Hirdetés

2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-10-19 22:33:46

IT café

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14529) Dhampir válasza shield (#14528) üzenetére


Dhampir
(PH! félisten)

Bírják azok, csak kártyája válogatja. A szóban forgó ATI-nak elég kevés memóriája volt, és egyéb körülményekkel együtt, például a natív magasabb felbontás nyilván felemészti az erőforrásait.

Akadnak Stalker játékosok, akik laptopokon játszanak, még erőmű sem kell hozzá, csak megfelelően be kell állítgatni a játékot. Laptopot főleg azok vesznek (okosan kell, minél olcsóbban, de jót, ha sikerül akciót stb. kifogni), akiknek a mobilitásra is szükségük van.

Persze, 380.000 Ft-os árért is vannak fanatikus játékosok, akik olyan drága "gamer" laptopokat is megvásárolnak, vagy még többért is vesznek, sőt néha cserélgetik is a masinájukat. Igen, létezik olyan igényű réteg is, lásd például a Gaming notebook topikot a Prohardveren. Például Apple laptopokat is vesznek az emberek, akár milliós ár felé is (szakemberek még annál értékesebbet is vásárolnak munkaeszköznek, akiknek megtérül a befektetése).

Egyébként, ha nem titok, de akár priviben megírnád, hogy milyen típusú és konfigurációjú a használtan megvett laptop és mennyiért sikerült hozzájutni? :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.