Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz aggleány #1590 üzenetére
Ez a sértettség megint valótlanra színezi, amit csináltam. Próbáld külön venni a Te ügyedtől, ne magadra fókuszálj.
Ahol lehet megjelentettem, hogy
1. megoldást találjak a problémámra
2. más bele ne fusson a dologba, a mai eszközökkel elérhető fórumokon - hallattam a hangom, együttműködve másokkal. Mindenütt betartva mindenféle hivatalos, törvényes utat - és a te módodon is folyik az ügyem, külön száma is van.
Panaszkodni, te panaszkodnál, ezzel a daccal, ami most is megjelenik.
Emellett (spekuláció ON) ez lehet, hogy a cégnek fontosabb, egy fontos típus hibajavítása, mert komoly visszhangot vált ki - nem csak Magyarországon. (OFF)
Azt is meg fogom írni mindenütt, ha az időhúzás után korrekt lezárása lesz a dolognak - és végre arra biztathatok mkit, hogy vegye meg a készüléket, mert bár lassan mozduló, de végül is figyelmes support-ja van. Elválik...Milyen előzmények után? Természetes, hogy máshogy beszélek egy hivatalos ügyben, mint a fórumon. Az 'Én nem ítélkezem', pedig számolatlanul sérül a hozzászólásodban. Ez hiteles? de szerintem ezt a szálat zárjuk is le, úgyis megint lesz a részedről
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest