Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz_Apple
újonc
válasz GreenGoblin #4 üzenetére
Nekem már volt pár, sajnos a frissitésekkel nincsenek jó tapasztalataim, ez pár éve volt azóta lehet, hogy változott a helyzet
/Mindel ami Tech/
-
proci985
MODERÁTOR
3 ev frissitest kap, kb pixel szinten mozog a frissitese az 1 IInek.
btw a 865 kevesbe melegszik es alig lassabb. a kamera szoftver annal is sokat fejlodott a kezdetek ota. ha osszehasonlito tesztet nezel csak akkor erdekes ha a camera pro appot hasznaltak, az alap android app kb szelfizni jo, de kb semmi masra sajnos. az elozo generacional egyszerubb a zoom hardver, szoval kevesbe hajlamos fokuszhibakra, bar azt lehet meg javitjak.
akcioban ha jol emlekszem lattam 700 euro korul is, a masfelszereset nem vagyok benne biztos, hogy megeri az uj modell.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
Nekem X5-i van, elég jól áll eddig a támogatással, havonta jön a biztonsági frissítés és olyan januárban kapta meg a 11-et, gondolom a 12 is majd hasonlóan jöhet rá még.
Sajnos (nekem) nagyon drága az X5iii, pedig nézegettem ezt is, de azt hiszem az S22 kezdeni is olcsóbban fog, nem is beszélve a Samsung áresésről
-
Yeffy
veterán
az elozo genes van nekem, altalaban ho vegen jon az aktualis havi biztonsagi csomi.
a mostani kivetel, ma jelzett, h megjott az oktoberi, valamiert kicsit megcsusztak vele.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest