Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Végighallgattam teljesen a Control Denied - The Fragile Art of Existence albumot.
Igazából csak azt tudom írni amit írtam róla mikor csak úgy bele-belehallgattam,hogy ez végülis Death (főleg mint a Perseverance),csak Chuck vokálja nélkül. És hogy őszinte legyek ez a legnagyobb bajom ezzel a lemezzel... Tim Aymar hangja is zseniális és kiváló,de nem illik ehhez a "zenei stílushoz" szerintem. Főleg így a Death albumok után meg kifejezetten fura hogy nem Chuck reszelő hangját hallom... Tetszett,de valahogy nehezen tudtam "megemészteni" az egészet. Tudom hogy Chuck azért alapította ezt a bandát hogy pont ne azt a death metal hangzást adja át hanem inkább más,progresszív metálosat,de mégis csak azt a hangzást hallottam végig amit a Death produkált mindig. Lehet az én fülemmel van baj,vagy nem tudom... De még párszor úgyis meghallgatom a közeljövőben nem Chuck-ra és a Death-re "fókuszálva"https://psnprofiles.com/kazama001
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla