Új hozzászólás Aktív témák

  • Janusz001

    őstag

    Ma megjött a Dreame bot l10 pro. Egy első generációs Xiamia robotot váltott le, amivel aztán az égadta világon semmi bajom nem volt, csak kíváncsi voltam 3 év alatt mit fejlődött a technika. Unatkozni nem fog, megy asszony üzletébe.
    Beüzemelés szokásos pofon egyszerű.
    Világos/sötét átmenetekkel ennek is meggyűlik a baja, leragasztottam a leesés szenzorokat, így már jó lett (én díjaznám ha ezt szoftveresen is meg lehetne tenni, mert a ragasztószalag elég kókány, valami gyáribb megoldást egyelőre nem találtam) Viszont van pár kisebb bolyhosabb szőnyegünk, ezzel meggyűlt a baja, gondolom az elején található lézeres letapogató elkerülendő akadálynak vélte. Viszont ezt szoftveresen ki lehet kapcsolni, de ezt a pár szőnyeget szerintem gyors fel fogom szedni takarítás előtt, percet nem vesz igénybe.
    Gyerek szobáját direkt nem pakoltam össze, lego, plüss, minden szir szar kacat, mindet ügyesen elkerülte, nem szedett fel semmit, tárgy elkerülés eddig jól vizsgázott.
    Kicsit mintha gyorsabban végezne ugyanazzal a területtel, mindezt halkabban (standard beállítás). Ami még érdekelt az az automatikus szőnyeg felismerés, ilyenkor feltekeri maxra a szívóerőt, ez hol működött, hol nem, lehet később finomítani fogják firmware szinten.
    Mopolás feltételezem a szokásos, még nem volt ilyen robotom, ment egy kört, nem áztatott el semmit, én csodát nem vártam tőle, de valamennyi port ez is felszedett.
    Úgy érzem össze fogunk haverkodni, remélem hasonlóan megbízható lesz, mint az előző, amibe már több mint 16000m2 takarítás van.

Új hozzászólás Aktív témák