- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Kergeboci #17786 üzenetére
Nagyjából a Hangerőműig tudom elviselni az Ossian-t, utána jött pár igen gyenge egykaptafára készült lemez, aztán úgy az utóbbi 10 évből egyet se hallottam. Pedig anno egész jól indult az újjáalakulás. Lehet az új énekes itt se lesz kedvenc.
Mondjuk a Tóth Attila se jött be, jó énekes, de valahogy nem passzolt ide, miközben 14 évet ő is lehúzott Pokolgépben, többet mint Kalapács. A régi zenekara, azbElysian viszont nagyon jó, kár hogy beszerezhetetlen a lemez, és stream-en sincs.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Peterhappy
őstag
válasz Kergeboci #17044 üzenetére
Gázrózsa. Ha nincs a koncert, Fradi meccsre mentem volna.
Úgyhogy ha Axl tegnap végigcincogta volna az egész bulit, én még akkor is jobban jártam volna, hogy ott voltamA színpaddal tökéletesen szemben, a 130 szektor tetejéről néztük (állva) a műsort, helyenként tényleg fájt a hangosítás, de egyáltalán nem volt rossz. Egy kedves barátommal (és Lányával) néztük, Ők voltak tavaly RHCP-n is, azt mondták, akkor sokkal rosszabbul szólt a zájg. De voltak jócskán túltolt hangok, ez tény.
Hihetetlen nagy buli volt, jó volt látni fentről, mekkorát tomboltak az állóhelyesek, körülöttünk is rengetegen táncoltak, énekeltek. Külön öröm, hogy volt batár nagy kivetítő, a színpadból kb. semmit sem láttunk volna másképp. Rammstein koncert alatt gondolkodtam is, mit láthatnak a hátulülők/állók (mert ott nem voltak oldalsó nagy kivetítők) - hát leginkább semmit.
Axl kellemes csalódás volt, mindenképpen jobb volt, mint amit reméltem tőle. A magas hangokkal küzdött, de 61 évesen szépen teljesített, ráadásul végigrohangászta a koncert kétharmadát.
Én Duff-ra különösképp kíváncsi voltam, vasárnap fejeztem be az önéletrajzi könyvét, a végére nagyon a szívemhez nőtt. A T.V. Eye-ben frenetikusan nagyot énekelt, szerintem általában a koncert legerősebb része volt az az Estranged - Live and let die - You could be mine - T.V. Eye négyes.
Slash meg Slash. Hogy unalmasak, hosszúak lettek volna a szólói? (olvasom épp a "nívós" kritikákat) Ha egy 90 perces koncertből csal el 10 percet, felvonom a szemöldököm. De 190 percbe bőven belefért. És azért tegyük hozzá, Ő nem egy zenész, aki időhúzás gyanánt "maszturbál" a gitáron, hanem egy istenadta tehetség, aki utánozhatatlan technikával bír. Nem mindegy.A Coma-nál úgy ujjongtam magamban, mint egy kis négyéves Hogy én mennyire boldog voltam, hogy játszották!!! És még hogy?! Estranged úgyszintén. Egy-két dal akadt, ami nélkül el lettem volna, és persze hiányérzete mindig van az embernek, de én nagyon boldogan, mosolyogva távoztam, és ahogy elnéztem, nagyon-nagyon sokan voltak ezzel még így.
-
Peterhappy
őstag
válasz Kergeboci #17006 üzenetére
Szép
Nekem is Gázrózsa következik, jövő héten. Utána a Thy Catafalque dupla, más nincs is idén, csúnyán kiköltekeztem koncertügyileg már így is erre az évre.
Bár akad olyan együttes, amely ha véletlen errefelé venné az irányt, nem gondolkodnék azon, menjek-e.
Nekem az első Rammsteinem volt, 2005-ben mentem volna a bulijukra (azt hiszem, akkor volt), de az akkori Peterhappy-né nyomására végül kihagytam a koncertet és inkább leutaztunk a Szüleihez, vidékre
@TripleB: Képzeld, előttünk egy velem egymagas német lány csápolt a hasonló méretű fickójával. A csaj nagyon élte a bulit, egyfolytában szét akart esni, úgy táncolt, ugrált.
A koncert felénél vette észre, hogy a Feleségem mögötte áll (alhangon 20cm-mel kisebb), erre odébbcibálta a párját egy-két méterrel, hogy jobban lásson a Feleségem.
Úgy gondolhatta, méretéből fakadóan Ő úgyis lát máshonnan is, ráadásul úgy sejtem, neki sokadik bulija lehetett már a turnén. Mindenesetre nagyon kedves gesztus volt. -
tag
válasz Kergeboci #16992 üzenetére
kislépés? nagylépés?.. kisfröccs, hosszú lépés, na.. ejnye, rozsdásodnak már a kerekek
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla