Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz PalZso #23020 üzenetére
Ez engem is érdekelne ...
(#23021) balinlin
Az Eurós számlaszám, nem gyűjtős számla, vagy tévedek? Csak a magyar az, és ezért kell a megjegyzés rovatot is használni.
Vagyis, ha mondjuk lefoglalok egy szállást Eur-ban, mondjuk Ausztriában és később valamiért lemondom, akkor azt simán vissza kéne, hogy tudják utalni, nem?
Viszont mi a helyzet, ha Magyarországon teszem ugyanezt? Ott ugye a "gyűjtőre" kellene, hogy bejöjjön az összeg, de az én egyedi kódommal a megjegyzésben.(#23029) zerodot
+1
Én is így tudom. Egyébként vigyorgónak én ajánlottam a Revolut-ot. Szerintem bármelyik tetszőleges magyar bankba becsasszogva kellene, hogy tudjon befizetni pénzt a magyar gyűjtőszámlára a saját kód megadását (közlemény rovat!) követően.(#23036) PalZso
" ... valami finn számlára utalt az osztrák."
Hmm... ez gáz. Mondjuk azt tudtam, hogy ez az egész Revolut azért alapvetően a kártyás vásárlásra lett kitalálva, de ha egyszer már utalni is lehet vele, akkor erre ki kellene találjanak valamilyen bolond-biztosabb megoldást. Majd tájékoztass pls. a fejleményekről!(#23038) Brandynew
(#23037) vmarci21
"Készpénzel való feltöltés súgó szerint nem szabályos ... ""A Revolut nem látja, hogy a Raiffeisenben készpénzt adsz-e a bankos néninek."
Tuti? Bejövő összegnél látszik a másik oldal számlaszáma, ha utalt, nem? Na, majd mindjárt meg is nézem, hogy én pl. látom-e a saját bankomban. -
balinlin
senior tag
válasz PalZso #23020 üzenetére
Egyeztettetek számlaszámot vagy csak úgy visszautalta ahonnan jött? Mert ha a 2. akkor lehet gond ha abban az országban is működik gyűjtőszámla ahonnan az utalásokat intézik. Mert akkor arra a gyűjtőszámlára beérkezhetett az összeg, csak azt a te revolut számláddal nem tudják összekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.