Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
Legjobb esetben is 5190 lesz a számlán, a 200 forintos hívószámkijelzés miatt...
Tervezhetetlen az egész ebben a számlázási rendszerben, mert nem meri az ember leforgalmazni azt, ami a csomagban van. Ha meg túllépi, akkor lehet, hogy nagyon...
Elgondolkodtam, hogy visszaváltok egy normál csomagra, plusz egy GOnet
-
muveszur
addikt
Azt jelenti, hogy a kedvezmények levonása nélkül mennyit forgalmaztál...Majd hónap végén ebből le jön még 5000 ft, plusz még ha van valamilyen kedvezményed, akkor tovább csökken...
Szvsz nem jó ez a rendszer, hogy a kedvezmények levonása nélkül, mert nekem családbarát is van, és nem tudom, hogy aktuálisan hol járok...mindig 10 fölötti összeg jön ki, de abból jócskán levonnak...
-
Ha konkrét utat tervezel, akkor egy wifire felcsatlakozva végignézed a google maps megfelelő részét, elvileg simán navigál cacheből.
A profibb +oldás, hogy befizetsz egy sygic agy egyéb navira (~30-50€ térképestül). Mint fentebb írtam, a legjobb magyar térkép a TopMaptól van, ezt sajna androidra még nem forgalmazza senki, csak optimalizálatlan IGO klónokkak használhatók -
greencard
tag
Az van, de az a netről szedi adatforgalom vagy wifi útján a "térképeket". Szóval semmi nincs a 16 gigán.
GPS-t belőnni? Nekem is döcögős elkapni a jelet, de ha megvan, akkor stabil. GPS test-tel és a My Tracks-szel szoktam rásegíteni, hogy pörögjön. Ez amolyan placebo nálam.
Vhogy azt találtam, hogyha elindítom ezeket, akkor hamarabb van jel. Aztán se200wi után lehet, hogy blödségeket beszélek.
-
djapor96
senior tag
Ezért érdemes megvenni ezt:
Ezzel be tudod állítani, hogy érzékelje a GSM/UMTS cellát (de akár GPS-t vagy Wifi hálózatot is tud figyelni) ahol vagy és ha mondjuk az otthonit meg a céges érzékeli automatikusan átáll Wifire, csatlakozik a routerhez letölti a leveleket.... stb...stb.... nekem sokat spórol..... nincs véletlen letölögetés 3g-n.....
-
pzstm
titán
no 500mega nem kevés azért, ha nem youtube meg agyba-főbe letöltés megy(mobil elég jól tömörít adatot)........tény hogy odahaza és melóban is van wifire lehetőségem, de útközben kényelmesen elvagyok. Így múlt hét csütörtök óta 11 megánál járok, úgy hogy egy 4megás app véletlen mobilneten jött le marketről
-
-
A tutira akarsz menni, akkor át kell írni az APN beállításokat (Access point names, én minden bejegyzést átírnék), és nincs több netremenés, csak wifivel.
Droidwall-ból van már gingerbread-en működő verzió? Kéne valami megoldás, ami kordában tartja az appokat, mihez férnek hozzá és mihez nem, telepítéskor ui. az ember vagy elfogadja az app kívánságait, vagy kb lemondhat róla...
-
Eszetlen
csendes tag
100 ezer Ft alatt az Auchanban? Azt kétlem! 31e Ft cash holnap + havi 6e Ft (1 éven keresztül) nem nagy összeg egy ilyen gépért. Sőt...
Kb. 40-50 ezret spórolsz előfizetéssel, és mivel eddig is az volt, akkor nincs miről... Ha havi 6e Ft valakinek érvágás, akkor ez az SGS2 nem neki készült. Ez csúcsmodell, nem kisiskolások "hívd fel anyát" telefonja -
LBandi
aktív tag
"1 ev azt jonnek 3d-s telok akkor ez meg már semmit se fog érni Te is cserelni foigod azonnal.."
Erre azért én nem vennék mérget, már ha csak a TV piac terén is messze a várakozások alatt teljesítenek a 3D-s készülékek eladási mutatói (de nem csak ott figyelhető meg). Másik, kétlem hogy 1 év múlva lenne olyan forradalmi megoldás ami jó 3D megjelenítést képes adni, úgy hogy se nem kell hozzá szemüveg vagy más kiegészítő, és még a betekintési szög se lesz kicsi ami meg a felhasználói élmény rovására mehet.
Harmadrész akit meg hideggenhagy a 3D az úgyse fogja keresni, mivel a játékokon kívül nem tudom elképzelni egyéb alkalmazások terén az előnyét.
-
M.A.Z.
aktív tag
Azért nem várok, mert T-s havidíjas vagyok (2004 óta),
amúgy is letelefonálom a havidíjat,
és 34105+12x6000=106105 Ft-nál olcsóbban nem hiszem hogy megkapom másholElőfizuhoz elég, ha legalább 3-6 hónapja állandó munkahelye van az embernek, és csak annyit kérdeznek, mennyit keresel egy hónapban...
-
pzstm
titán
én épp Domino-ról akarok áttérni, ezért leveleztem üfsz-el:
"Ügyfélszolgálatunkra érkezett levele alapján tájékoztatjuk, hogy természetesen lehetősége van Domino hívószámát előfizetésre váltani, melynek feltétele, hogy rendelkezzen aktív Domino kártyával, valamint hogy a havidíjas előfizetői szerződést kötő személy (az Előfizető vagy a Számlafizető) a módosítást megelőzően a Domino kártya Felhasználója vagy Előfizetője legyen.Az átváltáshoz az alábbi dokumentumok szükségesek:
Személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, ideiglenes személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély)
Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben érvényes lakcímet a személyi igazolvány nem tartalmaz)
Az alábbi okmányok közül egy:
Tajkártya Adóigazolvány
Vezetői engedély (csak akkor, ha a személyazonosság igazolása nem a vezetői engedéllyel történt)
Útlevél (csak akkor, ha a személyazonosság igazolása nem az útlevéllel történt) BankkártyaAmennyiben készüléket is szeretne vásárolni az áttérés során, úgy kérjük, hogy keresse fel T-Pontjaink egyikét, mert SIM kártya csere szükséges a módosításkor. Ebben az esetben valóban nem tudja igénybe venni a Webshopos kedvezményeket. Megértését köszönjük!"
-
Jadro
veterán
Nézőpont kérdése, mert a telefont úgyis kártyával használjuk. Ha éppen van lehetőség újabb hűség aláírására és ezzel nyerek egy szebb összeget, akkor miért ne. Persze van aki ódzkodik a hűségtől.
Az Auchan is meg fogja kérni szerintem az árát, bár a kamatmentes részlet az csábító.
-
moco22
aktív tag
én azt csinálnám, hogy ha nincs pénz a gs2-re, vennék valami gagyi izét pár hónapra (ha nincs másik telefonod) és akkor vennék gs2-t.
tehát én már gs2-t vennék, nem gs-t (jaj szegény gs-em biztos megsértődik, hogy ilyeneket írok róla)
az a gond a gs-sel, ha bejön a gs2, állatul le fog menni az ára és nehéz lesz eladni.
inkább gyűjtsd össze a pénzt és vedd az újabbat....szerintem.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest