Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Sziasztok!
Elkészültem a legújabb óralapommal, elég sok időm ment rá, mert szinte mindent újra megrajzoltam, ezenkívül igyekeztem figyelembe venni az elmúlt időszakban felmerült kívánságokat is.Az synwr2.apk innen letölthető.
Easy Fire Tools-al telepíthető.
Feltöltöttem ide néhány screenshot-ot is.
Az alap dizájn nem az én ötletem, csak felhasználtam egy alapot ami megtetszett, de kissé továbbgondoltam és átterveztem a belső elemeit.
A telepítés után el kell végeznetek néhány műveletet:
- először le kell tölteni a telefonra és az órára is a Phone Battery Level ingyenes aplikációt a Play áruházból, ami lehívja a telefon aktuális töltöttségi állapotát az órára, ezután egy restart is szükséges lesz.
- ha kész, akkor a Tesreszabásnál ki kell választani az Alkamazások közül felülre az időjárást, jobb alulra pedig a Phone Battery Level komplikációt.
Van néhány hotspot és érintéssel indítható alkalmazás az óralapon:
- időjárás,
- stopper,
- beállítások,
- naptár (dátum),
- háttérvilágítás, több fokozatban (középen),
- óra akkumulátor,
- alul a pulzus érintésre mérést végez és ide írja ki az eredményt.
A testreszabás menüből állítható az AOD fényereje, valamint a színes keret ki és bekapcsolása (ezek változása csak az AOD felületen láható, itt a menüben nem)
Többféle színtéma is választható, pasztel és élénkebb árnyalatok egyaránt.
Az AOD felületen az idő kijelzés percenként pozíciót vált, elkerüve a beégés lehetőségét.
Az óra akkuállapot folyamatjelzője 20% alatt pirosra vált, a telefon oldalán sajnos ugyanezt nem sikerült megoldanom, a külsö alkalmazás miatt.
Tesztelem már néhány napja, eddig nem tapasztaltam problémát, de ha mégis találtok jelezzétek.
Használjátok egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest