Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarpba
csendes tag
Win7 után nálam nagyon gyengén teljesít.
Első körben úgy frissítettem, hogy szoftveresen le volt tiltva a wifi, sehogy nem sikerült bekapcsolni win10 alatt. Vissza win7-re, bekapcsol, újra frissít win10re. Most megy a wifi, de "valami" ütemesen "nyomkodja" a billentyűt 10 másodpercenként. A laptopom akuideje 6 óráról 1,5 órára csökkent, fagyogat. Erősen béta vagy inkább alfa állapotúnak tűnik. Szerencsére a Win7-re visszaállítás még mindig jól működik. Pár hónap múlva teszek egy újabb próbát. -
King Unique
titán
válasz Kolondrum #136 üzenetére
"amin ennyit pörögnek és reklámoznak az azonnal jól működjön." - jogos elvárás.
(#150) hunluki: "Ezen felül volt még pár apróság, de azok inkább csak bosszantó dolgok voltak amikkel együtt lehetett volna élni, de minek ha nem muszáj. Pedig szerettem volna, tényleg tetszik az MS mostani mentalitása, de egyelőre még nem az igazi sajnos"
Így van, minek, ha nem muszáj...? Várogatni meg nekem sincs türelmem, hogy a jövőben valamikor talán helyre lesznek rakva. -
BiP
nagyúr
(#9) SymbianOS: NEm tudom, milyen gépen futtatod, de eddig kb. mindenki arról számolt be, hogy a bootidő az gyorsabb, mint a 7/8/8.1 esetében. És bár biztos akadnak hibák, azért nálad valahogy halmozottan jelentkeznek ezek szerint. Nálam, meg sok embernél tökéletesen fut, úgy látszik, mi vagyunk a szerencsésebbek.
Win10-hez pedig nem kell szériaszámot megadni. (már ha ingyen akarsz frissíteni).
Frissíteni kell először a régi rendszert, akkor megjegyzi a hardveredet, utána nyugodtan csinálhatsz clean installt, de akkor meg már nem kell kulcsot megadni neki.(#48) jeti128: A számokat majdnem sikerült eltalálni
A legújabb elérhető build a 10240.16393.
A legutolsó frissítés után is ez. Viszont az utolsó frissítés tartalmaz néhány file-t, aminek a build stringje 10240.16405. pl. explorer.exe (így le lehet ellenőrizni, hogy a legfrissebb van-e fent.)
De ettől még a rendszer a 393-nál tart.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Szeretném megköszönni az MS-nek a megnövekedett boot időt és a kb 5 percenkénti freeeeez-t. talán ezt még le tudom gépelni. !
Egyik sincs a feature listán, és egy 7 éves gépen is gyorsabb mint a Win 8.1 jelenleg....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lorinser
senior tag
Kb. 1 hete használom a 10240-et és semmi "freeeeez-t" nem tapasztalok. A rendszer hibernálásból is és teljes újra indítás után is villámgyorsan feláll. Ilyen szempontból (legalább is nálam) gyorsabb mint a 8.1 pedig az sem volt éppen lassú és a gépem nem atomerőmű.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
King Unique
titán
Sebaj, mostantól ugye szolgáltatás és a jövőben folyamatosan fejlesztik, majd idővel biztos ezek is javulnak, talán megoldják. A user viszont addig szívhat miatta x ideig...
Ennyi erővel kiadhattak volna hamarabb vmi korábbi buildot is, hisz úgysincs tényleges RTM és majd azt is fejlesztgetik a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest