, vagyis a szinkronizálás.nem lehet, hogy a szolgáltatómmal (vodafone) van a "baj"?
vagyis 2G-n nem biztosít abszolute adatforgalmat?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Leonardo91
senior tag
Feltettem ezt a doc romot de market nem müködik...
beirok bármit és nem találja valamint kiirja hogy "..lehet hogy az eszköze nem kompatibilis az android markettel..."
ez jelentkezett másnál is| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
antim
tag
válasz tariattila #29335 üzenetére
speedmod k12p_500Hz.kernel ez honnan van? - mert a konyhában még nincs.
-
B.Ricsike
őstag
DOC-nál még a 2.1es magyar CSC-k vannak szerintetek? Mertha nem, akkor valaki irhatna neki, aki pengébb angolból, hogy az uj telenorosat már beletehetné.
[ Szerkesztve ]
-
Hanussen
csendes tag
Megtaláltam a hiba okát, de nem írnám le részleteiben mert hosszú. A lényeg hogy kellett egy CF-Root-XX_XEU_JPY-v1.3-BusyBox-1.17.1-et rakni Odin-al, utána már felment a CWM. Holnap felrakom a főzött ROM-ot. Köszi a segítséget mindenkinek.
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest