Hirdetés
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stefi68
addikt
válasz
szazbolha #397 üzenetére
Kuponokkal.... Erről szól 2 hete az összes topik.
.
Névjegyekkel lehet az van mint az asszonynál. Több mint a fele nem Google névjegy volt, hanem Telefon névjegy.
Nem ismerem a 4x-et, de ha egy 6 éves ósdi LG-vel meg tudtam csinálni, hogy a Telefon névjegyeket 'átkonvertáltam' Google névjeggyé, akkor szerintem azzal menni fog.
Legrosszabb esetben egynkét belemégy a szerkesztésbe és megváltoztatod a névjegy tárhelyét: Telefon -> Google fiók -
-
stefi68
addikt
Megjött az Alzától az A3. Este ismerkedik az asszonnyal...
Az első benyomás pozitív.
Szerintem 43-ért nem volt rossz vétel.Egyelőre még töltőn... A LED az csak egyszínű?
-
szazbolha
addikt
Köszi! A régi telo 4x természetesen nem 4K.
És nem tud szinkronizálódni a gmail. Eddig ment manuálisan. Utoljára október eleje.
.
A MI A3 start után "közeli eszközzel" szinkronizálódna, de a Beállítások/Google listában nincs ilyen a régi telón. Ehhh... pedig egyszerű lett volna
A MI A3-nak jó a fogása, finoman görget... de eddig jutottam. Máris jobban tetszik mint a 4K. Azt írják nem jó a makró képessége, majd kipróbálom, melyik a legjobb fotós app rá? -
Dwatti
addikt
válasz
szazbolha #392 üzenetére
Azonos meglévő G fiókkal kell belépned nem újat létrehoznod. . A névjegyek ha a Google fiók szinkron bevolt kapcsolva a másik készüléken akkor fiók megadása után az új telon is ott lesz. PC-n jelentkezz be a google fiókodba és ott névjegyzék alatt látszanak és szerkeszteni is tudod -ezeket fogja leszinkronizálni.G-mail alatt is látni fogod a leveleket amit nem töröltél véglegesen. Appok csak azok lesznek fent amit telepítesz Play "könyvtár menü" alatt lesznek amiket már letöltöttél de az új készülékre ismét csak telepítés után kerül fel.
-
szazbolha
addikt
Üdv! 4K-t váltottam MI A3-ra. Hogy tudom a névjegyeket átszinkronizálni?
Illetve a gmail levelezésem mindkét telón szeretném folytatni. Lehet mindkettőre bejelentkezve maradni gmail fiókkal?
Azt viszont nem szeretném, hogy minden app letöltödjön az új telóra.
Beüzemelés egy teljes töltés és fiók létrehozásból áll?
-
Dwatti
addikt
Nem ívelt , kicsit csiszolt- kerekített. Nekem mobil üzletben raktak fel rá 3000 Ft volt típusát nem tudom..Szélein van kb 2-2 mm ami nem takar. De van rá Nilkin üveg
-
stefi68
addikt
Az A3-nak ívelt a kijelző legszéle?
Rendelt már valaki flexi/üveg fóliát?
Van valami bevált típus? -
Dwatti
addikt
Akksi 15 % körül volt és valószínű akkor lett sötét a téma , töltőre lett rakva és vissza állt világos témára, biztonsági frissítés októberi.
(nekem tegnap jött meg P30 Pró- ra az Android10 és ott ugyan ilyen sötét az alap téma azért gondoltam a 10-es frissítésre-de nem az ) -
Dwatti
addikt
Párom szólt hogy A3-on minden sötét lett Biztos Android 10 re frissült, de nem csak a gyári téma frissült a rendszer maradt Android 9 en
-
jjeahh
nagyúr
No a húgomnak is megjött az A3. így már kettő van a családban. No de... valaki tud működő kupont a 4/64gb verzióra?
Kék előnyben.
-
alexw801
senior tag
Igen, 44 postával, Banggood kuponnal, csak most. Jön.
-
Banano
tag
Na megrendeltem. 44 postaval. Joaz. 50-ert adtam el 1 evesen a mi mix2-t.
-
novinyul
veterán
válasz
Namelesske #373 üzenetére
Egyelőre nincs gond a telefonnal, security patch jön és nagy hiba nincs a rendszerben. Bár már jöhetne rá a 10, de ettől eltekintve bajom nincs vele. Párhuzamosan használom a 9lite-l és amellett sem érzem hogy rossz lenne, persze a stock droid más mint a miui. A40-re nem cserélném, A70-t használtam és az gyengébb volt kamerában mint az A3, rendszer sebességgel sincs probléma hiába csak snapi 665.
-
Namelesske
addikt
Nem akarok nagyon téríteni senkit, mert szerintem én voltam a legnagyobb Samsung gyűlölő stock Android fan és nem lenne hiteles. Használtam P8 Lite-ot EMUI-val tökéletes volt. Használtam Redmi Note 4-et, MIUI-val elég jó volt. Eddig kétszer volt "Stock" közeli telefonom, Galaxy Nexus és Xiaomi A2, mindkettővel megszívtam. A Xiaomi esetén, igazából senkié a szoftver, ha van gáz akkor a Xiaomi a Google-re mutogat, ha mész a Google-höz akkor a Xiaomi a hibás.
Nagyjából úgy nézett ki 1 év használat A2 esetén, hogy tavaly Novemberben megvettem, mert vonzónak találtam a hibái ellenére. Eltelt pár hónap szinte tökéletes volt, jött Pie frissítés hullám, néhány telefon tégla lett. Aztán folytatódott Májusig, minden hónapban tele volt a fórum téglásodó telefonokkal. Folyamatosan kirántották alólunk a talajt, mire összeállt az egész nagyjából elhasználódott az akkumulátor és hirtelen kevés lett és folyamatosan lehetett figyelni a százalékokat. Közben szerencsétlen A1 tulajoknak is odavertek, visszavették szoftveresen a beszédhangszóró hangerejét, ami azt eredményezte hogy csendes irodán kívül sehol se tudták használni a telefonjukat. Természetesen volt benne rollback védelem, így hivatalosan nem lehetett visszamenni OREO-ra. Véleményem szerint az A3 indulásakor máris több ellentmondást tudhat magáénak mint az A2, és nem látom hogy a Xiaomi komolyan venné az Android One vonalat, inkább mindent megtesz hogy MIUI-t vegyél helyette.
A történet vége ismét örömmel zárult, amikor féláron eladtam egy srácnak a telefont. Nem is gondolkodtam sokat, beálltam a céges sorba, és elfogadtam amit adtak. Átvettem a low-end budget A20E-t és azóta gondtalanul használom. Ha saját magam pénzéből kéne megvenni akkor tuti A40 lenne a jobb kijelző miatt. A szoftver mindent tud amit a MIUI-ba szerettem plusz stabil és kiszámítható.
-
dns120ls
újonc
Bár én magyar boltban vettem, ajánlom az A3-at. Egyrészt Audiban is volt régen, és szerettem, másrészt teljesen rendben van. S10E vonzott nagyon, de nem ad annyival többet, és az előző Huawei is öngyilkos lett, leugrott a konyhapultról. Mégiscsak jobb érzés egy olcsóbb, de jó telefon. Kamerája is nagyon jó, még "csúcs" Huawei után is. Kijelző téma is csak arra volt jó, hogy ijesztgessenek vele. Tökéletes a szemem, nem is nézem 10 centiről. Elégedett vagyok.
-
Banano
tag
Mi mix 2 eladva.. (agyf*st kaptam az aksitol note 4 utan)
Vagy ez..vagy mi 9 lite..vagy 9t120 vs 200 vs 270 euro
Ha megveszem a 9t-t az a baj,hogy mindig ott lesz a kisagyamban,hogy basszus tobb mint kettes szorzo van ket telefon kozott ,,annyit meg nem er".
-
törölt tag
válasz
novinyul #366 üzenetére
Hát igen!
Kijelző max 5 cm-ről. Bár most értem abba a korba, amikor már a közellátáshoz kell egy szemüveg, már a kijelző felbontás abszolut nem számít szemüveg nélkül...
Használok BT-s cuccot, de még sosem kellet NFC, hiszen ha bekapcsolok bármit, rögtön csatlakozik a már mexokott eszközökhöz! -
steve1977
tag
Sziasztok, megjött nekem is a xiaomi.hu-ról rendelt A3, az A 1-et váltja. Kijelző megfelel, az akksi teljesítmény egy megváltás a közel 2 éves A1 után 🙂 Egy dologra nem bírtam rájönni, hogy az osztott képernyőt hogyan lehet előhozni, fura, hogy csak home és vissza gomb van, hiányzik a menü gomb 😭
-
novinyul
veterán
Ár-érték arányban az A3 jobb. Az A3 ellen általában a HD+ kijelzőt szokták felhozni, persze ha akarom akkor látom a pentile elrendezés hátrányát(5cm-ről) napi használatban nem zavar. Esetleg az nfc amit fel lehet hozni mint hiányt. De minden másban egy nagyon jó(kompakt) telefon lett.
-
stefi68
addikt
válasz
Namelesske #363 üzenetére
Már eléggé az A3 felé billent a mérleg nyelve, erre itt egy ellenvélemény, ami az A40-et favorizálja.
Bizonyára mindkettőt használni kellene legalább 1 hónapig, hogy lássa az ember melyik milyen... -
Bicskei1885
csendes tag
Sziasztok
Elküldtem tartalék telefonnak az A1-et, és ezt választottam helyette. Első benyomások pozitívak.Kérdésem az alábbi: az A1ben eddig ha letöltöttem egy dokumentumot a facebookrol az a files/letöltések-nél megtalálható volt. Most viszont nem találom ott a dokumentumot, pedig letöltöttem letöltés után sikerült is megnyitni de nem találom ott. Előre is köszönöm az esetleges segítséget
-
stefi68
addikt
Asszonynak keresek nőies méretű telefont. Az A3 és a Galaxy A40 az esélyes.
Igaz, az A3 nagyobb méretű, de a nagyobb aksi, erősebb proci szimpatikusabb.
A kijelző felbontással szerintem nem lesz problémája, főleg ha nem is fogja tudni mennyi.Az A3-nál egyetlen dolog zavar igazán és az a kijelző fényereje 348 nit (!!!)
Nem kevés az egy kissé? Már nem számszerűleg (tudok számokat összehasonlítani), hanem a gyakorlatban értem.
Látható ebből valami szabadtérben, nyári napsütésben?
Összehasonlításul Galaxy A40 446/678 nit -
jjeahh
nagyúr
Android 10 még senkinek nem jött le? Ahhoz képest, hogy október végére igérték, nagy a csend
.
-
Dwatti
addikt
Én csak azt nem értem Huawei super charge töltője miért csak "lassan " tölti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest