-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Medvelászló #2599 üzenetére
Bulldogot találsz az elhagyott faluban is. Ezt úgy találod meg, hogy a kötelességiek táborán túl mész (az úton persze), majd lesz ott balra egy villanyoszlop. Ott mész balra, az uaz után a csöveknél pedig fel balra a dombon. A dombtúloldalán ott a falucska, a középen lévő ház pincéjében pedig a bulldog és hat skulló hozzá. Csak vigyázz mert lesz ott 3-4 vérszopó is, elég kemény csávók.
Amúgy a szabadságharcosok is megkérnek egy olyan feladatra ha bemész hozzájuk), hogy menj ebbe a faluba segíteni nekik, mert több társuk még nem tért vissza.
-
Medvelászló
senior tag
válasz #96302336 #2598 üzenetére
Még ezt a feledatot valamilyen tábornoktol kaptam,aki ott van a csapostól nem messze egy örzött helyen,oda is csak úgy tudtam bemenni,amikor yantarban kiírtottam valami tábort,v zombit,oda mentem vissza jutalomért,ott kaptam h.szerezzem meg a bulldog fegyvert!Ezek szerint nem kellett volna küldetést kérnem a tábornoktól?
-
titán
válasz Medvelászló #2603 üzenetére
Szerintem csücsülj rá egy kacsára, főleg ha éjszaka mész abba a faluba, mert tuti be fogsz kulázni. Csak erős idegzetűeknek javasolt. Nappal persze más a helyzet.
-
gtamate2
veterán
A patchet lehet rakni tört game-re mert nem akar indulni
*Sn0w
-
AthlonXP
őstag
válasz gtamate2 #2609 üzenetére
Akkor ne. Azért kérte a lemezt, mert, mint említettem a pecs tartalmazza az új indítófájlt is. Ezzel kicseréli telepítéskor a játékban levő eredetit és ezért nem indúlt el. Hisz ez csak akkor műxik, ha eredeti gaméval vagy olyan warezzal nyomod, amit nem kell crack-elni. Mivel a tied crak-elt, így ez nálad nem fog sikerűlni valószínüleg. Így marad az eredeti game a crack fájllal, viszont így nem működnek a pecsek és azok a modok, amikhez kell valamilyen pecs. Az, hogy kell-e, benne van a pecs leírásában.
-
gtamate2
veterán
válasz AthlonXP #2610 üzenetére
Már megoldottam, egyéb módszerre
Na de ennyit erről Meg a warezről, mert megcsipkednek
Most rakom fel a modokat,mivel érdemes kezdeni?
Már egyszer majdnem végig vittem csak el akadtam egy fura helyen (a második X labor asszem X14) bementem már csak ki kellet jutnom, de nem találtam a kiutat. Egy mosdó volt, két oldalt két vas feljáró, középen egy létra egy irányító helyiség féleségben, de nem tudtam tovább jutni ott mit kell?*Sn0w
-
titán
válasz gtamate2 #2611 üzenetére
Az az X16-os labor. Ott jöttél be, ahol írod, de kifelé arra nem tudsz menni. Menj vissza oda, ahol kikapcsoltad a szerkezetet (a barlang tetején), onnan ne lefelé indulj, hanem fel jobbra. Ott lesz a Ghost stalker holtteste, szedj el tőle mindent (a ruha jól jön, a dokumentet pedig el kell vinni a csaposnak), majd annak a folyosónak a végén jobbra mássz le a lukon. Utána már nem tudsz eltévedni, kivezet az alagút a yantar-i bunkerhez.
-
AthlonXP
őstag
válasz gtamate2 #2611 üzenetére
Érdekelne, hogy oldottad meg, leírnád priviben? Amúgy örülök, hogy sikerűlt..
Azon a pályán, mikor végigmész, ki kell iktatni egy ilyen "psziho" szörnyet. A lényeg, hogy ne menj vissza a pálya elejére a létrához, mert fölösleges. Kinyírod a szörnyet, odamész a halott stalkerhoz, elveszed töle, amit kell, majd jobbra mész. Van ott egy zuhany vagy kád féle. Az alja lyukas, le kell ugrani a lyukon, majd menni előre és ott lesz a kijárat. Remélem sikerűl megtalálni. A mod attól függ, mit akarsz feltenni. Az ilyen kisebb modokból, szinte bármennyit feltehetsz, a sorrend is mindegy, én is felraktam anno vagy 10-et semmi baj nem volt belőle. Ha csak ezeket a nagy modokat akarod felrakni, akkor próbáld ki a Priobit vagy az OL modot. Véleményem szerint eddig az OL a legjobb, szal én azt ajánlom figyelmedbe. De vigyázz, mert ez is felülírhatja az exét. És minden modhoz anjánlott az 1.04-es pecs.
A kisebb modok nem írják felül az exét, így azok biztos mennek majd.Lauda már megint!
[ Szerkesztve ]
-
-
AthlonXP
őstag
válasz gtamate2 #2614 üzenetére
Pofáztuk, hogy ne menj a létrához, ne foglalkozz a nyíllal. Ghost hulláját átkutatod, majd menj jobbra, ott lessz egy lyuk, abba leugrassz, majd menj egyenesn és ott lesz a pálya vége.
Ha sikerűl kijutnod végre, akkor rájössz, hogy végig ott voltál a kijárat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
-
gtamate2
veterán
válasz AthlonXP #2624 üzenetére
Patch már van hozzá
Tessék itt a link:[Patch/stabilitások]
És írtátok hogy meghalni nem nagyon szabad , azt is fixálták már!
AthlonXp: adom neked itt a jobbnál jobb mód linkeket[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Xelo
addikt
hogy a csámba öltétek meg Sparrow-t? Duty bázisban van és ha megölöm mindenki rámtámad. ennyit nekem nem ér meg a Moonlight artifact.
gtamate: nekem eddig egyszer sem lépett ki, nem fagyott, nem indult újra, úgyhogy a hiba az ÖN készülékében keresendő, nem a Vista-ban[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
csendbe kell megölni mikor nincs senki körülötte, késsel vagy hangtompítós pityuval. Vagy eléred hogy más ölje meg, pl ráuszítod a kutyákat, vagy ha van valami ellen akkor odacsalogatod őket. Ha van hordó vagy kanna a környéken akkor azzal is ki lehet irtani, ha oda tod hurimpálni. Vagy kimész a pályán kívülre, és onnét lövöd le egy sniperrel, akkor se tudják hova tenni a többiek hogy ki lőtte le. Vagy ha a pályán kívül lövöd le az a legjobb, de ez csak azoknél válik be, akik a hadiratárak felől közlekednek a duty fődaiszállás felé.
-
AthlonXP
őstag
válasz gtamate2 #2635 üzenetére
Hát, akkor lehet, hogy nem tetszik neki valami a vistában. Bár nálam a 32bites HP-on ment a játék csak a gépem miatt nem annyi fpssel, mint xp-n. De végülis ment gond nélkül. Amúgy most xp-n nyomom. A gépemen van vista és xp is egymás mellett, játszani az xp alatt szoktam, mert az új játékok nem nagyon mennek a vistán, a gépem miatt. Csak vistát emiatt sem használok, majd ha megtudom venni az új gépet, amit szeretnék, akkor azon már csak vista lesz.
Amúgy a te gépeden simán mennie kéne vista alatt is. Ezért szerintem ott valami szoftveres gond van.. -
AthlonXP
őstag
válasz #96302336 #2634 üzenetére
Hát, ha jól tudom, Jack a világ végére akart menni. Ennél istenhátamögöttibb helyet már nem is találhatott volna. Nekem most legutóbb pl. egy Vámpír nevű sztalkert ( aki talán tényleg az is volt ) kellett likvidálnom. Már másodjára nyomom végig ezt a modot, de mindíg meglep valamivel.
-
-
titán
válasz Medvelászló #2639 üzenetére
Lehet ő az a magáhozszívós rohadék az X16 végén. Oda fészkelte be magát a gecc.
-
titán
válasz Medvelászló #2641 üzenetére
Az antennáknál hol volt olyan? Nem emlékszem rá, bár lehet már be voltam bakszva akkor.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Először én is futkoráztam ott, mint pók a falon, össze-vissza kapcsolgattam mindent, nem is értem miért. Tök egyszerű, lentről megyünk felfelé a kapcsolókkal és kész, legfelül meg ott a főkapcsoló. Mondjuk akkor a ruhám is rossz volt, a fegyverem is és töltény is alig volt. Most meg katonai páncélruha+Vintar 1700 golóval+GP37 1600 golóval. Egy picit könnyebb így, pedig nem trainerezek.
Ja és elég jó idegzeted van. Én már a Garbage, Agroprom résznél összekakáltam magam.
[ Szerkesztve ]
-
Medvelászló
senior tag
Én a kerítés mellett lopództam el a bejáratig a toronylövészek miatt,a sarkon van egy kiégett teheraúúúútó,ott elmegy az ut jobbra,kicsit mentem előre ott jött "mindenféle jó",baromi nagy jószág/nem csubakka/,volt néhány barna csukjás kerti gnóm,zombi féleségek,és a sarokban félmeztelenre vetkőzött agybarmoló pszihomizériás fószer/kicsit hasonlít Dévid Hassszelhoppra/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest