-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz MasterMark #30402 üzenetére
En ezt a reszet ertem, de azert a Googlenak csak az edesjo anyukajat, hogy miert hivja ugyanannak a 2 feluletet / szolgaltatast (kavarja ossze a usert), es miert tart fenn teves forrasokat amiket pl kesobb mas is atvesz (mondjuk a fintechzoneos cikkek amiben pont ugy hibasan van leirva uj kartya hozzaadasa ahogy en probaltam eloszor)
Valami automatizalt atjaras megiscsak lehet a 2 felulet kozott, vagy csak egy iranyba, mert en a revolut kartyat meg telefon gyari full reset elott engedelyeztem a google paynek (akkor meg volt fenn kulon apkmirroros gpay em is, es engedelyezes utan ott rogton megjelent a revo kartya), gyari reset utan amikor nem is telepitettem ujra a gpay appot megis bekerult a "hibas" "Fizetesek" reszbe is a revo kartya, pedig oda soha nem adtam hozza manualisan..... .
A "Fizetesek" reszbol eltavolitva viszont a gpayes reszen siman benne marad, ezert valoszinusitem hogy csak egyiranyu interface (gpay - > google Fizetesek, de visszairanyba mar nem) van a 2 felulet kozott (ami picit megteveszto, mert ezt sehol nem irja a google, es a FAQ ok is neha hol egyik, hol masik feluletre hivatkoznak)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest