- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
1. Én végig csináltam . Nem tűnt el az összes.
2. Más márkát vettem.
3. A beállítás nem egyenlő a gyártó által odahányt szemét eltakarításával. A saját dolgaid beállítása az alap, a szemét tiltogatása nem kellene hogy az legyen.
Veszel egy telefont 100 ezerért vagy picit többért, és tele van szemetelve reklámmal, és mindenféle kéretlen értesítéssel.
Komolyan itt tartunk 2024-ben??Ha tartasz egy bulit, és utána elmosogatsz, felporszívózol és elpakolsz az normális. Ha a lehányt falat kell lepucolni az már nem az.
De gondold el.
Lehányják a falat bevizelnek a szoba egyik sarkába, és amikor szóvá teszed, akkor nem értik miért háborogsz, hiszen úgyis kitakarítanál a buli után. -
Ricardo
titán
"Soha, egyetlen xiaomi telefonomban nem láttam egyetlen reklámot sem, miután a kezdeti beállítás után végigmentem mindenen és kikapcsoltam."
Jó neked. Én nem voltam ilyen szerencsés.
Én végigmentem mégis maradt.
De most már végigmenni sem akarok. Nem azért fizetek valamiért, hogy nekem kelljen utána még kigyomlálni és tiltogatni hogy használható legyen. Még eljöhet a nap hogy veszek tőlük telefont ha elengedik ezt a reklám eröltetés dolgot, vagy visszajön a mókolós hangulatom, de jelenleg úgy vagyok vele, hogy nincs kedvem azzal foglalkozni hogy egy null perces telefonon első bekapcsolás után azzal foglalkozzak, hogy használhatóvá tegyem annyira, hogy nem menjen egy óra múlva az agyamra"Ja, és lesz@rom, hogy milyen márkanevet ír a telefonon, de valahogy mindig a xiaomik meg pocót vannak a legjobb ár/kínálat arányban a piacon, amikor újat kell vennem.)"
Nem vélelen. Máshol fizeted meg. Ingyenebéd nincs. Neked kell kigyomlálni, és rendbetenni beköltözéskor. Vagy nézed a reklámokat.
Házaknál is olcsóbb az amelyiket beköltözés előtt rendbe kell tenni, mint az amelyik kulcsrakész és simán költözhető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan jól sikerült a széria tavalyi csúcskiadása, hogy amíg piacon van, borsot törhet utódja orra alá.
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok