- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Asus ROG Gaming notebookok (7-es széria)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Epson nyomtatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot átraktam a helyére, azaz a hálózatos témák közé, és zártam is. Folytatni itt lehet:
Otthoni hálózat és internet megosztás -
Lordus
senior tag
Sziasztok!
Helyzet felvázolása: nálam be van kötve a net, és leosztva routerrel.
Haverhoz megy át tőlem a kábel, és nála is le kéne osztani, ezért a routert switchként szeretném használni, de csak szeretném!!!A második routernek (ami ugye a switch) beállítottam ip címként a 192.168.2.5-öt, kikapcsoltam a dhcp servert, és a wan portot szabadon hagytam. az én routeremből megy az ő switchének 1-es csatijára a net, és a 2-3-4 csatin ugye lennie kellene, DE NINCS!!!
A gépeken nem állítottam semmi egyebet, de nem értem, ez miért nem jó így!!!
A mindkét eszköz edimax br6204wg...
Mégvalami, mielőtt extra hülyének néznétek: egy harmadik ugyanilyen cuccossal már megcsináltam, azzal a mai napig hibátlan...
Ha valakinek van ötlete a MEGOLDÁSRA, akkor várom a segítségét!
köszi!
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest