Új hozzászólás Aktív témák

  • Laris2

    aktív tag

    OGSE: [link]
    Szövetség ideje 3: [link] Köszi Timstrike a linkeket. Az OLR 2.5- nél a föltelepítés után, és a játék elindítása előtt le kell futtatni a konfigurátort. Ez abból áll, hogy ismerve a gépünk paramétereit beírjuk a megfelelő számokat, és entert ütünk. Ügyeljünk a sűrű mentésre, mert ez egy nyers vad és kiszámíthatatlan játék. De töröljük is a mentéseket, mivel 1500 mentés után megtelik a memóriája. Az OGSE-t javítottam, fordítottam hiányzó fontos részeket is. A zónarádió SMS-eivel nem foglalkoztam, mert az egy nagy hülyeség, és nem is mond mindig igazat. pl olyanok vannak benne, Gyere a bárba szórakozni, vagy különböző helyszíneken fegyvereket stb akarnak rád tukmálni.
    Szövetség ideje3. Ez egy remek játék, sőt remekmű részleteket is találhatunk benne. Ezért úgy gondoltam, a játék beharangozására írok egy rövid novellát
    .
    TITOKZATOS KÖNYV
    A közeli falon a lobogó gyertya fénye táncot jár, mint a virágos réten a pillangók. Időnként egy pillanatra sötétség szakítja meg ezt a fényjátékot, amint a hintaszéken ülő könyv olvasója éppen lapoz egyet. A csendesen ringó hintaszék hangja megtöri a csendet, de így is jól kivehető, a lapozások eltérő, majd néhány oldal után visszatérő hangja. A lapozás periódikus ritmusa nem változik, de a hangja mintha lassan változna. A gyertya fénye lassan kialszik, a zajok is megszűnnek. Másnap, harmadnap, és még több napon keresztül ugyanez játszódik. De a hangok folyamatosan alig észrevehetően változtak, csendesebb, finomabb, halkabb lett a lapozgatás, mintha alaposan elkopott volna ez a néhány oldal. Lassan a gyertya fénye halványodni kezdett, mintha megérezte volna, hogy a könyv gazdája befejezettnek gondolta az olvasást. Milyen tervek megszületésében segíthettek ezek az oldalak, nincs idő a töprengésre. A gyertya váratlanul felvillant, és megvilágította egy pillanatra a terem távolabbi részét, ahol különböző lombikokat, kísérleti eszközöket lehetett felismerni, majd egy rövid pillanatig lehetett látni a becsukott könyv oldalából közel egymáshoz kiálló két könyvjelzőt, jóval lejjebb egy másikat is. Más is olvashatta ezt a könyvet? felmerül a kérdés, de a hintaszék forgásirányú billenésekor a kialvó gyertyafény még mevilágította a könyv borítóját, amin szinte világítva olvasható a felirat. Lev Tolsztoj Háború és béke.

    Jó játékot, és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák