- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Na az a sötétség engem is meglepett. Először azt hittem, hogy valami grafikai bug vagy ilyesmi, mert tényleg szinte semmit se láttam. Aztán persze már rájöttem, hogy ez alapból ilyen. Nagyrészt engem akkor ér a sötétség, amikor épp úton vagyok valahova. Ilyenkor én nem szoktam megvárni, amíg világos lesz, mert az azé sokáig tartana. Inkább megyek tovább a sötétben, de persze lámpa nélkül, nehogy felhívjam magamra valakinek vagy valaminek a figyelmét. Nameg persze folyamatosan pásztázom magam körül a teret a távcsővel, hogy időben észrevegyem az ellent. Az még a nagyon jó, amikor tök sötét van és el kezd szakadni az eső meg villámlik is, olyankor a villámok fényénél tájkozódom ( nameg az ellenség is ) . De a látvány amikor villámlik az valami gyönyörű, nagyon szép fényhatások vannak, az árnyékok meg minden...
Az a fura vihar, ami erős sugárzással jár, az engem is elkapott 2-szer is. De csak az első pályán, azóta szerencsére még nem találkoztam vele. Be is tette a kaput rögtön, így kezdhettem is újra a pályát, mert szerncsére nem volt mentésem. Azóta sűrűn mentegetek, felkészűlvén egy újabb viharra. Amúgy tök jó, amikor a viharban nézed a többi stalkert és ott vonaglik mind a földön magatehetetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest