- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Telekomosra is kijött a Hyper Os
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz Linkin1994 #987 üzenetére
Nekem se... Nevetséges...
A barátom Telekomos Redmi Note 12 Pro már rég kijött !!!A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
-
Joe.36
addikt
Note 10 pro is megvan, Meg a Note 13 pro, én nagyon meg vagyok elgedve a Note 13 pro-val, számomra mindenben jobb !
Nálam 2 napot elmegy.[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz petya2012 #657 üzenetére
Nekem is T-s... nem jött ki rá...
A barátmnak Redmi Note 12 Pro van, az is T-s... már rég Hp van rajta, és arra is jött már neki új frissítés...
Szóval én ezt nem értem ?!A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz janakbacsi #590 üzenetére
Köszi, Úgy látom a T-s beragadt, maradt M 14 en, megjelenéskor vettem, az ajándék sütő miatt.
Fura hogy nem adják ki rá, a barátomnak, 12 pró van, az is T-s. Már rég Hp van rajta, több frissités is jött rá neki.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz janakbacsi #581 üzenetére
Nekem is T-s...
Még Miui...Ezek szerint nem érdemes felrakni a Hyper-t?
-
Joe.36
addikt
Nekem T-s van és még mindig MIUI 14 van rajta, nincs Hyper OS. Barátomnak Redmi Note 12 Pro van, arra már van. Nem értem. Pedig az is T-s.
De láttam, használtam, annyira nem nagy szám sztem.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz OSERANSKY #260 üzenetére
Köszönöm.
Szerintem lesz Sigen tok, meg üveg hozzá, csak idő kérédése, [Spigen] , eddig minden telefonomon ez tok volt.
Most lett Nillkin, de nekem ez is nagyon jó, van hozzá , [Nillkin] üveg is.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz OSERANSKY #258 üzenetére
Redmi Note 10 Prora, így lett felrakva, rajta maradt a fólia, de azon nem volt kijelzőben újlenyomat olvasó, ahoz még volt Spigen tok és fólia, azóta is az van rajta, szép, esztétikus. Speed shopban rakták rá nekem.
De akkor majd leszedetem.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz OSERANSKY #238 üzenetére
Nekem is fehér van nagyon meg vagyok vele elégedve, vettem azóta 2 ezerért egy xiaomi hőmérőt, az is megy az okos otthon rendszerben.
Szerintem jó a 13 széria, nekem megfelel.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz OSERANSKY #234 üzenetére
Tetszik ez a telefon nagyon nekem is, + a sütőt is megkaptam hozzá, így nekem nagyon megérte, nem volt még ilyenem, a sütőt a telefonról lehet vezérelni.
Jó nagy sok kaja fér bele.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Ez is azt írja hogy
Átmenetileg nem vásárolható...
1-2 nap múlva itt lesz, több tokot is rendeltünk, így ingyenes a szállítás is... Majd jelzek hogy milyen. 4441.- a tok
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
válasz spiderpig820 #27 üzenetére
Holnap hozza a GLS a sütőt
-
Joe.36
addikt
Szerintem Nagyon jó telefon lett, nekem nagyon tetszik !
-
Joe.36
addikt
válasz spiderpig820 #27 üzenetére
Köszi, már nagyon várom, ez a telefon, amit tud, + ami van hozzá ( Samu nem ad semmit ) + a sütő, ( 40-50k ) ez így nagyon jó ajánlat volt ! Pont akartam venni
Még fólia is van a kijelzőn ![ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Nekem ma jött meg ( ajándék sütőt még várom )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gran Turismo
- Apple notebookok
- További aktív témák...