- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
lajthabalazs #152 üzenetére
"A projektor kontrasztja sosem lesz olyan, mint egy TV-jé, a 4K projektorban luxus lesz még évekig, és a HDR TV-kkel sem fog tudni versenyre kelni a vetítőpiac."
Tökéletes megjelenítés az nincs!
TV-től kifolyik a szemem. Minél nagyobb a TV annál messzebb nézem.
Jó a szememnek 4m-ről 150" kép. Ennél közelebb erőltetem a szemem,és az fárasztó.
Ezért is kényelmetlen egy 10" Tabletet 30cm-ről nézni.
A Projektor az nem a TV kiváltására való,venni kell egy projektort,és használni kell,arról lesz tapasztalat.Tökmindegy milyen felbontású a kép.Elvezni kell a dolgokat ,szerintem,nem hibát keresni benne.
Jó kis kütyü Projektor,szuper élményt ad .Kell mellé egy TV is napközben,mozi élményt azt projektor ad.
-
MZperX75
addikt
válasz
Formaster #72 üzenetére
Igen társasban illetve családi házban 2 lakás én fent szüleim lent, a wifit- csak én használom,mindenkihez (anyámékhoz) UTP megy,azt építettem ki,az biztos.
3 asztali gép UTP ,2 db laptop Wifin kb 2m-5m-re a routertől."Ha társasban laksz azért csökken a wifi és nem a modem miatt."
Amit mondasz az nem igaz,jelen esetben.
Mivel 7-8 éve felszerelésre került a Cisco, Anyámnál 25/5-el ment wifi..
Évek alatt romlott le egészen használhatatlanra az alsó szinte,nem azért mert többen használják..
.
Szarkazmusnak iróniának indítottam a hozzászólásomat nem panasznak,pontosan tudom ,hogy mi van ,mit szeretnék,nem szeretnék.
.
Nem bánkódom,csak sokan dobálóznak ,milyen "csúdálatos a netjük,,"az enyém 500M-ás fotó is van,
ja az enyém 1gigás ,mintha ők tehetnének arról milyen gyors is,na az enyém 30/5 Ncore-on így is Legend vagyokÉn még betárcsázós modemmel kezdtem kb 1.-2 kbytes/sec 70Megás Doom 1hétig jött le
12Ft/perc
-
MZperX75
addikt
válasz
FollowTheORI #64 üzenetére
Ironizáltam...
-
MZperX75
addikt
válasz
FollowTheORI #62 üzenetére
30/5-re ááá hagyjuk
főleg akiket küldenek ,szerintem külön állatfaj,a nagybetűs alvállalkozó,besírsz ,ha beengeded a lakásodba.
-
MZperX75
addikt
A nagybetűs szolgáltatónál 7-éve már lassan,de megy ez a csoda modem router CiscoEPC-s ,tette a dolgát az előző modemhez képest,sajnos mára már öreg,de ez megy 2db IP TV , 1 db telefon ,a többi "net."Főleg úgy ,hogy itt is van, és lent is van egy settobox ,csak TV-m nincs hozzá...mivel nem nézek ilyeneket.
8 éve a net "sebesség" vagy lassúság változatlan,elöregedett ,mint Cisco modem , 30M le 5 M fel
már heti 2-3x újra kell indítani mert a wifi,vagy amit helyette produkál az elégtelen.
Évek alatt csökkent le a wifi teljesítményeItt a világ végén, ahol csak a gonosz torzonborz "nagybetűs otthon "van
Budapest XVI.ezredik kerület Mátyásföldjén...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kábelmodembe integált Wi-Fi router kisebb csomagok mellé is elérhető. De vajon megéri?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest