- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
#10234880 #10063 üzenetére
Egy kis korrektúra.
"de megtanultam,. már régen,. de most ezlett ,van,. de mind1 (mindegy). deha más röviden ir, azt nem cseszegetik,.csak engem kell mindig,. nade nemérdekel,. és akinek nemtecik(nemtetszik) nemkell ránézni. ugyh (ugyhogy) erről ennyit."
Helyesen ez így néz ki:
De megtanultam, már régen, de most ez lett, van, de mindegy. De ha más röviden ír, azt nem cseszegetik, csak engem kell mindig. Na de nem érdekel, és akinek nem tetszik, nem kell ránézni. Úgyhogy erről ennyit.Hány helyesírási hibát számolhatunk össze? A stilisztikáról már ne is beszéljünk.
Ha azt hiszed, hogy ellened vagyunk, tévedsz. Lehet, hogy nagy a pofon, de ha levonod a tanulságot, akkor nem az a megoldás, hogy megsértődsz, hanem az, hogy megembereled magad, bekapcsolod a helyesírás ellenőrzőt, és amit aláhúz, azt kijavítod.
"nade nemérdekel,. és akinek nemtecik(nemtetszik) nemkell ránézni."
Ez is egy dolog. Csak ha senki "nem nézne rá", akinek "nemtecik", akkor kinek írnál? Fölösleges időtöltés lenne.Ha rászoksz a helyesírásra, az a mi sikerünk. Ha nem, az a te kudarcod.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest