Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz speki1982 #16170 üzenetére

    Arra én is kíváncsi leszek, hogy ezek a megoldott mellékfeladatok valami hasznára lesznek-e később a történetnek, vagy csak töltelék az egész. A PDA-k viszont átjárókat adnak, csak épp nem jelent meg a magyarított szövegben az üzenet, ami javítva lesz, bár ez az üzenet általános jellegű és nem jelzi a helyet, hogy hol nyílt éppen az új átjáró. Miután töröltem a scripts/er_t_script fájlt a magyarításból, rendesen működik az üzenet rész. Agropromban én sem tudok még lemenni a torony melletti átjárón a felső szintekre, csak a barlangon keresztül a börtön részre - ezt Valerien atya PDA-ja biztosítja, azt hiszem. Vagy a Lukaé. És Strelokkal se találkoztam még mind a mellett, hogy már Fangot üldözöm Pripjáty felé.
    Szóval itt van az útleírás addig, ahol éppen tartok. Agroprom után én se jöttem rá, hogy ki vagy mi kapcsol össze a következő lépéssel a történetben, csak spontán botlottam bele a szál folytatásába. Miután végeztél Agropromban, a Katonai Raktárakhoz kell menned. Ott megkeresed az egyik farmon a Szolgálatosok táborát, ez az a farm, ami az út mellett van a fő bázistól a klasszikus zsoldosok uralta átjáró felé (egy ház és egy csűr van az udvaron). Ebben a táborban van egy nem exós alak (nem tudom mi a neve), aki elküld Erdészhez, hogy beszélj vele a dolgok állásával kapcsolatban. Erdész a Vörös Erdőben van, a szokásos toronyban, ide azon a zsoldos átjárón juthatsz el. Ha akarsz egy kis mutáns balhét, akkor nyisd ki a kaput a Szolgálatosoknak a Vörös Erdő-bázisnál (figyelmeztet a játék), azok lerohanják a közeli bányát és összecsapnak a pókokkal, de sokan vagy mind oda is vesznek. Jobb ha átugrod a kerítést és nem engeded ki őket az udvarról. Erdészhez úgy juthatsz be, hogy kivárod az ajtóban az őrcserét és besurransz az őr mögött, amikor az előre lép. Erdész elküld, hogy zárd be az egyik kaput, majd visszaküld a Raktárakhoz, hogy segíts elfoglalni a bázist. Egy másik feladat is jön, miszerint le kell engedned a Limanszkba vezető hidat, de ezzel ne foglalkozz most, ez egy másik történet.
    A Raktáraknál beszélj a parancsnokkal a dombon, a Bár felé vezető átjáró közelében - ő elküld lőszerért. A lőszeres tag ezalatt elhagyja a jelzett helyet, keresd meg őt, mert addig nem tudsz tovább jutni a feladatokkal. Közben lerohanjátok a bázist, aztán meg kell keresned egy PDA-t a közelben, hogy kikapcsolhasd a sugárzást a bázison. A sugárzást az autópark (a parancsnoki épület mögött) melletti őrtorony tetején tudod kikapcsolni és csak ez után menj a megjelölt helyre az alagúthoz, ahol Lukash-al fogsz találkozni.
    Lukash elküld Sötét Völgybe, hogy elhozz onnan egy táskát. Sötét Völgybe úgy juthatsz el, hogy egy kísérővel (a kísérő fontos!) lemész Kordonra (ez a rendes Kordon lesz Szidoroviccsal, egyik a háromból), onnan pedig az ATP mögötti alagúton keresztül Borongósra, majd onnan a másik végen a Sötét Völgybe. Itt egy hullát kell megtalálnod, amit jelez a térkép, majd az építkezésről a táskát kell felvenned, ehhez egy kulcs kell, ami egy hullánál van a tetőn. Visszamész Lukash-hoz, ön beszél Strelokékról, aztán jön a feladat, hogy keresd meg Fangot az ATP pályán. Lukashal még van egy kis kaland a vérszívok falujában, felküld a toronyba megfigyelni, aztán jön Sultan stb..., de ez csak camoe.
    Az ATP-re a Vörös Erdőről juthatsz át könnyen azon az átjárón, ami a limanszki híd menti út végén nyílik a buszmegálló után. Itt egy PDA-t fogsz találni (ugorj le a ládához), ami tovább küld Kelet-Pripjátyba, Fang nyomába... itt tartok most ebben e történetben.

    A másik szál Limanszk. Az ATP-ről visszamehetsz a Vörös Erdőbe, vagy tovább mehetsz a másik oldalon a Gyárba. Itt semmi különös nincs egy kis csetepatén kívül, innen átjutsz vissza Yantarba a komplexumhoz. A komplexumon kívül, a pálya Észak-Keleti sarkában, fent a domboldalon van egy csatorna nyílás, ez a Vörös Erdőbe vezet a hídhoz. Viszont elég veszélyes, mert a sugárzó vízbe jutsz és ott van egy megfeneklett csónak is, ami félre kell szerelned az útból... választhatod a másik utat is a Vörös Erdőbe a Raktárak felé. A lényeg az, hogy le kell engedned a Limaszki hidat a jelzett helyen. Ekkor benyomul a területre a Monolit és ki kell nyírnod őket mind, hogy a feladat teljesüljön. Ezután még menj vissza az Erdészhez, ő ad egy műtárgyat, ami féreglyukakat képes előidézni (még én sem tudom, hogy működik), aztán irány Limanszk.
    Itt mindjárt beszélj a zsoldossal, ad néhány átjárót. Nehéz dolog lesz ám átjutni a pályán, mert a monolitosoknak valóságos mesterlövész paradicsom az egész város, egy jó távcsöves puska nélkül ne is menj arra. Ha sikerül átmentened magad élve a városon, akkor a másik végen kijutsz a Kráter 4 pályára, ami egy vadiúj pálya a hírhedt másik Agyperzselővel (erről egy kalandor beszél a Bárban). Mindjárt a harckocsi mellett lesz egy tudós hulla, a nála levő PDA pedig elküld a régi Szeméttelepre megtalálni valakit. Előzőleg már jártam ott és talákoztam is az illetővel, csak akkor még nem volt dolgom vele. Ő egy hölgy és jól el avn rejtőzve a hangár mögé, ahova csak a föld alatti kábelcsatornán tudsz átjutni. Viszont ez a rész már a holt Zóna, ahova a Szeméttelepről juthatsz el, ha Kordonra mész a rendes átjárón, nem kísérővel. Ez egy másik, alternatív Kordon lesz és minden felszerelésed odavesz az átlépéskor, ezért előbb pakolj a ládába mindent a Bolhapiacnál. Amikor a vissza-teleporton a Szeméttelepre jönnél vissza, a régi Szemétdobon találod magad, és egyelőre nem lesz visszaút a rendes Zónába! Rengeteg mutáns és no fegyver - mielőtt oda mész, kicsit nézz szét Kordonon.
    Hát itt tartok most és közben szépen araszolok északnak az erőmű felé, és Pripjáty felé, ahol Fangot kellene utólérnem. Kiváncsi vagyok az új Agyperzselőre.

Új hozzászólás Aktív témák