-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Hali.
Segítsetek!A játék sűrn lefagy,1.5 patch van fent.Patch nélkül nem volt gond ment simán.Ha leszedem a patchet elvész a mentés??Mikor lefagy a játék,feladatk-ben bezárok vmi xr-3da-t akkor feljön az asztal és a gép megy tovább.help.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Krystos
csendes tag
Hmmm ez a Death City dolog tényleg érdekes, úgy tűnik csak a várost vágták ki, a hozzá tartozó küldiket meg infókat nem... Egyébként, ha megnézzük a térképet, láthatunk egy csomó más területet is, amik el vannak mosódva.
Találtam egy-két érdekes dolgot:
Az abszolút mindenes térkép (fegyverek, küldik stb.)
"Business was in the evening, there was nothing to do... Has decided to collect a full card of the Zone with the cut out locations. Here so, probably, the game card of the Zone in " S.T.A.L.K.E.R. will look: the Pure sky ".
Ezt most fordítattam le néhány netes szótárral, mert ezen az oldalon találtam ezt:
http://shadowofstalker.ru/stalker/news/archives/stalker-zone-full-map.jpg
a képet, mihez a fenti szöveg a tartozik.Sajna a képen lévő résszel nem lehet mit kezdeni, pedig érdekelne.
-
Krystos
csendes tag
-
rup1u5
nagyúr
kétszer végigvittem és most hogy összeállt az új gépem amivel végre mindent maxra tolhatok, nekiállok megint stalkerezni. megpróbálok aprólékosan, minden jó cuccot a legkorábban beszerezni.
a legelején vagyok.
elkezdtem kinyírni a katonákat a hídnál és az eladott AK-ikból csinálok pénzt. ha lesz elég pénzem valami jobb cuccra akkor betámadom a katonai bázist ami jobbra van a főuton.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
PROti
tag
CSá!A játéknak az elején vagyok ahhol már elvittem a PDA-t a kereskedőnek,és most vmi szőrt keresek! Hol találom azt meg?A másik van ott egy híd és ott a katonák fizettem nekik hogy átmehesek és amikor átmentem voltak bandíták,ki nyírtam őket és vissza mentem a katonákhoz aztőket is kinyírtam.Ott van az a sok Ak és nemtom hogyan kell ki űríteni a fegyok tárait.Nem karok 40fegyverel mászkálni!pls segítsetek!THX
-
PROti
tag
Megtörtént!!De bazz annyira laggolok mint a picsa ott a szeméttelep elött qrvára,utánna beérek a szeméttelephez és ott már nem!
Meg vmikor rá jön az akadhatnék és akkor a fegyverem ien mindenféle színű csíkos lesz meg ienek!Ez mitől van?Gainward 7600gs(256mb ddr3 AGP)Athlon xp 2800,1gb kingamx ddr ram.
És nem fullon van .MEg a FArCry-ba is felrakom ultra highra a vizet és az is en csíkos genya lesz!még werry highon és highon is,mediumon már jó!Lehet hogy hibás a vga-m? -
PROti
tag
Hát akkor nyaljanak sót!!Rakjak be 4gb ramot úgy már elég lesz?
(kössz a választ)
Szerintetek az sok 5 000ft-ért hogy újra rakják a windowst,felrakvagy 3-4fajta féreg írtót,tűzfalat,felrakja a cod4-et (mert eddig senkinek se síkerült a gépemre)
Csinál finom hangolásokat meg stb....
Sok ezért az 5000ft?Cod2-be is vodafone netem van átlagba 50-90-eltöltök elvileg 1megabites a netem és valamikor 150felett van a pingem!!Ez nem lehet hog vírus miatt van?MOndjuk biztos hogy az vagyok,mert msn-en automatikusan ien szarokat küldözgetek
Jah 70fölé még nem láttam menni a vga-t úgyhogy nem hiszemhogy az![ Szerkesztve ]
-
viktor82
őstag
Szeretném megtudni melyik patch kompatibilis az alap mentésekkel,mert feltettem az 1.3-as javitást és nemtölti be,most mi tegyek!Vagy most kezdjem újra?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
viktor82
őstag
Ez igylett vége,hogy a kivánság kőhöz kellet eljutni?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
rup1u5
nagyúr
melyik az a pseudodog és hol lehet lőni egyet?
most ráálltam, hogy megcsinálom a mellékküldetéseket is de hiába lőttem le egy kutyát és szedtem le a farkát még mindíg aktív a küldetés.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Mateol
csendes tag
Hello!
Barban a tök részeg fejét falba verő csávótól kaptam egy küldit hogy őt kirúgták mert elvesztette a fegyóját , és vissza kéne hozni. Na ,csináljuk meg , a srác tudja is hogy hol van Dark Valleyban. Méghozzá túl a kerítésen 500 méterrel , és nem emlékszik hogy jutott oda.Ez nem a family rifle. próbáltam hátha az X18ban van a föld alatt de nem ott sincs.
-
rup1u5
nagyúr
nem csodálom, hogy nehéz neked a játék ha már ez problémát jelent.
ugyan úgy ahogy a fegyvert elszeded egy hullától. még ki is írja a nyomorult képernyőre. nyomni kell egy F-et!amúgy 3 féle mutánson kerestem a nevezett alkatrészt, köztük a disznószerűn meg a vaddisznószerűn is és nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
jippiii
most vettem csak észre hogy jön a STALKER Clear Sky !
Nagyon kíváncsian várom!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
köszi
kicsit zavaros nekem. ez a mutáns egyezik azokkal a kutyákkal amikből sok rohangál a vasúti híd után? gondolom igen. csak mert a képen tök más pofája van. és ha igen akkor hány ilyennek a farkát kell összegyüjteni, hogy meglegyen a mellékküldetés?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
VinoRosso
veterán
Srácok az 1,5ös patch mit tud? Unom rgy kicsit hogy mindeig kifagy a vége előtt és mindig el kell kezdenem egy korábbi mentéstől.
-
rup1u5
nagyúr
úgy olvastam, hogy az 1.05-ös a multiplayeres problémákat javítja. ugyhogy single-höz fölösleges fölrakni.
-
VinoRosso
veterán
Ht az nem jó. Egyszerűen sose tok visszamenni pripyatba ha már eljöttem onnan. Úgy szeretném egyszer végigvinni a játékot, hgoy minéél gyorsabban megcsinálom a főküldetéseket addig a pontig amig vissza lehet még fordulni, aztán a melléküldiket meg közben felszedett jó cuccosokkal kisvesézem. De amikor vissza kéne mennem pripyatba akkor a pálya elején mindig kifagy a játék igy tovább nem tom folytatni
-
rup1u5
nagyúr
hol lehet távcsövet találni/szerezni az ak-ra ? mikor elöször toltam végig tök véletlenül találtam egy távcsöves ak-t valahol az elején még a vasuti hid környékén.
-
Kimmuriel
aktív tag
A Bárban nem mindig lehet venni, ellenben ha első alkalommal átmész Dark Valley-ba, akkor ott egy Duty tagnak segítve (lesből le kell támadni egy banditát, aki foglyul ejtett egy másik Duty tagot) jutalmul kapsz egy PSO-1 scope-ot, amit már rá tudsz csatolni.
-
rup1u5
nagyúr
-
DarkSmile
tag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban, vagyishát nem én, hanem a gépem...
Az X10-es laborban vagyok, aholis ki kell kapcsolni az "Agyperzselőt".
Na most ez meg is történik, lehúzom a kart, kikapcsolom, ezután ugye jön egy beszédülés és egy videó! Na most a videó a legvégén kifagy és kész. Elnyomni meg ugye nem lehet, meg kéne nézni. Meg is nézném de az utolsó képkockák körül kifagy!! Volt valakinek ilyen problémája? Esetleg tudtok rá megoldást? Vagy valaki tudja hogy lehet kikapcsolni az átvezető viedókat? Mert akkor kikapcsolnám előtte...
Segítségeteket előre is köszönöm!Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest