Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz Tesztelo.hu #28 üzenetére
Ugyanezt írtam le az LG-vel kapcsolatban, tehát nem egyedi dolog. Nem azért vettem a TV-t hogy kiheréljenek belőle mindent. Pl. szívesen használtam a Ustream appot a TV-n, erre egy szoftverfrissítéssel kiherélték azt is.
-
kriszpontaz
veterán
A SOC miatt lett volna érdekes, meg az újabb szoftverek miatt, valamint hogy ne kelljen okosítót venni a készülékhez, HA!! normálisan lenne a TV szoftvere megírva.
Ehelyett beleraknak a TV-kbe (ez igaz más gyártókra is) hokkendáré kiherélt MTK procikat, és csodálkozik a vásárló, hogy 2 szoftverfrissítés után még egy YT videót sem képes a TV lejátszani.Eljátszotta az LG is ezt az adatlapomon szereplő TV-vel, és nemhogy okosodott volna, kiherélték belőle a szolgáltatások felét, és csak egy 2012 év közepi modellről beszélünk. Az "okos" TV-mből majdnem hogy mezei TV-t csináltak. A rendszer maradt Netcast, mert ugye a WebOS-t már nem bírná el az 1 magos proci, stb.stb.
Az ötlet jó lett volna, de az okosTV ott halt meg hogy se szoftver, se megfelelő hardver nincs ezekben a TV-kben. Egy alsó kategóriás android telefon lelépi ezeket nyers erőben. Ez a vicc.Most utoljára még megkapja valószínűleg a Netflix-et, amire marha kíváncsi leszek 1 éven belül nem szedik-e ki valami hülye indokkal.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Ennek kb. max 30.000 Ft-ig van értelme, a 100k egy jó kis öngól volt. Abból már TV-t lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bestbuy játékok
- Macrodroid
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Star Citizen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest