Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Eddig jó volt nekemis az amazon, letudtam szedni mindent, most meg amire vártam végre felrakják, és nem tudom letölteni mert mostmár azt írja hogy nem elérhető a régiómban..
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #41114 üzenetére
nekem egyből éled a képernyő mikor hívnak és megszólal a csengőhangom.. a hívást ha felakarom venni és rányomok semmi orosz szöveget nem ír, angolul irja ki hogy during recording if enter the home screen and other applications recording is ended, aztán ha leállítom kiiirja hogy saved recording, a harmadik problémát se tapasztalom mert operát használok..( mi az az RTL patch ?
)
( ha meg full sz_rul fordítotam le hogy mi a gondja a srácnak és egyáltalán nem is arról van szó benne amit írtam akkor bocsi és ne nevessetek ki
)
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #41071 üzenetére
A modemet cseréltem KL1 re, annyi akkor h 1.0.3 elvileg kevesebbet eszik 3g vel mint 1.0.2 ? meg az email szinkronizációját javították meg a fasterfixet ? ezekke gond van 1.0.2 nél ? Ha a final pár nap mulva kijön akkor lehet érdemes még várni, viszont ha megint meghülyül az 1.0.3 nál a whatsapp akkor lehet a véglegesig tesztelem az 1.0.2-t ha abban minden tökéletesen megy
( biztos ami biztos már leis töltöttem
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
legújabb dark knight kernelt honnan tudom letölteni ? xda-nb keresgettem, kevés sikerrel :S
-
Caaabi
senior tag
jóreggelt mindenkinek, hagytam este a telomat töltön, levettem egy félorája folyamatos whatsapp képküldözgetések mostmár oda-vissza mennek nem fc zik mikor én kapok képet és letöltöm... ez elég érdekes hogy néha csinálja néha nem
De remélem mostmár ígymarad mert tetszik nagyon ez az illusion rom, csak tegnap az idegesített hogy folyton meghalt ha képet töltöttem le whatsappon, viszont ha újra elkezdi csinálni akkor nálam az már ok lesz a váltásra, mivel sokat használom azt a progit amivel nekem nem mindig van jóba
Esetleg valami tuti romot tud még valami amit érdemes leszednem és "leültethetem a kispadra cserejátékosnak" ?
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #40961 üzenetére
mi a verziószáma annak a whatsappnak amit használsz ? És milyen kernellel használod ? én a saját kernelével KL1 modemmel.. 2.7.950 ( Rendes marketröl ) el FC-zik.. most rakok fel mobilism marketröl 2.7.1221-et de azzalis..
szerk: annyit nézzetek már meg légyszives hogy ha képet küldenek rajta nektek és rámentek hogy download akkor se FC-zik e mert nekem sincs semmi gond addig még irkálunk egymásnak... meg ha én küldök képet letudják szedni de ha nekem küld valaki akkor a downloadra kattintásnál csinálja csak...
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
ott működött igen :S
más használ esetleg illusion romosok közül whatsappot és ha igen találkozott e ezzel a jelenséggel hogy mikor leakarok tölteni képet amit küldenek akkor FC zik egyböl ? De szövegirkálásnál minden okés, meg énis tudok feltölteni képet.. hát most megpróbálom az egészet megint előröl.. aztán meglátjuk..
-
Caaabi
senior tag
eddig minden tökéletes, kivéve azt nem tudom hova tenni hogy whatsapp messenger miért FC zik mikor küldenek képet és rámegek hogy download.. egyböl FC de irni szöveget tudok én küldeni képet szintén tudok de letölteni valahogy sehogyse.. wipeolgattam kerneltcseréltem, ujraraktam full wipeal, de sehogy se jo...
-
Caaabi
senior tag
Nagyon hasít ez a rom a Checkhez képest
KL1 modem megy is alá kernelnek meg egy ultimate 2.3 at megnézek vele
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #40847 üzenetére
mindjárt beleteszem énis csak előtte romolok egyet még az 1650 essel
Már megtaláltam xda-n az illusion 1.0.3 at, letöltöttem most kimentek gépre tbp mentést meg pár mappát, aztán teljes reset után felrakom.. amit még nem tudtam eldönteni hogy KL1 vagy KP1 modemmel legyen e, és milyen kernellel?
Teljes reset után cwm lesz még amiből feltolhatom a romot nem?
Mi a kódja ?
-
Caaabi
senior tag
halihó, kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek
Megvan a 2 amperes aksim is
Most ahogy nézem eljött az ideje egy romcserének is, szívesen kipróbálnám azt az illusiosat amit dicsértek
Letolnék előtte egy resetet is, mert már kitudja mik bújnak meg feleslegesen a belső sd.-n... ami kell kimentem és visszarakom majd rá utána + tbp mentést is kimentem hogy majd visszatudjam állítani a dolgaimat vele
KL1 modemmel a tuti akkor? Kernelböl ami most van nekem az veri nekem az eddigi összes siyah-t is, de amint láttam van már 2.3 belöle, nekem még a 2.0 van de nagyon tuti azis, de ha megéri cserélni akkor természesen egyúttal aztis fogom
A romhoz egy letöltési linket kérhetnék és az új ultimate kernelhez is ?
-
Caaabi
senior tag
checkromot használ valaki kp2 es modemmel ? vagy a kl1 a nyerő még mindig ?
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, nem tudja valaki melyik program az ami ugy müködik mint winmobilon a htc sense ? az a része érdekelne csak amikor nem kell m,int pl goweatherbe idöjárásos hátteret kiraknim, hanem az alap beállított hátteremen fut az aktuális időjárás.. pl ha esik akkor a képernyőn is és ablaktörlő is van meg ilyen jópofa dolgok... régen még mikor hd2 re felraktam az androidot akkor találtam rá valamit de egyszerűen nem jut eszembe és nem is találok semmi ilyesmit :S
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, kijött már az a voodoo soundos bigyó ami szóbajött pár napja ? Visszaolvasgattam de vagy átsiklottam felette vagy nem volt róla szó
-
Caaabi
senior tag
köszönöm a gyors és egyértelmű válaszokat!
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, kicsit lemaradtam, de olvasgatom h vannak fejlemények a ICS el kapcsolatban.. van már valami stabil jol müködö teljes értékü rom esetleg ? amiröl érdemes váltani a checkrom v4 röl?
-
Caaabi
senior tag
Akkor a titanium mentést is átkell rakni a rendes SD kártyára gondolom hogyha visszakarom állítani vele a dolgokat...esetleg dropbox? ( Már lehet a belső sd-mra is ráférne egy pucolás
)
(#39454) pzstm : és valami tapasztalat akik használják az új törököt ? mégerősebb wifi és térerő ?
( KL1 ben a KI4 hez képest sokkal jobb nekem mindkettő, remélem ezt a jó tulajdonságot megtartották és csak tovább fejlesztették )
(#39456) lefkosia : nagyon hasznos link! köszönöm szépen!
apropó KP.. ez ICS modem nem? Amit linkeltek Hivatalos az Android 4.0.3 arról valami ? Most akkor a samsung megkapta és már csak testreszabja hogy január körül már esetleg kiadják?
-
Caaabi
senior tag
Többen említettétek már ezt a *2767*3855# reset kódot, ez pontosan mit is csinál Annyit tesz mint recoveryben egy wipe data factory reset, wipe cache és wipe dalvik cache ? Mert akkor romolás után meg előtt felesleges annyit vacakolni recoveryben ha igen..vagy esetleg a belső sd-n lévő fájlokat is lepucolja ?
más: valaki írta hogy a kp modem jól szuperál.. KL1 es modemtől jobb ? Ha igen akkor miben ?
-
Caaabi
senior tag
szép estét, valahogy nem fér a fejembe hogy checkrom revolution HD v4 et használok és a kitchenből letöltött téműk maguktól továbbra sem települnek, felrakom manuálisan recoveryböl és nem bootol be... de már legalább 3 témával próbáltam.... :S
szerk: közbe még ezt a hsz-t megszerkeztettem android assistant szerint 5 perc alatt nagy nehezen bebootolt a lightning black-el..
Ezt a kitchenből való telepítést mikor javítják azt nem tudja valaki ?
-
Caaabi
senior tag
Ilyen ténylegnincs.... ujrarakom megint, felrakosgatok szépen egyesével direkt mindent recoveryböl, erre mikor valamelyik témát akarom felrakni nem bootol be a telefon a kis sárga háromszöges részről egy tapottat sem mozdul...hihetetlenül idegesítő.. és fogalmam sincs miért csinálja ezt...elöször azthittem hogy azért mert többmindent telepitettem egyszerre recoveryböl de most külön különnel is a téma telepítése után nem indul el
-
Caaabi
senior tag
nem bírom megérteni hogy téma telepítése után miért nem bír elindulni a k.szott telefon... nem bír bebootolni pedig még direkt visszatettem a restore themet és ugy raktam fel utána egy másikat... már másodszor fogom ujrarakni az egészet.. elég idegesítő..vkivel volt már ilyen vagy ehhez hasonló és mi az ami segített ?
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Rotate : Jelentem hog megérkezett a 2A-es aksi
Sajnos csak karira kapom meg
Mégegyszer köszönöm a segítséged a beszerzésében!
-
Caaabi
senior tag
Rotate frissítették a skype-t besz_rok ha a te leveledre
Kikéne próbálni, faterék leléptek hétfőig szal nincs kivel tesztelni :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
R2D20208 #39116 üzenetére
Sajnos nem volt sgs em mert HD2 ről váltottam, de nézem hogyn agoyn dícsérik ezt a Voodoo hangos témát.. Úgyhogy most nemtudom akkor hogy feltegyem e azt amit Sógi is javasolt vagy megvárjam e ezt amit most írtál Pongstereset
Bár ugy lesz a legjobb ha felteszem és kipróbálom amit írt , addigra meg talán meglesz a Pongsterről is a gyors véleményalkotásotok és azalapján eldöntöm hogy felrakom e
Egy letöltési linket kérhetnék az Androidama Kernelhez ? ( Rágoogliztam de vagy rosszul irtam be vagy átgörgettem figyelmetlenül a helyes letöltési oldalon ) -
Caaabi
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat
Akkor az ICS téma mostmár tiszta, még nem érdemes vel efoglalkozni, és akkor pontosítanám a kérdésem Sógi felé hogy Siyah+v2 ről mire érdemes váltani aminek van olyan jó akkuideje és gyorsaságra se múlja alul ?
( tehát ami minden tekintetben már jobb tőle és tesztleve is lett )
-
Caaabi
senior tag
Üdv
Nagyjából átolvastam mind a 296 hozzászólást amiröl lemaradtam... tehát akkor összefoglalva elmult 2 nap fontosab eseményeiről annyit hogy ez az új 3D shell amit Rotate linket nekemis nagoyn tetszetős, kiváncsi vagyok mikor lesz letölthetö, valamint ha az új bezeke romot az ICS -eset tesztelte már valaki arról tapasztalatok esetleg ?
Sógi fogyasztásban akkor most a legtutibb kernel melyikis? Amit Everman irt valami kernelrül meg beállításokról arrol már nagyon lemaradtam de talán valami parancssorrol is volt szó, szóval most nagy a káosz a fejemben és megköszönném hogy aki az általam leirt dolgok bármelyikére tud választ adni -
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #38827 üzenetére
lehet kipróbálom énis.. ez most olyan hogy mindenféle téma letölthetö hozá és tudok olyn lockscreeneket használni mint MIUI-n? Mert nekem még nem volt fent soha a telómon, viszont néztem hogy milliomegegy lopckscreen választhato és az viszont tetszett benne ha ez a program pedig erre hivatott akkor érdemes lehet használni magic locker helyett 8-)
más: az aksikat akkor ma adod fel ha minden jól megy ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Rotate #38434 üzenetére
apam optimus 2x evel videoteloztunk meg az enyemmel, mindkettonek a kis kepen amin azt latod amit a telo vesz jol allt a kep de masik keszuleken mindketton fejjel lefele jelent meg..mellesleg s2 nek a masodlagos kameraja fenyevekkel jobb kepet adott mint apam 2x e dr ugyanugy fejjel lefelé az a baj xd ha jönnel skypera megtesztelnem veledis h te gepről en meg telorol kivancsi vagyok h latnal fejjel lefele e vagy rendesen
-
Caaabi
senior tag
Skype-nál a videóhívás képe miért fexik el automatikusan és látom fejjel lefelé a képet ? ha fejjel lefelé tartom a telefont ugy kapok a másik készüléken magamrol rendes képet, de a kisképen meg jól mutatja.. nem fejjel lefelé :/
-
Caaabi
senior tag
folyamatosan jönnek ki a siyah-k de nem sok változást tapasztalok.. néztem a 2.2-t a 2.3-at meg a 2.4 et is szinte ugyanolyan volt az összes, és a +v2 volt eddig amivel a legjobb volt.. néztem h irtad a DK-ról hogy gyorsabb mint a siyah-k meg a cf,.. üzemidöben is volt leglább olyan jo? vagy miért is cserélted le ?
-
Caaabi
senior tag
szép napot, Sógi hogy szuperál neked a hyperes kernel?
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Rotate ezt neked küldeném
-
Caaabi
senior tag
válasz
C.Brigante #37765 üzenetére
mi cwm böl csináltuk, innen leszeded, sd re másolod és telepited cwm böl
-
Caaabi
senior tag
letöltöm mobilism marketröl a beautifult megnézem milyen, az ha feloldom jó, azt tudja a fancy pro is, de azért kiprüblom ha ennyire dicséred nem lehet rossz
a kockásodós tv effectre tudsz valamit ? azért van mert feltettem a transparent widget packot ?( mert eddig nemvolt )
-
Caaabi
senior tag
hát ez nagyon nagy
Észre se vettem, lassan csak megértjük egymást
Ez legyen a legkevesebb hibájaSógi : Amit letöltöttem már kitchenböl irtam hogy nem átlátszo !
(sőt mostmég a tv bigyó effect is bekokásodott tőle mikor lezárom vagy feloldom a billt :S ) ilyen idiota kockát csinál belőle a go launcher :S
-
Caaabi
senior tag
válasz
gyurczy #37748 üzenetére
na ezt most ketten se tudtuk kibogozni h mire celoztal
neken a transparent weather widget kellene átlátszóba,hogyha átméretezem go launcherrel h csak az aktualist mutassa es elörejelzéseket ne,akkor ne legyen egy kocka a közepén, ami tetszik benne h a jobb alsó sarokba van refresh gomb is,meg szep az egesz es szeretem de check kitchenbe csak olyan van aminek van hattere es ha osszehuzom kocka lesz a közepen, ezért keresek atlatszot hozza
aminek nincs hatterszine
-
Caaabi
senior tag
kk5 alá valaki tud átlátszó gyári weather widgetet?
-
Caaabi
senior tag
Jelentés check v4 kk5 kl1 modemmel: Eddig a lenti wc-n egy egységgel fogta a wifit, mostmár 2 egység van
-
Caaabi
senior tag
nekem a legjobban a siyah+v2 vált be, utána az új siyahk egy szinten volta k a cf rootal.. viszont egy modemcserét lehet ejtenék, olvastam xda-n a nagy angoltudásommal (
) hogy kl1 el erősebb a wifi jel meg jól muzsikál check v4 alatt.. csak letöltési linket nem találok sehol, pedig googliztam, xda keresőbe is beírtam... :/ felraknál check alá aztán megnáznénk mit muzskál... nekem fontos az erős wifi
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, szép napot mindenkinek! Ahogy olvasgattam visszafelé még nem láttam hogy erről írt volna valaki, a fb oldalán checkrom közzétette hogy : "CheckROM
Tested a lot, my answer XWKK5 is better than XXKL1 in many ways so no new rom we will look for another better base!" ezek szerint csak nem lett olyan tuti ez a KL.. :S -
Caaabi
senior tag
megnézek még párat és írok
-
Caaabi
senior tag
készvagyok a kernelek tesztelésével, 1 helyezett: Siyah+v2 , 2. holtversenyben : siyah 2.3 és cf root kernel! (kk5)
-
Caaabi
senior tag
Látom volt szó a tokokról megint, nekemis az említett bugatti marhabőr tok van, és nagoyn elégedett vagyok vele, akkor használom mikor zsebben van,. dolgozom mondjuk, vagy megyek valahova, ha otthon nyomkodom meg ilyenek akkor mindig a kerettokot használom, nekem ez a párosítás nagyon bejön
-
Caaabi
senior tag
ahham, ezeket énis megnéztem fb-on postolta a checkromos oldal, kiváncsi vagyok hogy milyen... most gondolkodom rajta hogy fel is rakom a check v4 re hisz az oldalon azt irják hogy "[ROM][XWKK5][2.3.6] CheckROM RevoHD™ V4 with Bravia Engine It's a masterpiece!"
Most nézem itt hogy hogyan kell felrakni, vannak ilyen code-ok meg mindenféle átirkálás viszont az utolsó mondat : "bravia.zip is a CWM flash-able file for CheckROM RevoHD V4 User's (u dont have to do any of the above, just flash it via CWM)" <--- tehát én így hogy checkrom v4 et használok letöltöm a zipet, felrakom recoveryböl aztán szevasz?! -
Caaabi
senior tag
Sony Bravia Engine <---- Ehhez mit szóltok ?
-
Caaabi
senior tag
Muszáj
Amúgy a v2 az a 2.2i után jött ki asszem, és nekem jobb üzemidőt produkált a gyári kk5 el, ez a check is nagyon bejön nekem, legalább lehet témázni meg pár apróság ami nekem fontos mint pl a hardware gombos kamera , kitchen.... ma nézem a v2-t holnap a 2.3 at, viszont már valakit láttam 2.4 et linkelni
Elleszek egy darabig, eddig teljesen megvagoyk elégedve a cf el is
Rotate reméljük összejön az akku és az asszony betudja tenni nekem a fa alá
A where's my watert már énis említettem pár napja hogy mekkora jó játék
A sprinklevel és a cut the rope-al együtt a kedvenceim közé tartozik
-
Caaabi
senior tag
nah
vagyok már csak védenem kellett az országot..
Este vettem le a töltöröl a telot, 8 orát ment sima 2g vel, napközben fél óra facebookra, 40 perc telefonhivásra, 25 perc játékra volt időm, és most áll 52% on és 22 óra 05 percnél az akkumulátor használat, tény hogy nem sokat tudtam használni, de elég jónak tünik cf root kernellel, most nyomom a wifit neki rendesen meg játszik rajta bnöm, majd jelentek ha lemerül, cserélem siyah+v2 re, feltöltöm és holnap mehet annak a tesztelése
-
Caaabi
senior tag
go locker themes mappát kitöröltem, go keyboard themes mappát kitöröltem, jkay icon packokat kitöröltem ha ilyenekre gondoltál, mást nem találtam ami themes lenne sd-n se memkarin, megpróbáltam megint, bootolásnál ics es szines lapcsokák bejön a rendszer és ugyanaz ami a képeken, galaxyblueval akadna össze?
-
Caaabi
senior tag
ezt nem hiszem el.... felraktam recoveryböl az ics témát és megint eltünt a statusbar eszméletlen
Megjelent a dock alatt ilyen zöld körív is kép1 a beállításokban az ikonok maradtak a galaxyblue témások, a kikapcs gomb hosszzunyomása után meg ics es ikonokkal van a kikapcsolás reciovery meg reboot meg repcsi üzemmod meg minden kép2
de elövigyázatos voltam és csináltam cwm ben egy mentést
onnan megpróbálom most visszaállítani de akkoris.....
-
Caaabi
senior tag
leszedtem a blueocean original battery modot és felraktam recoveryböl, bekapcsoltam a telefont és eltünt a statusbar
nem volt mint lehuzni, nem volt a kéeprnyö tetején semmi "reluxa" akkor leszedtem a másikat stockbattery modot és felraktam recoveryböl, ujrainditás után besem jött a rendszer hanem összeviszsa hibákat irt..
-
Caaabi
senior tag
jah bocsi
én azthittem kivicceled hogy lassú vagyok
Igyexem mindhármat kipróbálni, mindet a gyári 1650 essel és hétvégéig mindenképpen meglesznek az eredmények
a kitchen preferencesben a kitcehen repositoryban slect sercer- CheckROM RevoHD v4 ( XWKK5 )
a misc menüpontban található battery bigyók közül melyik az amit mondtam hogy sima ikon benne számmal és mikor töltöm akkor igy a számok pörögnek benne felfelé az aktuálisrol egészen 100 ig aztán úgy töltődiik? Nagyon pofás, nemis tudom melyiknél használtam olyat..
remélem köztükvan és ha telepítem akkor nem vágja szét megint a rendszert.. -
Caaabi
senior tag
Nem sietem el nyugi, alaposan tesztelem mind a 3 at
Checkbe ami kicsit fura , hogy felakartam rakni egy másik batteryjelző szart mert galaxy blue a kedvencem csak a kék kör aksijelzö nem tetszik, inkább a sima alaku tetszik amikor szám van benne és mikor töltöm akkor igy pörögnek a sázmo nagyon pofásde potnosan nemtudom melyik az igy leszedtem a blue ocean original battery modot és mikor felraktam megbolondult a telo bese töltöt arendszer meg semmi szal ujracsináltam 0 rol az egészet, de igy titaniummal könnyü nagyon és 5 perc alatt megvoltam, végre van hw gombos kamerám meg téma, de akkoris idegesit hogy nem tudom kicserélni az aksijelzöt olyanra ami tetszik, meg a kitchenbe miért vannak fent nem kk5 höz valo dolgok aztsem értem lehet az okozta a problémát, de ha valaki tud kk5 höz másik aksit akkor várom az ajánlatokat amiböl lehet válogatni
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest