Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz borovi #34603 üzenetére

    Szoval te raktad be eloszor a kepet? Gondolkodtam is a dolgon, hogy hogyan jutottam a kephez, es ugy gondoltam, hogy veletlenul, de akkor megsem, a Monolit iranyitotta a kezedet es szemedet annak idejen :DD
    A kep az valoban jo lett volna ahhoz a modhoz, amit xFreex-el butykoltunk, de 2 dolog miatt mondtam le rola :
    1. xFreex csinalt hozza egy masik kepet, amit a netrol szedtem, valamelyik orosz konyv boritojahoz keszult festmeny tulajdonkepp, szepen atalakitotta a szineket, meg rakott be mozgo kepet is ra', pl madarak repkednek a kepen, sok idot beleolt, igy ez volt az egyik ok, amiert maradt.
    2. Ha egyszer valoban lesz ilyen zombis mod, de nem lesz hozza Paksi eromuves kep, akkor ezt a kepet meg mindig felhasznalhatom hozza.
    Amugy elmondtam ezt a tortenetet kisse maskepp a sci-fi iro ismerosomnek, aztan elkeztunk baromkodni a sztorin, mert kisse atalakitottam, mostmar nem Sztalker, hanem Vizivilag es Metro-s beutese lett, itt is zombik vannak, csak eppen kinyiffannak a viztol, ezert az emberek a Balaton kozepen epitettek telepulest, aztan meg Budapest metrojarataiba, raadasul a metrojaratokban egy bizonyos szintu viz van, az alagutban csonakkal kozlekednek, vagy eppen nagy harcsak huzzak a csonakot, vagy a sinparokon mukodo szerelvenyeket :DDD , na meg a nagyobb folyamokon is laknak emberek, ott mar a Loch Ness-i szornyeteg huzza a hajokat ;]

    Yutani amikor vegeter a Ladikos animacio, akkor toled balra van egy fazon exo-ban, azt kessel valahogy leszeded, lesz fegyevred, kaja meg esetleg eu lada, es menet kozben meg felszedheted Ladik holmijat is, igy ki tudsz nyirni parat a bentlevok kozul, akik neha ki is jonnek,es lesz eleg cuccod, hogy nehezen lerendezd az osszes faszit.

    SaGa59 kosz az infot, nekem valahogy nem esett le, hogy mi is az az O-Tudat, a nooszferat meg meg a Foldet korulolelo vedoburoknak kepzeltem, es nem jottem ra, hogy miert jo az, ha azzal kiserleteznek, de igy mar vilagosabb a dolog, es a Monolitos magyarazatodat is megertem.
    Most nincs penzem, mert anyagi gondokkal kuszkodom, raadasul ha megvennem az osszes regenyt, az is szep summaba kerulne, nem beszelve a postakoltsegrol, inkabb kihagyom.

Új hozzászólás Aktív témák