Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tgabi333

aktív tag

Egyetértek több előttem szólóval.. A Download master (vagymi) tényleg használhatatlan, mondjuk nincs igazán tapasztalatom, mert egy óra próbálkozás után meguntam és felhagytam a működésre bírással.

Szerintem úgy ahogy van az egész ASUS firmware egy szemét.

Történet:
    jó openwrt-s módjára megöltem a linksys routerem, kellett egy másik, épp akkor jelent meg az asus wl-500gP, franya, beszereztem egyet. Gondoltam míg a gari tart hagyom rajta az eredeti firmware-t, mert minden funckiót ami kellett megvolt papíron. Furcsa módon három órás szórakozás után a fontosabb szolgáltatásokból egyet sem tudtam használni. Nah akkor felment bennem a pumpa, előkaptam az openwrt-t, azóta megy mint a kisangyal.

U.I: egy normális szoftvere van az asus routereknek, a firmware upgade-elő cucc. az tényleg jól megy.

U.I.2: openwrt-re már van stmp és pop3 szerver is. Tehát levelezni is lehet rajta. Akár ezen a wl-700-ason is..

U.I.3: Szerintem sem lenne értelme 2,5-ös merevlemezt rakni beléjük. Egyrészt már leírtak szerint is drágább lenne. Meg a fogyasztáson sem lenne értelme spórolni, mivel maga a router is kb 5-10 wattot vesz fel, és a helyfoglalás sem problémás egy ilyen hálózati eszköznél. Nameg a 3,5-esek talán megbízhatóbbak 24h-s használat mellett, vagy tévedek?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák