Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz Kurrent #29621 üzenetére
Szia!
A kernel az akkuidőben nem annyira befolyásoló tényező, mint a modem. Szerintem főzz magadnak egy ROM-t a Doc kitchenjében, és azt tedd fel. Én a következőt ajánlanám:
JS3 base + ZSJPE modem, illetve egy tuti Speedmod kernel. A többi ízlés dolga.Ha meg nem akarsz főzött ROM-t, ami szerintem kötelező, akkor meg JPY/JS3 rom + ZSJPE modem, speedmod kernel, meg a JPA-s wifi driver, illetve JPA-s böngésző.
Csinálj google acc-ot, és a beállításoknál ne engedd a szinkronizálást.
-
muveszur
addikt
válasz Kurrent #29626 üzenetére
A főzött ROM eddig azt jelentette, hogy volt egy fejlesztő, és az összerakta szépen a romot, beletett minden szépet és jót....
Csakhogy Doc nagyon megváltoztatta itt a dolgokat:
Gyakorlatilag arról van szó, hogy te kiválaszthatod a romot, a modemet, a kernelt, a csc-t, illetve bizonyos komponeneseket megváltoztathatsz, és te mondod meg, hogy milyen alkalmazás legyen telepítve, sőt, még a téma választása is rád van bízva...
Természetesen a legjobb trükkökkel együtt.... -
muveszur
addikt
válasz Kurrent #29648 üzenetére
Gyorsan reagálnék is...Sajna nem voltam netközelben az elmúlt egy órában.
Szóval, update.zip-ként kell felrakni. Ha 3e recoveryt tartalmazó kerneled van, akkor tegyél fel olyat, amiben van CWM (pl. speedmod). Utána mehet a telepítés.A ZSJPE modem az kítűnő, gond nélkül használom én is. Az nem baj, hogy nem erre a régióra szánták. Egyébként állítólag ennek a JPY modem a megfelelője, de a gyakorlat szerint az utóbbi többet fogyaszt némileg.
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest