Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
Jó ötlet volt tőlük, örülök.
-
Chaser
legenda
Volt hogy a shopos rendelést is spambe dobta a céges mail van átirányítva gmailre, felülete nekem kezelhetőbb. Meg egyébként tökéletesen működik, de hogy spamszűrőt nem tudnak írni google-éknél az biztos.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Cathulhu
addikt
Ez teljesen jogos, most megneztem, legutobb a ceges IT helpdesk leveleim vegeztek spam mappaban, de mivel az osszes altalam valaha hasznalt email cimem egy helyre van iranyitva, igy azert akad dolga a spam szuronek, es viszonylag ritkan kell ranezzek. Meg nem csusztam le hala az egnek semmirol, legfeljebb kesett par napot a valaszom
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
-
-
Cathulhu
addikt
Ha tippelnem kellene, ez pont azt a célt szolgálja. Hány, de hány olyan embert láttam, aki ilyenkor rögtön spamnek jelölt leveleket, jól meghülyítve ezzel a tanuló algoritmusokat. Talán mostantól tényleg csak a spam lesz jelentve.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
speeedyyy
tag
Ez egy jó húzás volt
-
gerii
addikt
Erre vártam, azt a rohadt debogroup-ot de rühellem.
-
A magától leveleket spamnek jelölő funkciót nem fejlesztik tovább?
Mutogatni való hater díszpinty
-
DrojDtroll
veterán
Feldobta a napomat.
-
Vincent_
aktív tag
Egyre jobb lesz ez a Gmail. A levél-visszahívási funkció is véglegesedhetne már - vagy az már beépült?
[ Szerkesztve ]
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
olbaidhun
őstag
Már kellett.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Fred23
nagyúr
Jó hírek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.